Με Παπαρίζου και Χατζηγιάννη η Λάρνακα φέτος… και ίσως και με Άννα Βίσση!

larnaka sunav;lia

Skala Times

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Skala Times ο Δήμος Λάρνακας (με χορηγίες ιδιωτών που θέλησαν να εμπλουτίσουν το φετινό Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του Δήμου Λάρνακας), η πόλη του Ζήνωνα θα απολαύσει φέτος μια δωρεάν Χριστουγεννιάτικη συναυλία με την Έλενα Παπαρίζου, ενώ εδώ και μέρες γίνονται προσπάθειες για να πει το «ναι» και η συμπολίτισσα μας Άννα Βίσση, (μέσα στα πλαίσια των οικονομικών δυνατοτήτων που έχει στη διάθεση του ο Δήμος, από τα κονδύλια που έδωσαν οι ιδιώτες επιχειρηματίες).

Από την άλλη, οι πληροφορίες μας λένε πως η αγαπημένη καφετέρια της Λάρνακας, η οποία έχει δώσει ζωή στη Πλατεία Παλλάς, η καφετέρια Mikel θα φέρει μπροστά από τη καφετέρια, για μια μοναδική συναυλία, τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Ο λόγος; Μα επειδή το Mikel κλείνει ένα χρόνο ζωής! Η συναυλία με το Χατζηγιάννη, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, θα γίνει στις 13 Δεκεμβρίου.

Αναμένουμε ημερομηνίες και περαιτέρω επίσημη ενημέρωση για όλα τα πιο πάνω.

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ονοματοδοσία Κοινοτικού Θεάτρου Περβολιών σε “Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Περβολιών Ανδρέας Πασιουρτίδης”

Θα πραγματοποιηθεί απόψε η τελετή ονοματοδοσίας του Κοινοτικού Θεάτρου Περβολιών σε “Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Περβολιών Ανδρέας Πασιουρτίδης”.Τα αποκαλυπτήρια θα τελέσει ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ κ.

Σπύρος Πάμπουλου υποψήφιος Αντιδήμαρχος Τρούλλων: “Να συνεχίσουμε μαζί το ουσιαστικό και παραγωγικό έργο που έχουμε ξεκινήσει”

Υπέβαλε χθες την υποψηφιότητα του για την Αντιδημαρχία των Τρούλλων ο νυν Κοινοτάρχης Σπύρος Πάμπουλου.Μέσα από ανάρτηση του στα ΜΚΔ ο νυν κοινοτάρχης τονίζει: “Ζητώ

error: Content is protected !!