“Raw Spin” από τους τριτοετείς φοιτητές Καλών Τεχνών

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου, η εικαστική έκθεση  “Raw Spin” των τριτοετών φοιτητών του Τμήματος Καλών Τεχνών του Alexander College/ University of West of England.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε σ’ ένα ιστορικό χώρο, στο Cornaro Institute (Περιοχή Πιαλέ Πασά, στη Λάρνακα), εκεί όπου λαμβάνουν χώρο τα εργαστήρια του Τμήματος Καλών Τεχνών του Alexander College/University of West of England.

Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν έργα των φοιτητών σε φωτογραφία, ζωγραφική, εγκαταστάσεις στο χώρο καθώς και video art. Την έκθεση επιμελήθηκαν αποκλειστικά οι τριτοετείς φοιτητές του κλάδου Καλών Τεχνών, οι οποίοι κλήθηκαν να βαθμολογηθούν για τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Η Έκθεση θα είναι ανοικτή στο κοινό την Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη (19, 20 και 21 Ιανουαρίου), από τις 9 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Στη φωτογραφία οι τριτοετείς φοιτητές του τμήματος Καλών Τεχνών του Alexander College/University of the West of England

FOITHTES

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Σπυρίδωνας Π.Κ Σπύρου: “Αυτό το νέο μου θεατρικό έχει στόχο να αναδείξει την αξία του χρόνου, της ζωής, της οικογένειας και των φίλων και πως πρέπει να ζούμε την στιγμή”

Ο Σπυρίδωνας Π. Κ Σπύρου, θεατρικός συγγραφέας, σκηνοθέτης και ηθοποιός, ετοιμάζεται να ανεβάσει το νέο του έργο με τίτλο “Χρόνια Πολλά να μεν τα εκατοστήσεις”

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Δήμου Λάρνακας

ΕΚΘΕΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ Έκθεση της Τούλας Λιασή με τίτλο «Συγχρονίζοντας την Ιστορία» Διοργανωτής: Δήμος Λάρνακας Διάρκεια έκθεσης: 26 Απριλίου –  31 Ιουλίου 2024 Ώρες Λειτουργίας:

error: Content is protected !!