ΑΝΘΕΣΤΗΡΙΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ 2013

Η Γιορτή των Λουλουδιών γιορτάζεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια στην πόλη του Ζήνωνα με την παρέλαση ανθοστόλιστων αρμάτων και ομάδων  στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων.

Φέτος, ο Δήμος Λάρνακας, αφουγκρασμένος τις ανάγκες των πολιτών και σε συνεργασία με τους καταστηματάρχες θα δώσουν μια νέα μορφή στη Γιορτή των Ανθεστηρίων, με την παρέλαση πεζοπόρων ομάδων, στο Εμπορικό Αστικό Κέντρο της Λάρνακας, το Σάββατο 18 Μαΐου 2013.

Για τις ανάγκες της παρέλασης, οι οδοί Ερμού και Ζήνωνος Κιτιέως θα πεζοδρομηθούν ούτως ώστε να γίνει μια ενιαία αγορά και η διέλευση των πεζών να γίνεται απρόσκοπτα. Επίσης, εκτός από τους δημοτικούς χώρους στάθμευσης θα προσφέρεται για στάθμευση και το Ευρυβιάδειο Γυμνάσιο καθώς επίσης και το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Λαζάρου.

Η ενέργεια αυτή αποσκοπεί στο να δώσει την ευκαιρία στο κοινό να κάνει τα ψώνια του και να απολαύσει το κέντρο της πόλης, μακριά από θορύβους και καυσαέρια. Επίσης, το τρενάκι του Δήμου θα μεταφέρει το κοινό εντελώς δωρεάν.

Η πεζοδρόμηση του Εμπορικού Αστικού Κέντρου θα διαρκέσει από τις 8:00π.μ. μέχρι τις 8:00μ.μ. και θα πραγματοποιηθούν διάφορες δραστηριότητες σε πολλά του σημεία.

Η παρέλαση θα γίνει στις 4:00μ.μ από την Πλατεία Τζων Κέννεντυ (Ακροπόλεως), τις Οδούς Ερμού, Ζήνωνος Κιτιέως, Λόρδου Βύρωνος, Γαλιλαίου, τερματίζοντας στην Πλατεία Ερμού. Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα στην είσοδο της οδού Ερμού, στις Πλατείες Ερμού και Παλλάς και στην Οδό Ζήνωνος Κιτιέως.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα γραφεία των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Δήμου Λάρνακας, στα τηλ. 24657745 και 24629333.

Ο Δήμος Λάρνακας, διοργανωτής της Γιορτής των Ανθεστηρίων, γνωρίζοντας τη μεγάλη σημασία που έχει η συνέχιση στην παράδοση και η τήρηση στα ήθη και έθιμα του τόπου μας, ειδικότερα στις μέρες μας, δίνει όλες του τις δυνάμεις για τη συνέχιση των θεσμοθετημένων του εκδηλώσεων.

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Κατάκτηση Κυπέλλου από την ομάδα γυναικείας χειροσφαίρισης της Ένωσης Νεολαίας Αθηένου

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς εκφράζει τη μεγάλη χαρά και τα θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα γυναικείας χειροσφαίρισης της Ένωσης Νεολαίας Αθηένου (ΕΝΑ), στις παίκτριες,

Ανδρέας Κουσιάππας συνέντευξη στο SkalaTimes με αφορμή το Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης : “Πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι υπάρχει ομάδα υδατοσφαίρισης στη Λάρνακα και ότι έχει τόσες διακρίσεις”

Ο Ανδρέας Κουσιάππας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας και έφορος υδατοσφαίρισης, ο οποίος εκπροσωπεί τον Όμιλο στα διοικητικά θέματα της ομάδας υδατοσφαίρισης,

error: Content is protected !!