H Ρόζα Προδρόμου στη Λάρνακα

Ο πολιτιστικός  οργανισμός  “Ανάμεσα στους Μέρμηγκες” στα πλαίσια του πολιτιστικού τριημέρου FIRST ATTEMPT [12-14 Οκτωβρίου, Λάρνακα] φιλοξενεί τη performer Ρόζα Προδρόμου και το εργαστήρι θεατρικού παιχνιδιού:

 

Το καλειδοσκόπιο: “Πόσοι χωράνε μέσα μου;”

Ένα βιωματικό εργαστήρι για παιδιά στο οποίο το θεατρικό παιχνίδι χρησιμοποιείται ως το βασικό μέσο έκφρασης, δημιουργίας και επικοινωνίας.

 Αντλώντας στοιχεία από την καθημερινότητα αλλά και από την αρχαία παράδοση της αφήγησης παραμυθιών, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μέσα από το σώμα, τη φωνή και τη φαντασία τους τα βασικά βήματα που οδηγούν στη δημιουργία μιας θεατρικής παράστασης, θα μάθουν να αναπαριστούν διάφορους χαρακτήρες χρησιμοποιώντας τις κύριες αρχές του αυτοσχεδιασμού και θα δημιουργήσουν μια αναμνηστική κατασκευή της ιστορίας που θα έχουν δραματοποιήσει κατά τη διάρκεια του διήμερου εργαστηρίου.

 

Η Ρόζα Προδρόμου ασχολείται επαγγελματικά με το θέατρο από το 2002 ως ηθοποιός και από το 2007 ως εμψυχώτρια παιδικών εργαστηρίων με άξονα το θεατρικό παιχνίδι, την ψυχοσωματική αφύπνιση και τη δημιουργική έκφραση του παιδιού. Η Ρόζα πέραν του θεατρικού εργαστηρίου θα φιλοξενηθεί στις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις της 12ης Οκτωβρίου, στην πλατεία Ερμού, στη Λάρνακα.

Το εργαστήρι διοργανώνεται στα πλαίσια του FIRST ATTEMPT, μιας πρωτοβουλίας του πολιτιστικού οργανισμού ‘Ανάμεσα στους Μέρμηγκες’ με την υποστήριξη του δήμου Λάρνακας καθώς και τοπικών πολιτιστικών και εκπαιδευτικών φορέων. Το FIRST ATTEMPT προγραμματίζεται για το 3ήμερο 12-14 Οκτωβρίου με καλλιτεχνικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, συναντήσεις καλλιτεχνών και  παραστάσεις σε κεντρικά σημεία της πόλης.

Ημερομηνίες & Ώρες: 13-14 Οκτωβρίου 2012 | 10πμ-2μμ (με 45’ διάλειμμα)
Χώρος: Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Λάρνακας | Λ. Μακαρίου Γ’ & Καλογραιών 4
Γλώσσα Διεξαγωγής Σεμιναρίου: Ελληνικά
Κόστος Συμμετοχής: 30 ευρώ (για αδέλφια, ειδική τιμή 50 ευρώ)
Για περισσότερες πληροφορίες: khakikite.com

 

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΛΑΡΝΑ

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Γίνεται πόλος έλξης για επενδύσεις στον τουρισμό η Λάρνακα-15 νέα ξενοδοχεία σε έξι χρόνια, έρχονται άλλα 25

Ευοίωνο όσο ποτέ άλλοτε προδιαγράφεται το μέλλον της Λάρνακας σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις σε τουριστικές αναπτύξεις, οι οποίες αναμένεται να βελτιώσουν και να αναβαθμίσουν

error: Content is protected !!