Eπαναλειτουργία του παλαιού ΓΣΖ

Αθλητική πανδαισία στη Λάρνακα

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΓΣΖ

palio-gszΗ καρδιά του αθλητισμού θα κτυπά δυνατά στη Λάρνακα και στο παλαιό στάδιο ΓΣΖ, το Σάββατο 7 Μαρτίου 2015. Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού,  ως διοργανωτής, έχει στόχο, η εορταστική εκδήλωση για την επαναλειτουργία του παλαιού ΓΣΖ, να είναι μια Αθλητική Πανδαισία για τη πόλη του Ζήνωνα. Το ιστορικό γήπεδο μετατρέπεται πλέον σε αθλητικό πνεύμονα της Λάρνακας και η επαναλειτουργία του, υπό την ευθύνη του προγράμματος «Αθλητισμός Για Όλους» του ΚΟΑ, να δώσει ευκαιρίες άθλησης σε όλους τους πολίτες.

Το ενδιαφέρον για παρουσία και μαζική συμμετοχή του κόσμου στην εκδήλωση, είναι μεγάλη, ενώ το πλούσιο πρόγραμμα (από τις 9.45 π.μ. – 5.00 μ.μ.) που θα παρουσιαστεί θα τους γεμίσει χαρά και ικανοποίηση.

Την εκδήλωση, που εντάσσεται στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 30χρονα του ΑΓΟ, θα τιμήσει με την παρουσία του ο Έντιμος Υπουργός Παιδείας και Πολισμού Δρ Κώστας Καδής. Από πλευράς επισήμων θα παρευρεθούν επίσης η Πρόεδρος του ΚΟΑ Δρ Κλέα Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα, Μέλη του Δ.Σ. του Οργανισμού, ο Επίτροπος Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων κ. Γιάννης Γιαννάκη, ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Λουρουτζιάτης, Βουλευτές, καθώς και άλλοι Πολιτειακοί και Αθλητικοί παράγοντες.

Η επίσημη τελετή έναρξης της εκδήλωσης θα αρχίσει στις 11.00 π.μ. με αγιασμό από τον Μητροπολίτη Κιτίου κ.κ. Χρυσόστομο και θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί από τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού, την Πρόεδρο του ΚΟΑ, τον Δήμαρχο Λάρνακας, τον Πρόεδρο της Επιτροπής Αθλητικών Εγκαταστάσεων και Αθλητικού Τουρισμού, Μέλος του Δ.Σ. ΚΟΑ κ. Δημήτρη Λεοντή και την Πρέσβειρα του Ευ Αγωνίζεσθαι FairPlay Μαρία Παπαδοπούλου.

Στην εκδήλωση θα δημιουργηθεί ξεχωριστός χώρος FairPlay από την Πρέσβειρα του Ευ Αγωνίζεσθαι και εκεί θα παρευρεθούν και θα μιλήσουν με τον κόσμο επώνυμοι ποδοσφαιριστές από τις ομάδες με έδρα τη Λάρνακα (ΑΕΚ, Ανόρθωση, Νέα Σαλαμίνα), καλαθοσφαιριστές και αθλητές στίβου. Στο χώρο αυτό θα βρίσκονται επίσης και αθλητές των Ειδικών Ολυμπιακών, μαζί με τη γενική Γραμματέα της Ομοσπονδίας κ. Ελένη Ρωσσίδου.

Θα δημιουργηθούν επίσης ξεχωριστοί χώροι για τον Εθελοντισμό από το Γραφείο του Επίτροπου Εθελοντισμού για τη διανομή διαφωτιστικού υλικού, ενώ ειδικό ενημερωτικό γραφείο θα έχει και το πρόγραμμα ΑΓΟ.

Η εκδήλωση τελείται σε συνεργασία με το Δήμο Λάρνακας.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Όμιλος Αντισφαίρισης Λάρνακας: Πηγή όασης αθλητισμού στη καρδιά της Λάρνακας / Σημαντικό θέμα για τη Λάρνακα η επέκταση των γηπέδων αντισφαίρισης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΘέμα: Η δράση του Ομίλου Αντισφαίρισης Λάρνακας (ΟΑΛ) και η σημαντικότητα τουζητήματος επέκτασης τόσο των κτηριακών όσο και των γηπεδικών εγκαταστάσεων του. Το πρώτο

error: Content is protected !!