Κρίστοφερ Γκρέκο, Γιάννης Κόκκινος στη Λάρνακα για καφεδάκι

Δυο γνωστοί και ταλαντούχοι ηθοποιοί, ο Κρίστοφερ Γκρέκο και ο Γιάννης Κόκκινος βρέθηκαν σε γνωστή καφετέρια της Λάρνακας, σήμερα το απόγευμα της Τρίτης. Ο Κρίστοφερ Γκρέκο, ως γνωστό, ζει στη Λάρνακα, ενώ ο Γιάννης Κόκκινος αν και διαμένει στη Λευκωσία εντούτοις έρχεται συχνά στη πόλη μας για να δει φίλους του οι οποίοι ζουν εδώ στην πόλη του Ζήνωνα.
Όπως δήλωσε στο Skala Times o Κρίστοφερ Γκρέκο, σε λίγες ώρες θα αναχωρούσε για το Λονδίνο, όπου για 11 μέρες θα παραμείνει στην Βρετανική πρωτεύουσα για να περάσει τα Χριστούγεννα με δικούς του ανθρώπους εκεί.
Σύμφωνα πάντως με φήμες, τις οποίες ο Κρίστοφερ δεν επιβεβαίωσε, στο Λονδίνο θα βρεθεί και για μια πιθανή δουλειά. “Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι οι επαγγελματικές μου πόρτες στο Λονδίνο παραμένουν πάντα ανοικτές. Από εκεί ξεκίνησα, εκεί έχω κάνει αρκετές δουλειές κι  εκεί επίσης βρίσκεται και η agent μου. Άλλωστε το Λονδίνο είναι η δεύτερη μου πατρίδα”, δήλωσε στο Skala Times o γνωστός ηθοποίος ο οποίος τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί με αλλαγμένο look, (μουστάκι) για τις ανάγκες της σειράς εποχής  “Πέτρινο Ποτάμι”, του ΡΙΚ, στην οποία πρωταγωνιστεί.
Να αναφέρουμε ότι ο Κρίστοφερ Γκρέκο με πάρα πολύ καυστικό ύφος έγραψε χθες στην προσωπική του σελίδα στο Facebook: “Yπάρχουν τόσοι ταλαντούχοι ηθοποιοί που είναι άνεργοι διότι τους έχουν πετάξει στο περιθώριο, για να κοσμούν τις οθόνες μας οι δήθεν και ο κάθε περαστικός από τον δρόμο! Τώρα και στο σανίδι! Ποιος είναι ο ρόλος και η ύπαρξη της ένωσης ηθοποιών; Α! Ναι να μην το ξεχνάμε, έχουμε δύο συντεχνίες ηθοποιών. Τη μια να κοιτάζει “αριστερά” και την άλλη “δεξιά”. Την ουσία και την τέχνη καμία από τις δύο! Όλα τα παράλογα μόνο στη Κύπρο συμβαίνουν”.  
Μαζί με τον Κρίστοφερ Γκρέκο, για καφέ βρισκόταν και ο ηθοποιός σεναριογράφος Γιάννης Κόκκινος. Οι δύο ηθοποιοί είναι φίλοι εδώ και χρόνια. Όπως μάθαμε, ο Γιάννης ο οποίος πρωταγωνιστεί στη θεατρική κωμωδία “Η Θεία Χούλια και ο Συγγραφέας”,  αυτό τον καιρό γράφει ένα θεατρικό σενάριο, ενώ την ίδια ώρα η ταινία μικρού μήκους στην οποία πρωταγωνιστεί, “The Immortalizer”,ταξιδεύει σε Διεθνή Φεστιβάλ και έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ανθεστήρια Λάρνακας 2024 και βραβεία

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 19  Μαΐου 2024, η Γιορτή των Ανθεστηρίων στη Λάρνακα. Στις 6.00 μ.μ. στη Λεωφόρο Αθηνών (Φοινικούδες) έγινε η παρέλαση στην οποία έλαβαν

error: Content is protected !!