Χειροποίητες κάρτες by L

Μοναδικές χειροποίητες κάρτες για όλες τις περιστάσεις μπορείτε να βρείτε τώρα στη Λάρνακα ή και μέσω της σελίδας στο Facebook Χειροποίητες Κάρτες by L


1Η Λία Μουσουπέτρου, δημιουργός των “χειροποίητων καρτών by L” δήλωσε στο Skala Times πως η αγάπη της για την τέχνη και την δημιουργία την οδήγησαν στο “χόμπι” αυτό, όπως η ίδια αποκαλεί την κατασκευή χειροποίητων καρτών.

Μου αρέσει να παίζω με τα χρώματα και να προσθέτω διαφορετικά υλικά κάθε φορά.  Έχω φέρει αρκετά καινούρια υλικά, από την πρόσφατη επίσκεψη μου στην Αμερική, τα οποία χρησιμοποιώ στην δημιουργία των καρτών που βλέπετε εδώ. Επιδιώκω να δημιουργώ διαφορετικές κάρτες και δεν θα δείτε δύο πανόμοιες κάρτες ανάμεσα σε αυτές που φτιάχνω. Επίσης δέχομαι παραγγελίες custom-made, δηλαδή με το design που επιθυμεί κάποιος. Θεωρώ πως οι χειροποίητες κάρτες by L έχουν χαρακτήρα”, δήλωσε στο Skala Times η Λία Μουσουπέτρου.

Γενέθλια, γάμος, βάφτιση, ονομαστική γιορτή, επέτειος, σε κάθε περίσταση τώρα μπορείτε να2 χαρίσετε χειροποίητες κάρτες για να ευχηθείτε με ένα όμορφο τρόπο στα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Τα γραπτά μηνύματα μέσω τεχνολογίας
(emails, sms, viber, Fb, κτλ) είναι ένας εύκολος τρόπος για να εκφράσει κάποιος τις ευχές του. Αλλά,  η παλαιότερη “μέθοδος” της αποστολής ευχετήριων καρτών που τείνει να εκλείψει, να είστε βέβαιοι πως θα εκτιμηθεί περισσότερο.

Εσύ τι θα προτιμούσες; Μια ψυχρή ηλεκτρονική κάρτα ή μια όμορφη χειροποίητη κάρτα με τον παραδοσιακό τρόπο;
354

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Πρωτομαγιά, δεν είναι αργία, είναι απεργία

Καθιέρωση της Πρωτομαγιάς H 1η Μαΐου καθιερώθηκε ως η Παγκόσμια Ημέρα των Eργατών στις 20 Ιουλίου 1889 κατά τη διάρκεια του ιδρυτικού συνεδρίου της Δευτέρας Διεθνούς στο Παρίσι,

error: Content is protected !!