Single & the City “Σχεδόν”

Σχεδόν ερωτευμένη. Σχεδόν εμπνευσμένη. Σχεδόν ευτυχισμένη. Σχεδόν σίγουρη. Σχεδόν χαρούμενη. Σχεδόν αλλοπαρμένη. Σχεδόν έκπληκτη. Σχεδόν…..
Εκεί που δεν το περιμένεις η ζωή κάνει τις μεγαλύτερες ανατροπές (ναι, πολλές φορές ευχάριστα) και πάνω που σε φλέρταρε επικίνδυνα η ανία σε κλέβει ένας αντάρτης έρωτας και σε κλείνει στα κάστρα του δικού του κόσμου.
Δεν χρειάζονται αναλύσεις και φιλοσοφίες.
Η ζωή δεν είναι τόσο πολύπλοκη όσο πασκίζουν οι ειδήμονες να μας πείσουν, ούτε τόσο μαύρη όσο προσπαθούν τα καθεστωτικά ΜΜΕ να πείσουν τις μάζες.
Η ζωή είναι απλή, φτάνει να ξέρεις που θες να πας και ποιος είσαι. Φτάνει να αγαπάς πολλά πράγματα με πάθος και να χάνεσαι σε αγκαλιές που προκαλούν ανατριχίλες.
Η ζωή σε ανταμοίβει όταν ξέρεις για ποια πράγματα θες να αγωνιστείς και όταν δένεις το μαντήλι της ανιδιοτέλειας στις πράξεις σου.
Δεν είναι η ζέστη του καλοκαιριού που θα ανεβάσει τις διαθέσεις μας, ούτε τα όμορφα καλοκαιρινά beach bars. Η ανεβασμένη διάθεση  είναι το αποτέλεσμα εκείνων των διεργασιών που γίνονται μέσα μας και μας αφυπνίζουν ευχάριστα, ναι κατακαλόκαιρα.
Σχεδόν άνετη. Σχεδόν χαλαρή. Σχεδόν αγνώριστη. Σχεδόν ερωτευμένη και πάλι.

Σε εκείνο το “σχεδόν ερωτευμένη και πάλι” κρύβεται η ουσία….

Υ.Γ Κάποιος είπε ότι “οι έρωτες του καλοκαιριού γίνονται βότκες του χειμώνα”.Εγώ λέω ότι οι έρωτες οποιασδήποτε εποχής κάνουν τους ανθρώπους σοφότερους, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα. Ο σκοπός είναι το ταξίδι, όχι ο προορισμός μωρό μου.
Σχεδόν συμφωνείς ναι;

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ακόμη μια βιβλιοπαρουσίαση για παιδιά στη Κοινοτική Βιβλίοθήκη Ορόκλινης με τη συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου

Αυτό το Σάββατο, η Παιδική Λέσχη Φιλαναγνωσίας της Βιβλιοθήκης του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης, φιλοξενεί την συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου, και μας παρουσιάζει διαδραστικά το παραμύθι “ΖΗΤΕΙΤΑΙ

error: Content is protected !!