Σινεμά στην αμμουδιά!

cinema1
Αυτή την Παρασκευή 14 /8 η Κινηματογραφική Λέσχη Λάρνακας θα προβάλει το μουσικό ντοκιμαντέρ “Μια οικογενειακή υπόθεση” (για την οικογένεια Ξυλούρη) στην αμμουδιά μπροστά από το Μεσαιωνικό Κάστρο Λάρνακας. 

Είσοδος ελεύθερη. Έναρξη 8.45 μ.μ.

Trailerhttps://youtu.be/TWUdWG6wiHc

Ένα ντοκιμαντέρ για τους Ξυλούρηδες, την πιο γνωστή μουσική οικογένεια της Ελλάδας, που κρατά άσβεστη τη μουσική παράδοση της Κρήτης. Με κεντρικούς χαρακτήρες τον Ψαρογιώργη (Γιώργη Ξυλούρη), τον πατέρα του, Ψαραντώνη και τα τρία του παιδιά, Νίκο, Αντώνη και Απολλωνία, που σπουδάζουν στην Μελβούρνη, η ταινία ακολουθεί την οικογένεια σε επαγγελματικές προκλήσεις και δύσκολες προσωπικές αποφάσεις. Οι τρεις γενιές, θα παίξουν για πρώτη φορά μαζί επί σκηνής σε μια μεγάλη συναυλία στην Αυστραλία. Καθώς πλησιάζει η μέρα της συναυλίας, η ένταση και η αγωνία τους μεγαλώνει και η σχέση τους δοκιμάζεται. Είναι για όλους μία κορυφαία μουσική και οικογενειακή στιγμή, προτού ο καθένας συνεχίσει το δικό του δρόμο. Από τα ορεινά τοπία των Ανωγείων μέχρι τις ερήμους της Αυστραλίας, ξεδιπλώνεται το πορτραίτο μιας οικογένειας που έχει τη δύναμη να θυσιάσει -και να κερδίσει- τα πάντα μέσα από τη μουσική.

Η ταινία προβάλλεται σε συνεργασία με το Δήμο Λάρνακας, τη Brave New Media, και το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Λεμεσού.

 Πρωταγωνιστούν: Ψαρογιώργης, Ψαραντώντης

Σκηνοθεσία: Αγγελική Αριστομενοπούλου

Διάρκεια: 86’

Είδος: Ντοκιμαντέρa family affair3 (1)

Γλώσσα: Ελληνικά

Υποτίτλοι: Αγγλικοί

Χρονολογία παραγωγής: 2014

Οι ταινίες προβάλλονται με τη χορηγία του Υπουργείου Παιδείας & Πολιτισμού.

Όλες οι προβολές απευθύνονται σε κοινό ηλικίας 18 και άνω.
Είσοδος σε παιδιά κάτω των 18 επιτρέπεται μόνο με γονική συναίνεση.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Λάρνακα: Το Κέντρο Ημέρας “Δικαίωμα Ελπίδας” για άτομα με αναπηρίες άνω των 21 ετών μας φέρνει καλοκαιριάτικα τη χρυσή δεκαετία του ‘60!

Το Κέντρο Ημέρας “Δικαίωμα Ελπίδας” για άτομα με αναπηριες άνω των 21 ετών, καλωσορίζει το Καλοκαίρι με την μουσική παράσταση του Μάκη Δελαπόρτα “Η Χρυσή

Η Μαρία Ζαχαρίου Καραπίττα, της σχολής χορού Mambo, σε μια συνέντευξη έξω από τα δόντια, με αφορμή τη παράσταση “Ανατέμνοντας”

Η Μαρία Ζαχαρίου Καραπίττα διευθύντρια της σχολής χορού MAMBO ετοιμάζεται να ανεβάσει την μουσικοχορευτική παράσταση “Ανατέμνοντας”, στο δημοτικό θέατρο Λάρνακας στις 9 και 10 Μαίου,

Άθως Καζαντζής: “Καμιά πόλη δεν μπαίνει σε τροχιά ανάπτυξης αν δεν έχει τον κατάλληλο δήμαρχο και δημοτικό συμβούλιο”

Ο Άθως Καζαντζής επανεδιεκδικεί μία θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας με το ψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛ και εξηγεί στο SkalaTimes τους λόγους επαναδιεκδίκησης, αναλύει τα όσα

error: Content is protected !!