Τα 11α Business Woman Awards of the Year 2017 βράβευσαν και μια ταλαντούχα συνδημότισσα μας, την Catherine Beger!

catherine1

Μετά από 18 χρόνια εργασίας στην Λάρνακα, η ηθοποιός, σκηνοθέτης και καθηγήτρια θεάτρου της Λάρνακας, Catherine Beger, κέρδισε το βραβείο Business Woman of the Year 2017, μαζί με την Andri Avramm από την Πάφο και την Yvonne Tsanos από τη Λεμεσό. Η Catherine έχει αφιερώσει πολλά χρόνια από τη ζωή της στην Κύπρο για το θέατρο στην εκπαίδευση παρέχοντας μια δημιουργική πλατφόρμα για τους νέους όπου μπορούν να δημιουργήσουν και να σχεδιάσουν το θέατρο. Είναι καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου Little Muse και παράγει έργα όλο το χρόνο. Το έργο της έχει περιοδεύσει σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

H εκδήλωση για τα 11α Business Woman Awards of the Year 2017 πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Απριλίου 2017 στο Ξενοδοχείο Hilton στην Λευκωσία, Κύπρος.

Τα βραβεία αυτά δημιουργήθηκαν από τη Janice Ruffle και προσφέρουν μια πλατφόρμα αναγνώρισης για γυναίκες επιχειρηματίες σε ολόκληρη την Κύπρο. Η Janice εξηγεί: “οι γυναίκες μεταμορφώνουν την εργασία και προσφέρουν στην κοινωνία μέσα από θέσεις κλειδιά, χρησιμοποιώντας το χαρακτηριστικό της γυναικείας προσωπικότητας, της επαγγελματικής κατάρτισης και της προσφοράς στον εθελοντισμό και στην κοινωνία γενικότερα”.

Υπάρχουν δύο κατηγορίες, το Βραβείο Επιχειρηματικής Γυναίκας της Χρονιάς της Κύπρου και το Βραβείο Εταιρικής Γυναίκας της Χρονιάς Κύπρου. Η πρώτη κατηγορία είναι αυτή των αυτοεργοδοτουμένων εργαζομένων γυναικών και η δεύτερη των υπαλλήλων σε διευθυντικές θέσεις στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

Οι φιναλιστ υποψήφιες για το 2017 ήταν: (με αλφαβητική σειρά) Άντρη Αβραάμ Οδοντίατρος χειρούργος, Catherine Beger Little Muse Theatre, Χρύση Ιακώβου – Harrington LC Positive Voice, Melissa Lowndes Meli Property Services, Nicola Smith Freedom Dolls, Νιόβη Σπυριδάκη Ηθοποιός – Performing Arts, Καλυψώ Θεοχαρίδου δικήγόρους Θεοχαρίδου και Συνεργάτες LLC, Yvonne Tsanos OL Shipping Group, Penelope Walker Hair Club Salon, Anna Wall Florida Pools.

Οι νικήτριες των κατηγοριών ήταν Άντρη Αβραάμ, Catherine Beger και Yvonne Tsanos.
Η γενική νικήτρια ήταν η
Yvonne Tsanos.

H ιδρύτρια των βραβείων κ. Ruffle, στο πλαίσιο της τελετής, ανακοίνωσε την κριτική επιτροπή που αποτελείται από έξι άτομα: Sarah Loyne, Margarita Elisova, Anna Homenko, Mila Levi, Δέσποινα Θεοδοσίου και Aman Versnescu. Οι κριτές, όπως εξήγησε, έχουν επιλεγεί λόγω του υψηλού επιπέδου δικαιοσύνης που τις χαρακτηρίζει, ικανότητας τους να αποφασίζουν απόλυτα αξιοκρατικά, την αξία των επιχειρηματικών τους δεξιοτήτων και της εμπειρογνωμοσύνης τους.

Η ιδρύτρια του Βusiness Woman Awards of the Year έχει επιλέξει για επικεφαλής της κριτικής επιτροπής την κ. Olga Balakleets και Πρόεδρος της Επιτροπής παραμένει η Maurein Watt, ενώ στην επιτροπή είναι επίσης το παλιό ιδρυτικό μέλος, η κ. Lesley Faulkner.

Οι υπηρεσίες χορηγούνται από την εταιρεία Kivotos Luxury Lifestyle ως στυλίστες της εκδήλωσης, το κύριο βραβείο τέχνης είναι δωρεά της καλλιτέχνης Μαρία Ιγνατίου-Σιακαλή. Η εταιρεία Hilller Hunt Sommeliers είναι υπεύθυνη για την φιλοξενία.

H εταιρεία Neophytou Jewellery, συνεχίζει την συνεργασία της με το θεσμό, προσφέροντας τις
ασημένιες καρφίτσες για τις υποψήφιες, με γλύπτρια την
Karen Betts που δημιούργησε την «Lady», το αργυρό βραβείο για τις 2 νικήτριες σε κάθε κατηγορία.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κ. Janice Ruffle Founder CB Awards Ltd 00357 99 987672 janiceruffle@gmail.com και στο Facebook στο Cyprus Business Awards

Τα CB Awards Ltd είναι εγγεκριμένο μέλος του Cyprus-Russian Business Association (CYRUBA).

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ονοματοδοσία Κοινοτικού Θεάτρου Περβολιών σε “Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Περβολιών Ανδρέας Πασιουρτίδης”

Θα πραγματοποιηθεί απόψε η τελετή ονοματοδοσίας του Κοινοτικού Θεάτρου Περβολιών σε “Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Περβολιών Ανδρέας Πασιουρτίδης”.Τα αποκαλυπτήρια θα τελέσει ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ κ.

Σπύρος Πάμπουλου υποψήφιος Αντιδήμαρχος Τρούλλων: “Να συνεχίσουμε μαζί το ουσιαστικό και παραγωγικό έργο που έχουμε ξεκινήσει”

Υπέβαλε χθες την υποψηφιότητα του για την Αντιδημαρχία των Τρούλλων ο νυν Κοινοτάρχης Σπύρος Πάμπουλου.Μέσα από ανάρτηση του στα ΜΚΔ ο νυν κοινοτάρχης τονίζει: “Ζητώ

error: Content is protected !!