“33×10 μυστικά για μια πιο ευτυχισμένη ζωή”, Παρουσιάσεις του Βιβλίου!

3

Το καινούριο βιβλίο αυτοβελτίωσης της Μιράντας Σιδερά “33×10 μυστικά για μια πιο ευτυχισμένη ζωή” κυκλοφορεί εδώ και λίγες βδομάδες
Μερικά από τα «μυστικά» του βιβλίου αυτού είναι:  
Τα 10 μυστικά για μια όμορφη μέρα, Τα 10 μυστικά για την αποφυγή του άγχους, Τα 10 μυστικά για όμορφο σεξ, Τα 10 μυστικά για σωστές αποφάσεις, Τα 10 μυστικά για το ιδανικό σας ταίρι, Τα 10 μυστικά για όμορφες σχέσεις, Τα 10 μυστικά για το ιδανικό σας βάρος, Τα 10 μυστικά για αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση, Τα 10 μυστικά για τις διαφορές μεταξύ αντρών και γυναικών, Τα 10 μυστικά για να γίνουν τα όνειρά σας πραγματικότητα.
invi

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει στη Λευκωσία, το Σάββατο 26.11.16 στις 6.00μ.μ., στο Miranda’s Place, στην οδό  Καρπενησίου 7, (πάροδος Μακαρίου και Κέννεντυ), 

Στη Λεμεσό, την Κυριακή 27.11.16, στις 6.00μ.μ. στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, στο Αμφιθέατρο 2 Τάσσος Παπαδόπουλος (η παρουσίαση αυτή γίνεται σε συνεργασία με την Ομάδα Εργασίας Work life Balance του ΤΕΠΑΚ),

και στη Λάρνακα, την Παρασκευή 9.12.16 στις 6.00μ.μ. στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

“To βιβλίο αυτό περιλαμβάνει αρκετά θέματα βγαλμένα από την καθημερινή σας ζωή: οικογενειακή, επαγγελματική, κοινωνική, κ.ά. Υπάρχουν 10 πρακτικές και συγκεκριμένες οδηγίες σε 33 διαφορετικούς τομείς της ζωής, που αν τις ακολουθήσετε, μπορείτε κυριολεκτικά να αλλάξετε τη ζωή σας και να τη δημιουργήσετε ακριβώς όπως την ονειρεύεστε.
Αυτό το βιβλίο περιέχει γνώσεις, συμπεράσματα, πεποιθήσεις και εμπειρίες που αποκτήθηκαν από πολλές και διαφορετικές πηγές. Από διάβασμα βιβλίων γραμμένων από παγκόσμια διάσημους «προπονητές ζωής», όπως Dr. John Gray, Dr. Richard Bandler, Anthony Robbins, Dr. Paul McKenna, καθώς και πνευματικούς δασκάλους και καθοδηγητές, όπως Leo F. Buscaglia, Dr. Elisabeth Kubler-Ross, Dr. Wayne W. Dyer, Dr. Sonia Choquette και άλλους από παρακολούθηση διαλέξεων και σεμιναρίων σε ολόκληρο τον κόσμο καθώς και από προσωπικές επαφές της Μιράντας με άτομα που πήγαν κοντά της για την επίλυση θεμάτων ή προβλημάτων που είχαν να αντιμετωπίσουν”. 

