Hobos Steak House…..Απ’ το 1986 μας μαγεύει με την τέχνη (γεύση) του Steak!

hobos 3

Από το 1986 μας δείχνει τη τέχνη του Steak και μας μυεί στο μαγικό κόσμο της γεύσης και της ποιότητας. Με τοποθεσία στην καρδιά του παραλιακού μετώπου των Φοινικούδων, στη Λάρνακα, προσφέρει μια μοναδική θέα.
Το εστιατόριο Hobos Steak House δικαίως κερδίζει τις εντυπώσεις και γίνεται το αγαπημένο εστιατόριο για όσους το επισκεφτούν!
To Skala Times συνομιλεί με την ομάδα του Hobos Steak Houseστη Λάρνακα.

hobos1* Πότε ξεκίνησε τη λειτουργία του το Hobos Steak House;
Το 1986 έχοντας εντοπίσει ένα κενό στην αγορά, γεννήθηκε η ιδέα για την δημιουργία ενός από τα πρώτα Steak House στη πόλη του Ζήνωνα.
Δειλά-δειλά και με πολύ μικρό προϋπολογισμό -για τα σημερινά δεδομένα
 αλλά με πολύ μεράκι και αγάπη γι αυτό που κάναμε, η ιδέα αυτή πήρε σάρκα και οστά.
Σήμερα το Hobos Steak House στοχεύει να είναι ένα γνήσιο Steak House, σαν αυτά που συναντά κανείς στηνΑμερικανική ήπειρο συνδυάζοντας παράλληλα τις δικές μας Ευρωπαϊκές και μεσογειακές γεύσεις
Εδώ στο Hobos Steak House τίποτα δεν αφήνεται στη τύχη! Το προσεκτικά μελετημένο μενού καθοδηγεί το πελάτη βήμα βήμα προσφέροντας του όσες πληροφορίες χρειάζεται για να επιλέξει το είδος του steak που προτιμά. Μέσα από τους διεθνείς όρους ψησίματος μπορεί ο κάθε επισκέπτης μας να απολαμβάνει το πιάτο του όπως ακριβώς ο ίδιος το επιθυμεί, δηλαδή να είναι μαγειρεμένο σύμφωνα με το δικό του απόλυτο γούστο.

Να πούμε λίγα λόγια για την πρόσφατη εσωτερική ανανέωση του χώρου;
hobos 4
To Hobos steak house έχει την φιλοσοφία της αλλαγής και της συνεχής βελτίωσης, ως εκ τούτου ανακαινίζεται κάθε 4-5 χρόνια για να μπορεί να συμβαδίζει με τις νέες τάσεις. Αν εμείς νιώσουμε ότι το περιβάλλον, και το concept γενικότερα, έχει κλείσει τον κύκλο του, τότε το ανανεώνουμε αναλόγως με τις προτιμήσεις και τις τάσεις της εποχής.
Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για το “νέο 
look” του Hobos Steak House είναι wallpaper σε χρώμα copper (χαλκού).

* Τι κάνει μοναδικό το Hobos Steak House;
Η συνεχής ανανέωση και ο στόχος να προσφέρουμε πολύ υψηλή ποιότητα.

*Τι αλλαγές έχετε κάνει πρόσφατα;
hobos cocteil 2
Το μενού για φαγητό έχει ανανεωθεί, ενώ έχει αλλάξει το μενού των κρασιών και των γλυκών. Επιπλέον έχουμε εντάξει ένα νέο cocktail concept.
Όπως μπορεί να παρατηρήσει ο επισκέπτης, πλέον υπάρχει cocktail bar μπροστά στην είσοδο του εστιατορίου και Barman με ειδίκευση στα cocktails, ο οποίος ενημερώνει τον πελάτη για το cocktail menu και συστήνει τα νέα μας cocktails. Η παρασκευή των cocktails γίνεται σε κεντρικό σημείο του εστιατορίου, έτσι ώστε να μπορεί να βλέπουν οι παρευρισκόμενοι στο εστιατόριο. 

*Κάποιες αλλαγές στο μενού;
Στο μενού φαγητού έχουν προστεθεί μοναδικά ποιοτικά πιάτα όπως:
Ορεκτικό: king crab cakes
Κυρίως πιάτο: Picanha steak, white chocolate steak, lobster pasta, steak sandwhich και rack of Lamb.
Στο επιδόρπιο έχουν προστεθεί: nociola pation, fruit charlotte, masticha rose ice cream, lemon sorbet ice cream, banana & mango ice cream και tiramisou ice cream.
Όλα τα μενού, μαζί με τις περιγραφές, υπάρχουν στο site μας. (http://www.hobossteakhouse.com)

*Ποιο φαγητό προτιμά ο κόσμος;hobos 9
Είναι πάρα πολλά τα “αγαπημένα πιάτα”του κόσμου μας, αναλόγως με τις προτιμήσεις και το γούστο του καθενός στην γεύση. Σίγουρα όμως ένα φαγητό που ξεχωρίζει είναι το American Picanha Steak.

*Αλήθεια, ποιο είναι το μυστικό επιτυχίας του Hobos Steak House;
Η εύρεση των καλύτερων υλικών, η εύγεστη κουζίνα, η άψογη εξυπηρέτηση, οι λογικές τιμές, η εμπνευσμένη διακόσμηση καθώς και η κεντρική τοποθεσία στο κέντρο των φοινικούδων με την μαγευτική θέα. Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους επιτυχίας του.

Οι ώρες λειτουργίας του Hobos Steak House είναι Δευτέρα με Σάββατο 16:00-00:00
και Κυριακή και αργίες 12:00-00:00 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Απάντηση Υπουργού Παιδείας σε βουλευτή Λάρνακας Χρίστο Ορφανίδη σχετικά με την εγκατάσταση περιμετρικού φωτισμού στο γήπεδο Λυκείου Αγίου Γεωργίου Λάρνακας

Ερώτηση με αρ. 23.06.012.03.231 του βουλευτή εκλογικής περιφέρειας Λάρνακας κ. Χρίστου Ορφανίδη, ημερομηνίας 14 Δεκεμβρίου 2023, προς την Υπουργό Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Αθηνά

Τιμητικό Αφιέρωμα στο Χριστόδουλο Γεωργιάδη στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας

Τιμητικό Αφιέρωμα στη Λάρνακα για τον μουσικό Χριστόδουλο Γεωργιάδη Τρίτη 28 Μαϊου 8:00 μ.μ. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ Γ. ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ Εκδήλωση-αφιέρωμα προς τιμή του βιρτουόζου πιανίστα και συνθέτη Χριστόδουλου

error: Content is protected !!