Η Ρία στη Χώρα των Θαυμάτων “Summer Time and the Living is Easy”

Γράφει η Ρία Λοϊζου
loizouria@gmail.com

Αγαπημένε μου αναγνώστη, από που ν΄αρχίσω και που να τελειώσω… Ήμουν απούσα και το ξέρω, αλλά σημασία έχει ότι επέστρεψα και μάλιστα δριμύτερη! Αυτό έχω να σου πω. Δεν ξεμπερδεύεις από εμένα τόσο εύκολα!

Δεν θα παραποιήσω τα γεγονότα, η αλήθεια είναι ότι ο τελευταίος μήνας ήταν  ένα τεράστιο roller coaster για μένα. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι, άνθρωποι βλέπεις. Υπάρχουν και οι “άνθρωποι” που σε βγάζουν έξω απ΄ τα ρούχα σου και σε φέρνουν αντιμέτωπο με τον χειρότερο σου εαυτό! Μεγάλη ψευδαίσθηση η αίσθηση του ελέγχου άμα δεν το ´χεις! Δεν βαριέσαι όμως, καλοκαιράκι είναι με τόση ζέστη όλο και κάποιο καλοθελητή χρειαζόμαστε για να μας δροσίσει! Χαχαχα! Ναι γελάω, μην χαίρεσαι δεν θα σου περάσει!

Ευτυχώς την τελευταία βδομάδα είμαι πολύ καλύτερα. Νιώθω σαν να σταμάτησε το τρενάκι, κατέβηκα και πάτησα επιτέλους σε στέρεο έδαφος μετά από καιρό. Κάνω μικρά βήματα  αλλά σταθερά.  Σιγά σιγά όλα θα σταθεροποιηθούν και eventually θα τακτοποιηθούν . Το νιώθω. Το ελπίζω.  Ό,τι είχα να  ξεδιαλύνω, να αναλύσω, να τακτοποιήσω, σε αυτή τη φάση της ζωής μου, το έχω κάνει ή τουλάχιστον έτσι πιστεύω, μέχρι την επόμενη φορά – όπως λέει και ο παππούς μου:  “ως πάρατζι”.

Στην τελική αντέχουμε πολύ περισσότερα απ´ όσα νομίζουμε…

Καμιά φορά πρέπει να προσέχουμε της επιθυμίες μας, τους φόβους μας και τις σκέψεις μας, εκείνες τις πιό κρυφές, τις πιο προσωπικές που τρέμεις μέχρι και στον εαυτό σου να ξεστομίσεις, γιατί παίρνουν σάρκα και οστά και γίνονται πραγματικότητα. Βρίσκουν τρόπο μέσω εμάς και των γύρω μας και πραγματοποιούνται.
Lesson learned! Άκου που σου λέω, Ρία στην χώρα των θαυμάτων είναι αυτή, όχι αστεία!

Ότι δίνεις παίρνεις, το είπαμε και το ξαναλέμε.

Α, ναι! Θέλω να σου ανακοινώσω οτι εγκαινίασα και επισήμως την καλοκαιρινή σαιζόν. Θα σου κάνω τώρα ένα μικρό καλοκαιρινό απολογισμό:
Θάλασσα: μέχρι εκεί που βλέπει το μάτι σου.
Ηλιοθεραπεία: μέχρι να δύσει ο ήλιος.
Αλκοόλ: μπόλικο – μπίρες και κοκτέιλ άφθονα (άσε, πρεπει να δοκιμάσεις τις μαργαρίτες της κουμπάρας μου!)
Βιβλία: απαραίτητο “αξεσουάρ” στις θαλασσινές σου εξορμήσεις μαζί με το λαδάκι από καρύδα και το αντηλιακό προσώπου SPF 50.

It feels so good to be back!

Καλώς σας βρήκα λοιπόν και καλό καλοκαίρι!

ΥΓ1:  Τελικά το μόνο πράγμα που έχουμε στη ζωή είναι η βαλίτσα της ψυχής μας, και εγώ φεύγοντας θα φροντίσω η δικιά μου βαλίτσα να είναι γεμάτη.

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Κατάκτηση Κυπέλλου από την ομάδα γυναικείας χειροσφαίρισης της Ένωσης Νεολαίας Αθηένου

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς εκφράζει τη μεγάλη χαρά και τα θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα γυναικείας χειροσφαίρισης της Ένωσης Νεολαίας Αθηένου (ΕΝΑ), στις παίκτριες,

Ανδρέας Κουσιάππας συνέντευξη στο SkalaTimes με αφορμή το Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης : “Πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι υπάρχει ομάδα υδατοσφαίρισης στη Λάρνακα και ότι έχει τόσες διακρίσεις”

Ο Ανδρέας Κουσιάππας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας και έφορος υδατοσφαίρισης, ο οποίος εκπροσωπεί τον Όμιλο στα διοικητικά θέματα της ομάδας υδατοσφαίρισης,

error: Content is protected !!