Συναυλία με την Κωνσταντίνα, τον Γιώργο Παγιατή και την χορωδία του Δήμου Λιβαδιών

Ο Δήμος Λιβαδιών, επαρχία Λάρνακας, διοργανώνει συναυλία με την Κωνσταντίνα στις 22 Ιουλίου ημέρα Τετάρτη, στην Πλατεία Αγίας Παρασκευής στα Λιβάδια, στις 8.30 μ.μ.
Την Κωνσταντίνα θα συνοδεύει στο πιάνο ο Γιώργος Παγιατής, ενω μαζί της θα τραγουδήσει και η χορωδία του Δήμου Λιβαδιών υπό την Διεύθυνση του Mαέστρου Νικόλα Θεράποντος.

Είσοδος ελεύθερη!

H συναυλία θα περιλαμβάνει γνωστά αγαπημένα κυπριακά τραγούδια καθώς και παλιές επιτυχίες του ελληνικού πενταγράμμου που αγαπήθηκαν από το ευρύ κοινό.

Κωνσταντίνα
Γεννήθηκε στην Λευκωσία
 το 1963 και από μικρή ασχολήθηκε με την μουσική. Τραγούδησε σε διάφορα μαγαζιά και συνεργάστηκε με σπουδαίους συνθέτες και τραγουδιστές όπως οι : Μαρινέλλα, Χάρις Αλεξίου, Μάριος Τόκας, Γιάννης Πάριος, Μανώλης Λιδάκης κ.α
Το 1987 κυκλοφόρησε ο πρώτος της δίσκος με τίτλο Τραγούδια για την Κωνσταντίνα με την συμμετοχή των Τόκα και Πάριο. Το 1983 συμμετείχε στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού “Eurovision” για λογαριασμό της Κύπρου με τον Σταύρο Σιδερά στο τραγούδι “Η αγάπη ακόμη ζει”.

Γιώργος Παγιατής
Μουσικοσυνθέτης και ενορχηστρωτής. Γεννήθηκε το  1958. Έγινε γρήγορα γνωστός, όταν το έργο του παρουσιάσθηκε πολλές φορές από την ελληνική τηλεόραση. Οι συνθέσεις του σε εκκλησιαστική μουσική και η παρουσίασή τους από μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, τον καθιέρωσαν στην ελληνική μουσική. Η συνεργασία του με τον Μάριο Τόκα, τον έκανε ευρύτερα γνωστό. Με μεγάλη μουσική καλλιέργεια, διαπρέπει στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με συναυλίες στο Ηρώδειο και σε όλη την Ελλάδα.

11741784_10155866530180571_87339865_n

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Σπυρίδωνας Π.Κ Σπύρου: “Αυτό το νέο μου θεατρικό έχει στόχο να αναδείξει την αξία του χρόνου, της ζωής, της οικογένειας και των φίλων και πως πρέπει να ζούμε την στιγμή”

Ο Σπυρίδωνας Π. Κ Σπύρου, θεατρικός συγγραφέας, σκηνοθέτης και ηθοποιός, ετοιμάζεται να ανεβάσει το νέο του έργο με τίτλο “Χρόνια Πολλά να μεν τα εκατοστήσεις”

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Δήμου Λάρνακας

ΕΚΘΕΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ Έκθεση της Τούλας Λιασή με τίτλο «Συγχρονίζοντας την Ιστορία» Διοργανωτής: Δήμος Λάρνακας Διάρκεια έκθεσης: 26 Απριλίου –  31 Ιουλίου 2024 Ώρες Λειτουργίας:

error: Content is protected !!