Ανακοίνωση Δήμου Λάρνακας για την παραχώρηση τεμαχίου γης Τ/Κ ιδιοκτησίας σε συγγενικό πρόσωπο Δημοτικού Συμβούλου….

dimos_larnakas

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Λάρνακας σε σχέση με πρόσφατα δημοσιεύματα στον Ημερήσιο Τύπο σχετικά με την παραχώρηση τεμαχίου γης Τ/Κ ιδιοκτησίας σε συγγενικό πρόσωπο Μέλους του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρνακας, επιθυμεί να αναφέρει τα ακόλουθα:

Ο Έπαρχος διαβίβασε στο Δήμο με επιστολή το αίτημα της παραχώρησης και με ερώτημα κατά πόσο η αιτούμενη χρήση είναι επιτρεπτή στη συγκεκριμένη περιοχή.

Ο Δήμος Λάρνακας εξέτασε το αίτημα μέσω της Επιτροπής Πολεοδομίας του Δήμου, ως η συνήθης διαδικασία και ομόφωνα διαπίστωσε ότι η εν λόγω χρήση Γυμναστηρίου, είναι επιτρεπτή βάση του Τοπικού Σχεδίου.

Ο Δήμος Λάρνακας λειτούργησε βάση των εξουσιών του και χωρίς καμία μεροληπτική αντιμετώπιση.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ονοματοδοσία Κοινοτικού Θεάτρου Περβολιών σε “Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Περβολιών Ανδρέας Πασιουρτίδης”

Θα πραγματοποιηθεί απόψε η τελετή ονοματοδοσίας του Κοινοτικού Θεάτρου Περβολιών σε “Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Περβολιών Ανδρέας Πασιουρτίδης”.Τα αποκαλυπτήρια θα τελέσει ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ κ.

Σπύρος Πάμπουλου υποψήφιος Αντιδήμαρχος Τρούλλων: “Να συνεχίσουμε μαζί το ουσιαστικό και παραγωγικό έργο που έχουμε ξεκινήσει”

Υπέβαλε χθες την υποψηφιότητα του για την Αντιδημαρχία των Τρούλλων ο νυν Κοινοτάρχης Σπύρος Πάμπουλου.Μέσα από ανάρτηση του στα ΜΚΔ ο νυν κοινοτάρχης τονίζει: “Ζητώ

error: Content is protected !!