Μιράντα Σιδερά1
Η Μιράντα Σιδερά είναι
Κοινωνικός Επιστήμονας, Εκπαιδεύτρια σεμιναρίων, Συγγραφέας και Σύμβουλος Σχέσεων.
Έχει σπουδάσει Κοινωνικές Επιστήμες με ειδίκευση στην Ψυχολογία στην Αγγλία, μετά στην Αμερική έγινε Σύμβουλος Σχέσεων, ξανά στην Αγγλία έγινε Νευρογλωσσικός προγραμματιστής και μετά έγινε στην Ελλάδα Συντονίστρια σεμιναρίων γέλιου. 
Είναι εγκεκριμένη εκπαιδεύτρια από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού συνεργάτης και εκπαιδεύτρια του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κύπρο, και της Παγκύπριας Συνεργατικής Συνομοσπονδίας και μέλος του Παγκοσμίου Συνδέσμου Νευρογλωσσικών Προγραμματιστών.
Διαθέτει πλούσια εμπειρία στη διεύθυνση και παρουσίαση σεμιναρίων, εργαστηριών και προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης, ιδιαίτερα στους θεματικούς τομείς του επαγγελματισμού στις επιχειρήσεις, των ανθρώπινων σχέσεων, της επαγγελματικής επικοινωνίας και συμπεριφοράς, του σωστού τρόπου διαβάσματος των παιδιών, της βελτίωσης της μνήμης , της απόκτησης αυτοπεποίθησης καθώς και της αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης.
Ίδρυσε το Εκπαιδευτικό Κέντρο LAMARQUE το οποίο προσφέρει εξειδικευμένα προγράμματα κατάρτισης σε στελέχη επιχειρήσεων στον ιδιωτικό, κρατικό και ημικρατικό τομέα καθώς και το Ιδιωτικό Φροντιστήριο LAMARQUE το οποίο πρόσφερε μαθήματα σε μαθητές και ενήλικες. Ίδρυσε επίσης τη δική της σχολή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης η οποία πρόσφερε αναγνωρισμένα από το Υπουργείο Παιδείας προγράμματα Γραμματειακών Σπουδών και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.
Εκπαιδεύτηκε προσωπικά από τους παγκόσμια γνωστούς στον τομέα τουςΔρο Τζων Γκραίη, Δρ Ρίτσαρτ Μπάντλερ, Άντονυ Ρόμπινς και Δρ Πωλ Μακκένα και υπήρξε πρωτοπόρος στην εισαγωγή της μεθόδου του νοητικού προγραμματισμού στην Κύπρο καθώς και των σεμιναρίων γέλιου.Όλα τα σεμινάρια της έχουν συνήθως εμφανή και μόνιμα αποτελέσματα.
Ως σύμβουλος σχέσεων, στις προσωπικές συναντήσεις που κάνει στο γραφείο της στη Λάρνακα, ειδικεύεται στις σχέσεις αντρών και γυναικών, γονιών και παιδιών καθώς και σχέσεων του καθενός με τον εαυτό του.
Έχει εκδώσει εννέα βιβλία τα πιο πολλά από τα οποία έγιναν μπεστ σέλλερς, συνεργάζεται για χρόνια τακτικά με τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, και δίνει διαλέξεις σε σχολεία, συνδέσμους γονέων, λέσχες, σωματεία κ.α.
Μπορείς να τη βρεις στο 99314312, ή στο miranda@spidernet.com.c
y ή στο www.miranda-sidera.com

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ονοματοδοσία Κοινοτικού Θεάτρου Περβολιών σε “Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Περβολιών Ανδρέας Πασιουρτίδης”

Θα πραγματοποιηθεί απόψε η τελετή ονοματοδοσίας του Κοινοτικού Θεάτρου Περβολιών σε “Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Περβολιών Ανδρέας Πασιουρτίδης”.Τα αποκαλυπτήρια θα τελέσει ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ κ.

Σπύρος Πάμπουλου υποψήφιος Αντιδήμαρχος Τρούλλων: “Να συνεχίσουμε μαζί το ουσιαστικό και παραγωγικό έργο που έχουμε ξεκινήσει”

Υπέβαλε χθες την υποψηφιότητα του για την Αντιδημαρχία των Τρούλλων ο νυν Κοινοτάρχης Σπύρος Πάμπουλου.Μέσα από ανάρτηση του στα ΜΚΔ ο νυν κοινοτάρχης τονίζει: “Ζητώ

error: Content is protected !!