Μια διαφορετική εικαστική πρόταση

kannavisΜας ενδιαφερη η έρευνα και η προσωπική ματιά του καθενός απο εμάς πάνω στο θέμα της απαγόρευσης της φύσης, της κανναβης και γενικά τον φυσικό νόμο που λειτουργήσει άψογα για χιλιάδες χρόνια πάνω στον πλανήτη μας …την κατανόηση των “ανθρωπινων νόμων” και το δικαίωμα οποιουδήποτε να θέτει τέτοιους νομούς…θέτοντας σαν κανόνα στες κοινωνίες μας την “νομιμότητα του παράνομου”…

Εμεις σαν καλλιτέχνες και κατα συνέπεια άνθρωποι με ελεύθερη σκέψη, εχουμε την, πολλές φορές, όχι και τόσο ευχάριστη δουλειά, να ξεσκεπαζουμε τες αλήθειες και να περιγράφουμε τες ομορφιές της ζωής οπως τες είδαμε και οπως τες νοιωσαμε και οπως ξέρουμε ότι ειναι.

Ονόματα εικαστικών:
Στέφανος Καράμπαμπας, Κατερίνα Νεωφυτίδου, Πολύμνια Τσίντη, 
Μαρία Παπαχαραλάμπους, Μαρία Ιωάννου, Αθηνά Αντωνιαδου, Μαρίνα Ζαχ
Μάριος Νικολάου, Μυρτώ Μακρίδου, Καρολίνα Σπύρου,   Σάββας Θωμά.

Ιδέα αφίσας: Το επαναλανβανόμενο μοτίβο συμβολίζει την αφθονία που μπορεί να έχει το φυτό της κάναβις. Το γραμμικό φαρμακευτικό σύμβολο έχει κρυμμένα τα φτερά για να δείξει την απαγόρευση που εμποδίζει τα θεραπευτικά οφέλη της κάναβης. Η κυκλική φορά του σχεδίου συμβολίζει τη ροή του κύκλου της ζωή της φύσης.
Savvas Thoma: The concept of the poster: The repeated pattern symbolizes the abundance which may characterize this particular plant, cannabis. The linear pharmaceutic symbol with the hidden wings denotes the prohibition which restricts the therapeutic effects of cannabis. The cyclic inclination of the design symbolizes the continuity in the cycle of physical life.

Για περισσότερες πληροφορίες :
Στο Facebook: Σωματείο Φίλοι της Κάνναβης  https://www.facebook.com/FiloiTisKannabis

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Οφτό κλέφτικο για τη Μεγάλη Κυρία

Οι προσπάθειες, οι προσφορές και οι πράξεις αγάπης για να σωθεί και να εξοφληθεί το γήπεδο της Μεγάλης Κυρίας, το Αντώνης Παπαδόπουλος, συνεχίζονται! Ο Σύνδεσμος

Μαρία Κυριάκου υποψήφια σχολική έφορος Λάρνακα-Λιβάδια-Ορόκλινη: «Ας αφήσουμε τη φύση να εισχωρήσει στα σχολεία»

«Ας αφήσουμε τη φύση να εισχωρήσει στα σχολεία του Δήμου Λάρνακας-Λιβάδια-Ορόκλινης δημιουργώντας ένα καλύτερο μέρος μάθησης, εκπαίδευσης και εργασίας σεόσους εμπλέκονται στους χώρους του σχολείου»

error: Content is protected !!