Σε ταχύτητα φωτός!  “Ταξίδι πρώτο”

 Γράφει η Έλενα Χατζηγεωργίου
Life & Business Coach, Spiritual Healer, Licensed NLP Master Practitioner, Colour Life Coach, Colour Counsellor and Healer, Master Practitioner IWOC
T: +357 99616773 ■  Email: info@purecolour.eu  ■  Website: www.purecolour.eu

red 2Ένα ταξίδι αρχίζει σήμερα, με αφετηρία το  φως. Το φως που μας περιβάλλει, το φως που κρύβεται μέσα σας, το φως που μπορεί να οδηγήσει τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις πράξεις σας.
Aυτό που στην ταχύτητα που κινείται, μπορεί να σας οδηγήσει στις αληθινές σας δυνατότητες, αυτό που είναι το βασικό στοιχείο της δημιουργίας του δικού μας σύμπαντος,  αφού για να υπάρξει το σύμπαν, πρώτα έπρεπε να δημιουργηθεί το φως.  
«Και είπε ο θεός: “Να γίνει φως”. Και έγινε φως. Ημέρα πρώτη».

Ένα ταξίδι που θα σας θυμίσει πόσο δυνατοί και υπέροχοι στ’ αλήθεια είστε, πόσο σημαντικά είναι τα χαρίσματα, οι μοναδικές σας ιδέες και τα όνειρα και πόσο σπουδαίο και απαραίτητο είναι να επιμείνετε και να τους δώσετε μορφή.

Το φωτεινό ταξίδι που θα σας θυμίσει ότι δεν χρειάζεται να μικραίνετε τόσο, για να χωράτε στο τίποτα, τόσο που ο φόβος να σας κατακλύζει, αλλά θα σας δείξει τον δρόμο για το απέραντο που υπάρχει γύρω σας, για να ανοίξετε στις αληθινές “φωτεινές”  σας δυνατότητες, σαν αληθινά παιδιά αυτού του σύμπαντος, να απλώσετε τα όνειρα σας ως τα αστέρια και να τους δώσετε μορφή. Τότε μονάχα ο κόσμος θα γίνει αληθινός, θα έχει αξία και θά ‘νε όμορφος. Και θα είναι δικός σας.

Σας καλώ επίσημα λοιπόν, να είστε οι πολύτιμοι συνταξιδιώτες μου σε αυτό το διαφορετικό, «Σε ταχύτητα φωτός» ταξίδι.

Αφήνοντας την πρώτη ακτίνα φωτός να φτάσει κοντά σας, σαν μια ηλιακτίδα, πάντα αγγελιαφόρος ελπίδας και να επιλέξετε μέσα από όλα τα χρώματα και τις συχνότητες της, να συντονιστείτε με το κόκκινο που κρύβει εκεί.

Για να θυμηθείτε  το κόκκινο που και εσείς κρύβετε μέσα σας, μια και είναι καιρός να γίνει η ύπαρξη του πιο συνειδητή.
Γιατί είναι αυτό το κόκκινο που σας θυμίζει ότι υπάρχετε, και ότι είστε μοναδικοί, είναι αυτό το κόκκινο που σας ωθεί να γνωρίσετε όλο και περισσότερες πτυχές τους εαυτού σας, και πιο πολλές από τις δυνατότητες σας, είναι αυτό το κόκκινο που ξυπνά το πάθος και την αγάπη για ζωή,  και σας παρακινεί να τολμήσετε καινούρια βήματα και να ηγηθείτε της δικής σας Ζωή.. Κι αυτό κι’ αν είναι δικαίωμα σας.
Τκόκκινο που αν δεν το διοχετεύσετε σε όλα αυτά που εσείς αγαπάτε και κάνουν νόημα σε σας, τότε μετατρέπετε σε θυμό, ένταση, βιασύνη, με καταστροφικές συνέπειες.

Γι’ αυτό πάρτε λίγο χρόνο, αφού πρώτα εισπνεύσετε όλη αυτή την κατακόκκινη ενέργεια και αισθανθείτε τοred
άρωμα της και ταξιδέψτε με τις εικόνες που σας δημιουργεί, για να απαντήσετε στον εαυτό σας, στα πιο κάτω ερωτήματα  

Ποιοι είστε;
Τι είναι τελικά σημαντικό για σας;
Που διοχετεύετε την ενέργεια σας;
Τι σας κάνει να είστε ερωτευμένοι με τη δική σας Ζωή; 

Και πατήστε γερά, και σταθερά μέσα από αυτές τις απαντήσεις, πάνω στην κόκκινη μαγνητική ενέργεια αυτής της γης και βάλτε πλώρη, προς όλα αυτά που λείπουν από το δικό σας πάζλ παίρνοντας δύναμη από αυτά που ήδη υπάρχουν, φροντίζοντας κάθε στιγμή να κρατάτε αυτή τη φλόγα, συνειδητά ζωντανή!

Συνταξιδιώτες λοιπόν;

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Σπυρίδωνας Π.Κ Σπύρου: “Αυτό το νέο μου θεατρικό έχει στόχο να αναδείξει την αξία του χρόνου, της ζωής, της οικογένειας και των φίλων και πως πρέπει να ζούμε την στιγμή”

Ο Σπυρίδωνας Π. Κ Σπύρου, θεατρικός συγγραφέας, σκηνοθέτης και ηθοποιός, ετοιμάζεται να ανεβάσει το νέο του έργο με τίτλο “Χρόνια Πολλά να μεν τα εκατοστήσεις”

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Δήμου Λάρνακας

ΕΚΘΕΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ Έκθεση της Τούλας Λιασή με τίτλο «Συγχρονίζοντας την Ιστορία» Διοργανωτής: Δήμος Λάρνακας Διάρκεια έκθεσης: 26 Απριλίου –  31 Ιουλίου 2024 Ώρες Λειτουργίας:

error: Content is protected !!