Παρουσιάσεις ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΣ ΑΕΚ


Οι Ακαδημίες ΑΕΚ καλαθόσφαιρας ξεκίνησαν δυναμικά την νέα σεζόν με στόχο οι Ακαδημίες της ομάδας να βγάλουν τα αυριανά αστέρια στο χώρο της καλαθόσφαιρας,  αλλά επίσης να γίνουν ένα “πανεπιστήμιο” για τα παιδιά σε θέματα πειθαρχίας, αθλητισμού και ομαδικού πνεύματος. Παράλληλα σκοπό έχουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις των παιδιών γύρω από το διάσημο άθλημα της καλαθόσφαιρας.

Οι Ακαδημίες ΑΕΚ δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά (ηλικίες 5-16 ετών) να συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις, εκδρομές, φιλικά παιχνίδια και τουρνουά και σε πρωταθλήματα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας.
Οι προπονήσεις είναι καθημερινές, με προπονητές γνωστούς και καταξιωμένους ανθρώπους της καλαθόσφαιρας:  Jojo Garcia, Kevin Florent,  Αντρέα Σολομονίδη και Rodjia Vezelin.

Σε μια εποχή όπου οι κίνδυνοι για τα παιδιά και τους εφήβους καραδοκούν (ναρκωτικά, άσχημες συνήθειες, ανθυιγιεινός τρόπος ζωής), οι Ακαδημίες ΑΕΚ καλαοθόσφαιρας και ο αθλητισμός γενικότερα είναι μια καλή δύναμη για τα παιδιά, έτσι ώστε να ακολουθήσουν σωστά και υγιή μονοπάτια. 

Σε μια πόλη, τη Λάρνακα, όπου η καλαθόσφαιρα έχει παράδοση (κανείς δεν ξεχνά τις ένδοξες μέρες του Πεζοπορικού), ίσως τα παιδιά να είναι το λαμπρό αύριο που περιμένουμε για να ζήσει η πόλη μας (και κατ’ επέκταση το τόπος μας) όμορφες “καλαθοσφαιρικές μέρες”.

Oι εγγραφές άρχισαν από την πρώτη του Σεπτέμβρη στο Ευρυβιάδειο Γυμνάσιο, για να υποδεχτούν παιδιά της πόλης μας, αλλά και από τις γύρω περιοχές.

Για περισσότερες πληροφορίες αποταθείτε στο τηλέφωνο 97767454.

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο Νεόφυτος Φακοντής παρουσιάζει τις θέσεις και το όραμα του για την Ορόκλινη, δίπλα του ο Δήμαρχος Βύρας

Ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης και υποψήφιος Αντιδήμαρχος Ορόκλινης μας προσκαλεί στην τελική προεκλογική του συγκέντρωση όπου θα παρουσιάσει τις υέσεις και το όραμα

error: Content is protected !!