Hollywood calling….

Ταινία στο Hollywood με….Κύπρια πρωταγωνίστρια

Ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του, George Romero , (“Άρχοντας των ταινιών  τρόμου”, “Νονός των Zombies” όπως τον αποκαλούν τα ΜΜΕ), ο Cameron Romero, συνεχίζει κι αυτός με επιτυχία το μονοπάτι του σκηνοθέτη, όπως κι ο διάσημος πατέρας του. Ο Cameron Romero επέλεξε τη δικιά μας Ελληνοκύπρια Ελίνα Λουκά για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της νέας του ταινίας (horror) με τίτλο “Auteur”.
H Ελίνα ζει και εργάζετε στο Los Angeles τα τελευταία 4 χρόνια, μετά από σπουδές filmamaking στη Νέα Υόρκη. Αυτή θα είναι η τρίτη ταινία της Ελίνας, αφού έχει παίξει ήδη δίπλα στον Bryan Austin Green στη ταινία “Cross” και δίπλα στους Colin Egglesfield, Stuart Townsend και την υποψήφια για Οscar ηθοποιό  Catalina Sandino Moreno στη ταινία “A Stranger in Paradise”.
O Cameron Romero, υπέγραψε να σκηνοθετήσει το σενάριο του ανερχόμενου ταλαντούχου νεαρού σε ηλικία σεναριογράφου James Cullen Bressak.
To σενάριο εγκρίθηκε από τη εταιρεία  Benetone Hillin Entertainment, με παραγωγούς τους: Daemon Hillin, Kulthep Narula, Cameron Romero και με Executive producers τους:  Rachvin Narula της Benetone Hillin και τον Wes Schuck της No Alternative Films.
O Romero δηλώνει ενθουσιασμένος με την επιλογή των δύο ταλαντούχων και γοητευτικών ηθοποιών, Eli Jane και (την δικιά μας) Ελίνα Λουκά, οι οποίες κατέχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη ταινία.
“Oι κυρίες έχουν την δυναμική και χημεία που χρειάζεται η οθόνη και βγάζουν ακριβώς αυτό που ο σκηνοθέτης έψαχνε…” λέει η εταιρεία Hillin για την απόφαση του Romero.
Από την πλευρά του ο Romero δήλωσε ότι ανυπομονεί να ξεκινήσουν (σύντομα) τα γυρίσματα της ταινίας Auteur. “Έχουμε στήσει μια καταπληκτική ομάδα, με εξαιρετικούς ανθρώπους σε αυτό που κάνουν, γι αυτό πιστεύω ότι πρόκειται να δημιουργήσουμε κάτι μοναδικό”, δήλωσε ο Romero.
H εταιρεία Benetone Films είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στην Ταϋλάνδη με παραγωγές διαφημίσεων που φτάνουν τις 100 κάθε χρόνο και περισσότερες από 70 ταινίες από το 2003.
H Benetone και Hillin Entertainment μετά από την πρώτη τους ταινία μαζί, σμίγουν και ετοιμάζονται να στρέψουν τα φώτα της βιομηχανίας του κινηματογράφου πάνω τους.
Το Skala Times δεσμεύεται να φιλοξενήσει μια συνέντευξη της Κύπριας πρωταγωνίστριας Ελίνας Λουκά, όταν ολοκληρωθούν τα γυρίσματα.

 

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο Βουλευτής Λάρνακας Ανδρέας Πασιουρτίδης στη στην Μπράγκα της Πορτογαλίας, με αναφορές στο Παλαιστινιακό και Κυπριακό

Μέσα από ανάρτηση του ο Βουλευτής Λάρνακας, ΑΚΕΛ, Ανδρέας Πασιουρτίδης αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στις εργασίες της 18ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της

error: Content is protected !!