Ioanna’s Cooking Corner “Σκορδόψωμο”

Γράφει (δημιουργεί και μαγειρεύει) η Ιωάννα Πασιουρτίδου
Email:   ioanna.1988@hotmail.com
Υλικά:
 2 ψωμιά τύπου δακτυλιές
1 μικρό πακέτο βούτυρο ή μαργαρίνη ( σε θερμοκρασία δωματίου)
2 κουταλάκια μαϊντανό αποξηραμένο
2 κουταλάκια mix herbs (διάφορα βότανα) τα βρίσκουμε σε βαζάκι στο super market
4 σκελίδες σκόρδο λιωμένο

Εκτέλεση:
Βάζουμε το βούτυρο, το μαϊντανό  τα βότανα και το σκόρδο σε μία κούπα και τα ανακατεύουμε να μαλακώσει ο βούτυρος και να γίνουν όλα μαζί ένα μίγμα. Ακολούθως, με το μαχαίρι χωρίζουμε τις δακτυλιές μας σε κομμάτια ( δεν κόβουμε μέχρι κάτω, θέλουμε η δακτυλιά να παραμείνει ενιαία). Αφού χαράξουμε, αλοίφουμε όλα τα κομμάτια με το μίγμα μας. Τέλος τυλίγουμε τις δακτυλιές μας, την κάθε μία ξεχωριστά, σε ασημόχαρτο και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς για περιπου 30 λεπτά.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Σπυρίδωνας Π.Κ Σπύρου: “Αυτό το νέο μου θεατρικό έχει στόχο να αναδείξει την αξία του χρόνου, της ζωής, της οικογένειας και των φίλων και πως πρέπει να ζούμε την στιγμή”

Ο Σπυρίδωνας Π. Κ Σπύρου, θεατρικός συγγραφέας, σκηνοθέτης και ηθοποιός, ετοιμάζεται να ανεβάσει το νέο του έργο με τίτλο “Χρόνια Πολλά να μεν τα εκατοστήσεις”

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Δήμου Λάρνακας

ΕΚΘΕΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ Έκθεση της Τούλας Λιασή με τίτλο «Συγχρονίζοντας την Ιστορία» Διοργανωτής: Δήμος Λάρνακας Διάρκεια έκθεσης: 26 Απριλίου –  31 Ιουλίου 2024 Ώρες Λειτουργίας:

error: Content is protected !!