Ότι Να ΄Ναι….From Salonika “Stop Kony”

STOP KONY!

Γράφει ο Αντρέας Κωνσταντινίδης

Πατούσα και ξαναπατούσα στην αρχική σελίδα του facebook ,ξημερώματα. Χωρίς τίποτα το καινούριο…αλλά βρε αδελφέ, δεν είχα και κάτι καλύτερο να κάνω. Μετά από λίγη ώρα είδα ότι 2-3 φίλοι μου,είχαν ανεβάσει στη σελίδα τους  αυτό το βίντεο από το youtube Josheph kony.bring him down

Αυτό το βίντεο μιλάει για κάτι που δεν γνώριζα! Όπως φαντάζομαι και  το 99% του πλανήτη επίσης δεν έχει ιδέα γι αυτό το θέμα. Τουλάχιστον μέχρι τις 5.3.12 που ευτυχώς “ανέβηκε” στο διαδύκτιο.

Όσοι το είδατε (αν υπάρχουν κάποιοι από εσάς) ήδη θα  ξέρετε πόσο σημαντικό είναι αυτό το βίντεο! Μπορώ να πω χωρίς καθόλου ντροπή ότι δάκρυσα!

Πραγματικά ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ, ΔΕΙΤΕ ΤΟ

Το βίντεο αυτό παρουσιάζει την προσπάθεια μιας ομάδας που δημιουργήθηκε από έναν άνθρωπο, από έναν πατέρα που θέλει το καλύτερο για τον κόσμο,για τα παιδιά του κόσμου και πιο συγκεκριμένα σε μια χώρα όπου αρκετοί από εμάς  δεν έχουμε καν ακουστά! Στην Ουγκάντα λοιπόν, ένας “κύριος” ο Josef KONY αποφάσισε πριν από τρεις δεκαετίες και μέχρι σήμερα να κάνει ότι πιο απάνθρωπο μπορεί να κάνει. Δημιούργησε μια οργάνωση ,την LRA, παίρνει τα παιδιά από τις οικογένειες τους, τα αγόρια τα κάνει στρατιώτες και τα κοριτσάκια πόρνες για τους στρατιώτες του! Μιλάμε για 30.000 παιδιά μέχρι σήμερα!

Όποιο παιδί αρνηθεί να τον ακολουθήσει,το βασανίζει,το κακοποιεί.

Μόλις τα παιδιά “εκπαιδευτούν”και περάσουν από στάδια επιπέδων πλύσης εγκεφάλου,αναγκάζονται να σκοτώσουν ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ τους τις  οικογένειες.

Δεν μιλώ για έργο επιστημονικής ιστορίας. Μιλώ για γεγονός που συμβαίνει όχι στον μεσαίωνα, αλλά στις μέρες μας!

Ναι,αυτά γίνονται μέχρι σήμερα, το 2012 και μάλιστα εν αγνοία μας!

Σκοπός του συγκεκριμένου  βίντεο είναι να προβληθεί αυτό το απάνθρωπο γεγονός. Να δημοσιοποιηθεί. Να το μάθει ο κόσμος, ο πλανήτης όλος.

Επειδή οι ΗΠΑ αδιαφορούσαν εντελώς για αυτό αν και γνώριζαν, λέγοντας ότι υπάρχουν πιο σημαντικά προβλήματα! Μέχρι πέρσι που μετά από προσπάθειες της ομάδας αυτής που δημιούργησε το βίντεο,  τελικά οι αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις πήγαν στην Ουγκάντα, αλλά ο ΚΟΝΥ κρύβεται και καταφέρνει συνεχώς να ξεφεύγει.

