Ένα Κλικ με το Μελάνι “Τι μάρκα χαρακτήρα;”

Τι μάρκα χαρακτήρα διαθέτεις;

Γράφει  η Μαλβίνα Ιωάννου

Ματωμένη Ελλάδα, παγκόσμια οικονομική κρίση, πολεμικές αναταραχές,φτώχεια υποσιτισμός, εξεγέρσεις, φόνοι, εγκλήματα παντού είδους. 2012. Κι αυτές/αυτοί εκεί, το βιολί τους! Να επιμένουν να πίνουν καφέ με μοναδικό θέμα συζήτησης κουτσομπολιά, αερολογίες, εν ολίγοις μαλακίες! Να μου λένε για μόδα, καιρό, τι έκανε ο Α, τι είπε ο Β και πόσο τους εκνευρίζει ο Γ.

Δεν τ’ αντέχω, δεν τους αντέχω! Εδώ ο κόσμος καίγεται και το ……  χτενίζεται! Αν είναι δυνατόν! Προβληματηστείτε, σκεφτείτε, συζητήστε, ενημερωθείτε! Ανοίξτε κανένα βιβλίο (δεν κάνει κακό!)

Δεν γίνεται ο κόσμο να γκρεμίζεται κι εσείς να φτιάχνετε το image σας στον καθρέφτη! Και μην ακούσω αηδίες τύπου “έτσι είναι ο κόσμος παντού. Υπάρχουν  και οι πιο χαλαροί τύποι”. Ε λοιπόν να σας ενημερώσω εγώ που έζησα κι Ευρώπη κι Αμερική. Ως επι το πλείστο ο κόσμος στο εξωτερικό δεν είναι έτσι. Βάζει τον νου του (και το πνεύμα του) να δουλέψει. Τους βλέπεις στα τραίνα να διαβάζουν μανιωδώς και όχι να σχολιάζουν τον Α, τον Β και τον Γ.

Εμείς εδώ, στο νησί της Αφροδίτης, στην πόλη του Ζήνωνα, ζούμε με μόνη έννοια την μάρκα αυτοκινήτου, το μέγεθος σπιτιού και βεβαίως βεβαίως την μάρκα τσάντας. Δεν έχω κάτι με τις μάρκες, αλλά φρόντισε πρωτίστως την μάρκα χαρακτήρα σου και μετά κοιτάς και την μάρκα των άψυχων αντικειμένων σου. Τι μάρκα χαρακτήρα διαθέτεις; Ξέβαθο, βαθύ, γελοίο, ουσιώδη, πνευματικό, σοφό, χαζό, ηλίθιο, κομπλεξικό, διαβασμένο, ανίδεο, καλό, κακό, απλο, σνομπ, δες πρώτα την μάρκα χαρακτήρα σου και μετά κοιτάς και τις μάρκες που κρατάς.

‘Αντε, γιατί ένα πτυχίο από Φλωρεντία, λίγα φοιτητικά χρόνια στην Ιταλία και  λεφτά, δεν σε κάνουν ΚΥΡΙΟ, αν ο χαρακτήρας σου είναι για τα πανηγύρια!

Ξηγηθήκαμε;

Οι σπουδαίοι μετριούνται πρώτα απ΄όλα με την μάρκα του χαρακτήρα τους.

Άντε γιατί από μάρκες ρούχων, τσαντών, κτλ γέμισε η πόλη!

Από μάρκες χαρακτήρα είναι που υπάρχει σοβαρή έλλειψη.

Μάλλον οι μάρκες χαρακτήρα είναι συλλεκτικά κομμάτια, limited edition. Και είναι που δεν μπορούμε να παραγγείλουμε και κανένα stock ρε γαμώτο! Είναι είδος προς εξαφάνιση μάλλον!

Επαναλαμβάνω για να μην πάρεις λάθος μήνυμα: δεν έχω τίποτα με τις μάρκες, ΑΝ πρώτα από όλα έχεις φροντίσει την μάρκα του χαρακτήρα σου. Αλλιώς, μάλλον τις μάρκες τις χρειάζεσαι για να καλύψεις την “μάρκα μ’ έκαψες”, “μάρκα μαϊμού” του χαρακτήρα σου.

Τόσο απλό! Διαφωνείς; Για σκέψου πρώτα και μετά διαφωνείς.

 

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Κατάκτηση Κυπέλλου από την ομάδα γυναικείας χειροσφαίρισης της Ένωσης Νεολαίας Αθηένου

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς εκφράζει τη μεγάλη χαρά και τα θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα γυναικείας χειροσφαίρισης της Ένωσης Νεολαίας Αθηένου (ΕΝΑ), στις παίκτριες,

Ανδρέας Κουσιάππας συνέντευξη στο SkalaTimes με αφορμή το Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης : “Πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι υπάρχει ομάδα υδατοσφαίρισης στη Λάρνακα και ότι έχει τόσες διακρίσεις”

Ο Ανδρέας Κουσιάππας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας και έφορος υδατοσφαίρισης, ο οποίος εκπροσωπεί τον Όμιλο στα διοικητικά θέματα της ομάδας υδατοσφαίρισης,

error: Content is protected !!