Kέντρο Φωτογραφίας 6χ6 στη Λεμεσό και Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Λίγες μόνο μέρες απομένουν μέχρι το 2014! Το Κέντρο Φωτογραφίας 6x6 στη Λεμεσό παρουσιάζει μία ακόμη έκθεση φωτογραφίας, γιορτάζει το πνεύμα των Χριστουγέννων και σάς ενημερώνει για τις τελευταίες εκδηλώσεις του χρόνου!

Στις 22 Δεκεμβρίου μαζευόμαστε στο Κέντρο Φωτογραφίας για ζεστό κρασί και Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές! Ανοιχτό από τις 10π.μ. μέχρι τις 8μ.μ. το Κέντρο Φωτογραφίας σάς καλεί με Χριστουγεννιάτικη διάθεση να ανακαλύψετε τους χώρους του, να δείτε την έκθεση φωτογραφίας της Κρίστιας Γεωργίου και να γίνετε μέλος της κοινότητάς του!

Έκθεση φωτογραφίας της Κρίστιας Γεωργίου 
Οι στιγμές, οι σκέψεις, τα συναισθήματα, τα πρόσωπα… ξεγυμνωμένα μπροστά στο φακό της με έντονο το ανθρώπινο στοιχείο. Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή από τις 17 μέχρι και τις 24 Δεκεμβρίου 2013. Ώρες Κοινού: 9π.μ –1μ.μ. & 3μ.μ. – 7μ.μ.

Έκθεση Φωτογραφίας “Οι μέρες που ζήσαμε” επανέρχεται από 28/12|
Αν χάσατε την έκθεση του Πίτερ Μουρ ‘Οι μέρες που ζήσαμε’, θα έχετε την ευκαιρία να τη δείτε ξανά από 28 Δεκεμβρίου. Η έκθεση θα παραμείνει αναρτημένη μέχρι και τα μέσα Ιανουαρίου!

Το Κέντρο Φωτογραφίας 6×6 εύχεται σε όλους Καλή Χρονιά και ευτυχισμένο το νέο έτος 2014!

Site: http://centreforphotography6x6.com/
Facebook: https://www.facebook.com/6x6CentreforPhotography?fref=ts

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ανθεστήρια Λάρνακας 2024 και βραβεία

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 19  Μαΐου 2024, η Γιορτή των Ανθεστηρίων στη Λάρνακα. Στις 6.00 μ.μ. στη Λεωφόρο Αθηνών (Φοινικούδες) έγινε η παρέλαση στην οποία έλαβαν

error: Content is protected !!