Marierose Tarkmanian “I got mail”

Ένα κορίτσι που δεν κουράζεται ποτέ, δραστήρια, όμορφη και πάντα με φρέσκες ιδέες. Πετύχαμε την Marierose Tarkmanian στα γυρίσματα του νέου της τηλεοπτικού show “I got mail” και συνομιλήσαμε μαζί της. Το νέο λοιπόν τηλεοπτικό show, τα extreme sports, oι ομορφιές της Κύπρου, (που είναι καιρός όλοι να τις μάθουμε και να τις εκτιμήσουμε), αλλά και η ζωή της Marierose που κινείται σε ρυθμούς “Live life to the fullest”, όλα αυτά στη συνέντευξη που ακολουθεί.

Της Γιώτας Δημητρίου

Marierose, αυτό το καινούριο τηλεοπτικό show το οποίο ετοιμάζεις, περί τίνος πρόκειται;
To show μας όνομαζεται “ I got mail” και έχει να κάνει με…αρκετά και διάφορα! Εxtreme sports, αδρεναλίνη, κουλτούρα, μουσική, σάτιρα, κωμωδία, ξενάγηση σε όλη την Κύπρο, τι μπορούμε να δούμε μέσα από τη ζωή κάποιων αξιόλογων ανθρώπων στην Κύπρο, καθώς και τι μπορούμε να δούμε και να απολαύσουμε στη Κύπρο, τόσο εμείς οι ντόποιοι όσο και οι τουρίστες. Διότι κι εμείς οι ντόποιοι μπορούμε να απολαύσουμε το νησί της Αφροδίτης σαν να είμαστε τουρίστες!

Πώς γεννήθηκε η ιδέα ενός τέτοιου show;
Η όλη ιδέα, το όνειρο θα έλεγα, ανήκει στον Steve Zonia που είναι και ο σκηνοθέτης του show. Βρίσκεται χρόνια στο χώρο της τηλεόρασης και εδώ και επτα χρόνια “κουβαλούσε” αυτή την ιδέα στο μυαλό του. Σήμερα λοιπόν το πραγματοποιούμε με όλη μας την αγάπη και θετική ενέργεια.

Είναι η πρώτη σου επαφή με την τηλεόραση;
Ως βασικό πρόσωπο μπροστα από την κάμερα ναι. Είμαι η κύρια παρουσιάστρια του show με συμπαρουσιαστή τον Μανώλη Πολυνείκη Αναστασίου (γνωστός από την σειρά του ΡΙΚ “Πατάτες Αντινακτές”) .Έχω δουλέψει χρόνια στην τηλεόραση  αλλά μόνο πίσω από τις κάμερες όμως πάντα ήθελα να βρισκόμουν μπροστά για να κάνω τον κόσμο να γελά. Ο Steve λοιπόν μου δίνει τώρα την σκυτάλη και εγώ τρέχω με τα χίλια (γέλια).

Τι αναμένεις από το show αυτό;
To show θα είναι γεμάτο εκπλήξεις. Ακόμη κι εγώ κάθε φορά που πάμε για γύρισμα, θα εκπλαγώ με κάτι.To show θα προβάλει την Κύπρο, θα δείξει τι συμβαίνει στην Κύπρο σήμερα, τα καταπληκτικά ταλέντα του τόπου μας, καθώς και δραστηριότητες τις οποίες δεν γνωρίζουν πολλοί. Αυτός ο τόπος, πίστεψε με, κρύβει πολλά!

H εντυπωσιακή σου εμφάνιση τι ρόλο θα παίζει στο show; Διότι από κάποιες φωτογραφιες που εχουμε δει, είσαι πολύ εντυπωσιακή κατα την διάρκεια των γυρισμάτων.
Η αλήθεια είναι ότι ο ρόλος μου είναι αρκετά μεγάλος και συνάμα επικίνδυνος Όλα τα extreme sports τα καλύπτω εγώ. Είναι όλα αληθινά και συμβαίνουν ζωντανά μπροστά στη κάμερα. Δεν υπάρχει προγραμματισμός από πριν κι αυτό κάνει το show ακόμη πιο ενδιαφέρον. Έχω ξεπεράσει τον εαυτό μου με αυτά που με βάζει ο Steven να κάνω μαζί με τον Μανώλη. Νομίζω πλέον πως αν με ρίξουν μόνη μου σ’ ένα έρημο νησί, θα μπορέσω να επιβιώσω! (Γέλια!) Νιώθω λες και κάνω γυρίσματα για το “Survivor”! Yπάρχουν βέβαια και χαλαρωτικές στιγμές, αλλά και αρκετά αγχώδεις στιγμές ιδιαίτερα όταν παίρνω συνέντευξη από διάσημα πρόσωπα….αλλά νομίζω ας μην πω περισσότερα εδώ για να κρατήσω κάποια πράγματα για έκπληξη.

Θα ήθελες να προβαλλόταν από Κυπριακό Κανάλι το show ή θα το δώσετε και σε τηλεοπτικά κανάλια στο εξωτερικό; Αν ναι, σε ποιες χώρες;
Εγώ θα ήθελα να προβαλλόταν παντού! Αλλά ξέρω ότι λόγω της οικονομικής κρίσης είναι δύσκολα τα πράγματα και στην τηλεόραση, όπως και σε όλους σχεδόν τους τομείς και κλάδους. Αυτό που ξέρω είναι ότι πρόκειται για ένα show το οποίο χρειάζεται να το δει ο κάθε Κύπριος, για να “ζωντανέψει” λίγο, και να μάθει τι θησαυρούς κρύβει το νησί μας. Ξέρεις πως το βλέπω εγώ; Σαν να είναι ένα πρόγραμμα του discovery, αλλά στην Κύπρο.

