Παρουσιάσεις “AQUA” Δρόμος Λάρνακας – Δεκέλειας

Το βραβευμένο παραθαλάσιο στέκι!

Μια όαση στο δρόμο Λάρνακας Δεκέλειας έκανε τα καλοκαίρια μας κι όχι μόνο μοναδικά.
Μιλάμε για το καφεστιατόριο AQUA πάνω στην παραλία, σχεδόν δίπλα από το Palm Beach Hotel, λίγο πρι το “Ψαρολίμανο”.
Το AQUA, το οποίο ανήκει στο Δήμο Ορόκλινης,  έχει βραβευτεί, πριν 7 χρόνια, για την αρχιτεκτονική του που ταιριάζει με το παραλιακό και παραθαλάσσιο περιβάλλον.
Στον εναλλακτικό αυτό χώρο μπορεί κανείς να βρει διάφορα σνακς, επιδόρπια, σουβλάκια, αναψυκτικά, ποτά (αλκοολούχα και μη), καφέδες,φρέσκους χυμούς,κούπες της ώρας,  μουσική, γιγαντοθόνες για τα βράδια ποδοσφαίρου κι όχι μόνο.
Οι τιμές στο AQUA είναι πολύ λογικές ως χαμηλές.
Η βραβευμένη με γαλάζια σημαία θάλασσα, η οργανωμένη παραλία και ο γνωστός πεζόδρομος (που πολλοί τον χρησιμοποιούν για περπάτημα ή τρέξιμο), μπροστά από το AQUA κάνουν τον χώρο δημοφιλή όχι μόνο τα καλοκαίρια αλλά και τον χειμώνα, αφού ο χώρος λειτουργεί ολόχρονα. 
Οι ντουσιέρες, τα αποχωρητήρια και τα ντουλάπια που μπορεί να βρει κανείς στο AQUA, είναι ακόμη ένας λόγος για να επιλέξει τον συγκεκριμένο χώρο για τα μπάνια του.
Την νύχτα ο χώρος λειτουργεί και ως εναλλακτικό μπαράκι αφού μπορεί κανείς να πιει το ποτό του, δίπλα από το κύμα αναπνέοντας τον αέρα της θάλασσα που βρίσκεται μόνο λίγα βήματα μπροστά από το AQUA.
Ο χώρος φιλοξενεί Κύπριους και ξένους, καθώς και πολλούς χειμερινούς κολυμβητές “είναι το αγαπημένο στέκι της περιοχής για όλες της ηλικίες, ολόχρονα” μας δήλωσε γνωστός θαμώνας του AQUA.
Για τους λάτρεις του ναργιλέ να αναφέρουμε ότι ενοικιάζεται και ναργιλές για όσους επιθυμούν να καπνίσουν.
Χωρίς καμία διαφήμιση και μόνο “από στόμα σε στόμα” ο χώρος έγινε διάσημος όχι μόνο για Λαρνακείς αλλά και για πολλούς Λευκωσιάτες αφού λόγω High Way τους βολεύει ιδιαίτερα η τοποθεσία του AQUA.
Ο χώρος ενοικιάζεται για και private party και έχει χωριτικότητα περίπου 80 άτομα.
Το παραθαλάσσιο AQUA δεν είναι μόνο για τα καλοκαίρια μας, αλλά ολόχρονα, για όσους αγαπούν την θάλασσα και θέλουν να βρίσκονται δίπλα της.
Ο μοναδικός αυτός εναλλακτικός χώρος θα σας κερδίσει από την πρώτη κιόλας επίσκεψη.
Για περισσότερες πληροφορίες αποταθείτε στο 99198053.

Μπορείτε να το βρείτε και στο facebook: http://www.facebook.com/pages/AQUA/255460751229181

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Εκδήλωση στη Λάρνακα εις μνήμη Χάρη Κυριακίδη και ανακοίνωση δράσεων του Harris Kyriakides Foundation

SkalaTimes Πραγματοποιήθηκε το χθές το απόγευμα εκδήλωση εις μνήμη Χάρη Κυριακίδη.Στην εκδήλωση, στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, παρόντες στην κατάμεστη αίθουσα: ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας,

error: Content is protected !!