My View “Σημεία των καιρών;”

Γράφει ο David Fowles
david@skalatimes.com

Τον τελευταίο καιρό συμβαίνουν τόσα πολλά και οι πληροφορίες είναι τόσες πολλές που δεν προλαμβαίνουμε να τις επεξεργαστούμε. Να προσθέσουμε σε όλα αυτά τα δεδομένα, τις απορίες που δημιουργούνται, όταν αυτές οι πληροφορίες αρχίσουν να κάνουν κάποιο νόημα.
Όπως είχε αναφερθεί και στα Ευαγγέλια περι του τέλους των καιρών, ότι οι πληροφορίες θα αυξηθούν κατακόρυφα. Ακόμη ένα σημάδι το οποίο άρχισε να γίνεται ορατό είναι ότι υπάρχει μια επιτάχυνση στα διάφορα τα οποία συμβαίνουν στον κόσμο. Δηλαδή, εκεί που γινόταν μια μεγάλη καταστροφή ανα δεκαετία, τώρα συμβαίνει όλο και πιο συχνά. Κάποιος μπορεί να πει ότι και παλιά γίνονταν αλλά δεν είχαμε τρόπο να τα ακούσουμε. Well, έχει χρόνια που έχουμε internet, facebook, twitter κτλ και έχει χρόνια που οι επικοινωνίες έχουν πάρει παγκόσμιες διαστάσεις. Επίσης σήμερα με το google, μπορούμε να μελετήσουμε ιστορικά πότε έγιναν μεγάλες καταστροφές. Μόνο το 2013 έχουν γίνει τόσα πολλά σε δύο μήνες που μπορεί τα δύο προηγούμενα χρόνια μαζί να μην είχαμε τόσες. Μόνο πριν δύο εβδομάδες πέρασε κάποια πέτρα (κομήτης) στο μέγεδος ολυμπιακών διαστάσεων πισίνας, μεταξύ της γης και κάποιων δορυφόρων. Την ίδια μέρα, το πρωί, έπεσαν άλλα πετράδια απο το διάστημα (μετεορίτες) στην Ρωσία. Well, πάει και το Hollywood που “θα μας σώζανε κάποιοι” αν έπεφτε τίποτα πάνω στο κεφάλι μας. Επειδή το πετράδι έπεσε και ακόμα θα το… προλάβουν.
Αυτή την Κυριακή έχουμε και άλλη…”ρότσα” που θα περάσει απο δίπλα μας. Well, πολλές “πέτρες” τελευταίως.
Οι διάφοροι σεισμοί, τα υφαίστεια που άρχισαν να ξυπνούν, η Γη που ανοίγει και καταπίνει ότι βρει και τα τόσα καιρικά φαινόμενα δεν είναι πλέον αστεία. Ακόμα και αν δεν ήταν τα σημάδια των καιρών, είναι σημάδια ότι η Γη έχει περάσει  αρκετά και ότι πλέον θα δούμε την αντίδραση της.
Αλλά είναι τα σημάδια των καιρών. Και αυτό επειδή ο άνθρωπος δέν μπορεί να ζήσει χωρίς την καθοδήγηση απο τον πατέρα.
Εμείς σαν προφυλαχτικά σηκωστήκαμε και πήγαμε καμπαρέ με άσχημους σκοπούς.
Αν αναλογιστούμε πόσο τεράστιο είναι το σύμπαν και πόσο μικρή είναι η Γη μέσα σε αυτό, θα αναρωτηθούμε αν πράγματι τα ξέρουμε όλα.
Η ανθρωπότητα είναι ακόμα σε εμβριακή μορφή και είδη απορρίψαμε τον Πατέρα μας.
Όλα αυτά είναι συνδεδεμένα. Όσο φεύγουμε απο την αγάπη, που είναι ο Θεός, τότε τόσο θα φεύγουμε από την αλήθεια και θα υποφέρουμε. Δεν είναι απειλή, είναι απλή φυσική, απλά μαθηματικά.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Νότα Αβρααμίδου υποψήφια για τη Σχολική Εφορεία Λάρνακας-Λιβαδιών-Ορόκλινης (ψηφοδέλτιο ΔΗΚΟ): “Στα σχολεία μας πρέπει να υπάρχει συμβατική αρμονία και όχι παραφωνία”

Νότα Αβρααμίδου: “Όραμα μου είναι να δω τα σχολεία μας να γίνονται τόποι χαράς, για όλα ανεξαιρέτως τα παιδιά, για όλα” Η μουσικός Νότα Αβρααμίδου,

Η μεγαλύτερη πολιτιστική πανδαισία στη πλατεία Ζουχούρι: Το φεστιβάλ Needle παρουσιάζει το lineup της πρώτης έκδοσης της διοργάνωσης της

Έξι εβδομάδες εξερεύνησης του πολιτιστικού πλούτου της Λάρνακας οδήγησαν στο σήμερα: το Needle 2024 με χαρά ανακοινώνει ολόκληρο το lineup του φεστιβάλ του. Το Σάββατο

error: Content is protected !!