Ποιοι είναι οι υπόλοιποι συντελεστές του show;
Η ομάδα είναι μικρή, αλλά με πολλή θέληση, εργατικότη, θετική ενέργεια κι αγάπη για να πετύχει όλο αυτό. Η ομάδα αποτελείται από τον Steve o oποίος είναι ο σκηνοθέτης, ο Μανώλης Πολυνείκης Αναστασίου ο οποίος είναι ο συμπαρουσιαστής μου και ο Χρήστος Δημητριάδης ο οποίος είναι ο βοηθός σκηνοθέτη αλλά και γραφίστας του show. Ολοι μας κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να αγαπήσει όλη η Κύπρος το “I got mail”.

Μέχρι στιγμής τι άτομα (ειδικότητες) έχουν περάσεια από το Show; Αφού από ότι κατάλαβα πρόκειται για συνεντεύξεις….
Κι όχι μόνο Γιώτα μου! Δεν πρόκειται μόνο για συνεντεύξεις…Και τι δεν έχουμε κάνει! Μέχρι και από τον ουρανό έχω πέσει για το show,  (γέλια), μιλάμε για skydive….Θα έχουμε και μικρά clips στο youtube που μπορούν να τα δουν φίλοι μας, αλλά  και κόσμος από το εξωτερικό ( I got mail snippet 1,2,3,4). Εδώ ν’ αναφέρω ότι μπορούν να μας βρουν και στο facebook:  “I got mail”  tv show.

Πέρα από τα γυρίσματα του νέου αυτού show ασχολείσαι επαγγελματικά και με ένα συγκεκριμενο είδος γυμναστικής. Μίλησε μας λίγο γι αυτό…
Ναι, μέχρι πρόσφατα βρισκόμουν στην Νέα Υόρκη και πήρα certificate στο Insanity Workout . Πρόκειται για ένα πρόγραμμα για σχηματισμό του σώματος αλλά και για χάσιμο κιλών μέσα σε μόνο 60 μέρες. Στην Αμερική γίνεται πανικός με αυτή την μέθοδο. Εγώ είμαι η πρώτη  certified instructor στην Ευρώπη. Μόνο από Αμερική μπορείς να αποκτήσεις το certificate.  Το διδάσκω σε γυμναστήριο της Λάρνακας και τον Σεπτέμβρη θα είμαι και στην Λευκωσία.

Και θα λάβεις μέρος και σε αγώνες;
Ναι, προετοιμάζομαι για αγώνες  fitness για τον επόμενο χρόνο έτσι το πρόγραμμα μου είναι…..λίγ tight! (Γέλια!)

Η Λάρνακα που είναι και η πόλη σου, η πόλη στην οποία μεγάλωσες και ζεις, τι όφελος θα έχει από αυτό το τηλεοπτικό  show που ετοιμάζεις;
Αρκετά μεγάλο μπορώ να πω, αν βεβαίως σαν πόλη στηρίξει την ιδέα μας, τότε θα έχει μεγάλη προβολή σε όλους τους τομείς.

Δηλαδή;
Με αυτά που θα προβάλλουμε θα μπορέσει ο θεατής του show να δει όλα αυτά που έχουμε δει κι εμείς κατά την διάρκεια των γυρισμάτων και μείναμε άφωνοι! Υπάρχουν απίστευτα τοπία, δραστηριότητες, πραγματικά εκπλήσσομαι κάθε φορά που βλέπω κάτι καινούριο, δεν πιστεύω πως ζω σε ένα τόσο όμορφο νησί! Ιδιαίτερα στη πόλη μας τη Λάρνακα που είναι μια μικρή πόλη και πολύ χαρακτηριστική υπάρχουν πολλά που δεν τα ξέρει ο κόσμος…Εγώ πλεόν νιώθω τουρίστρια στην Λάρνακα. Την απολαμβάνω. Η Λάρνακα χρειάζεται περισσότερο τουρισμό και πιστεύω ναι, πως το “I got mail” θα βοηθήσει όχι μόνο την Λάρνακα αλλά όλη την Κύπρο!

Πότε αναμένεται “να βγει στον αέρα” το show;
Πιστεύω ότι τον μέσα στον Οκτώβρη θα ξεκινήσει να προβάλλεται.

Marierose ποιο είναι το δικό σου μότο ζωής;
Πέρσι σε μια τέτοια ερώτηση είχα απαντήσει “ελευθερία”. Αυτό ισχύει και τώρα, αλλά θα συμπληρώσω επίσης: Live life to the fullest!

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ανακοίνωση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας για την Ειδική Έκθεση με θέμα: «Έλεγχος Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας»

Η Ελεγκτική Υπηρεσία γνωστοποιεί ότι η Ειδική Έκθεση με θέμα: «Έλεγχος Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας», που ετοιμάστηκε από την Ελεγκτική Υπηρεσία, έχει αναρτηθεί σήμερα

Συνεχίζεται το “έργο” στην Αραδίππου / ΑΚΕΛ για Εκλογές 2024: Οι αλήθειες για την ανεπαρκή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Αραδίππου, Κρυφτό από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Πάρτο για συμμετοχή σε debate

Εκλογές 2024: Οι αλήθειες για την ανεπαρκή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Αραδίππου. Κρυφτό από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Πάρτο για συμμετοχή σε debate. Σε

Μεγάλη Δευτέρα

Σύμφωνα με το χριστιανικό εορτολόγιο καθιερώθηκε να ονομάζεται Μεγάλη Δευτέρα η επόμενη ημέρα του εορτασμού της Κυριακής των Βαΐων όπου και ξεκινά η εβδομάδα των

error: Content is protected !!