Σκοπός αυτού του βίντεο είναι να γίνει γνωστό σε όλο τον κόσμο τι γίνετε εκεί γιατί μόνο αν δουν οι κυβερνήσεις (ενδεχομένως και το δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων) πως ο κόσμος πραγματικά νοιάζετε θα προχωρήσουν σε περισσότερες κινήσεις για τη σύλληψη του KONY. Η παγκόσμια καταγραυγή πάντα όσο νά ‘ναι συγκινεί ενίοτε φοβίζει τις κυβερνήσεις. Τοσο απλο.

ΠΩΣ μπορεί ο καθένας από εμάς να βοηθήσει;

Αρχικά να δει το βίντεο και απλά να κάνει  share  στο facebook , twitter και φυσικά να μαθευτεί το απάνθρωπο γεγονός  από στόμα σε στόμα.

Επίσης, αν κάποιος επιθυμεί μπορεί να αγοράσει τα προϊόντα που βγάζει αυτή η οργάνωση, δηλαδή ένα απλό βραχιολάκι, αυτοκόλλητα και αφίσες που έχουν πάνω το σύνθημα STOP KONY.

Είπαμε, σκοπός είναι να διαδωθεί όσο περισσότερο γίνετε, το απάνθρωπο γεγονός αφού τα δελτία ειδήσεων θεωρούν ότι το να είναι έγκυος η Angelina Jolie  είναι πολύ πιο σημαντικό από αυτό!

Εμείς ως Κυπριακός λαός, οφείλουμε να το κάνουμε αυτό! Το λιγότερο αυτό! Στο facebook. Και ως νεολαία να βγούμε στους δρόμους όπως έκαναν ήδη σε πολλές άλλες χώρες του κόσμου…Εσείς τα διαβάζετε τώρα αυτά στον υπολογιστή σας ενώ τα κάποια παιδιά (χιλιάδες σε αριθμό) εκπαιδεύονται για να σκoτώνουν και να γίνονται πόρνες!

ΑΠΛΑ ΔΕΙΤΟ ΤΟ….ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:

http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqcφ΄΄

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Η Εβραία του Μπρέχτ από το Θέατρο της Λάρνακας ΡΟΗ, με πρωταγωνίστρια τη Βαλεντίνα Σοφοκλέους και σε σκηνοθεσία Ανδρέα Νικολαϊδη έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα

Της Γιώτας ΔημητρίουΑρχισυντάκτρια SkalaTimes Η ΕΒΡΑΙΑ του Μπρέχτ ανέβηκε από το Θέατρο της Λάρνακας ΡΟΗ, σε ένα νεο πλαίσιο παραστάσεων, όπου την σκηνοθεσία ανέλαβε αυτή

Παντελής Αχιλλέως, Υποψήφιος Δημοτικό Σύμβουλος Λάρνακας ΔΗΣΥ : «Χρειαζόμαστε νέο αίμα, νέες ιδέες, νέο κόσμο που να μπορεί να τρέξει για αυτή την πόλη και να κάνει ότι καλύτερο μπορεί»

Γνωστός στη πόλη ως εθελοντής, ως Πρόσκοπος. Γνωστός στη Κύπρο μέσα από τη συμμετοχή του ως ηθοποιός σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές. Ο Παντελής Αχιλλέως κατεβαίνει

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη στην Τελετή Βράβευσης των Πράσινων Πόλεων και Κοινοτήτων καθώς και των Παγκύπριων Περιβαλλοντικών Βραβείων για Οργανισμούς και Επιχειρήσεις

Ερμηνεύω την εδώ μαζική σας παρουσία ως ένδειξη πραγματικού ενδιαφέροντος για το περιβάλλον. Είναι με ιδιαίτερη χαρά που συμμετέχω στην αποψινή Τελετή Βράβευσης των Πράσινων

Στη Λάρνακα για shopping η Άννα Βίσση

Η αγαπημένη τραγουδίστρια για χιλιάδες κόσμου και με καταγωγή από τη Λάρνακα, η Άννα Βίσση βρίσκεται στην Κύπρο αυτές τις ημέρες αφού εμφανίστηκε σε πάρτυ

error: Content is protected !!