Happy Faces στη Λάρνακα

happy 1

Το Happy Faces after school centre είναι ένα κέντρο απογευματινής απασχόλησης για παιδιά από 6 μέχρι 12 χρόνων και αποτελεί ένα ασφαλές χώρο για την κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών.

 Το κέντρο Happy Faces λειτουργεί βάση προγράμματος από τις 1 το μεσημέρι μέχρι τις 6:30 το βράδυ.  Τα παιδιά μετά την μεταφορά τους από το σχολείο στο κέντρο, με το λεωφορειάκι  του Happy Faces, τους προσφέρεται μεσημεριανό γεύμα, (επίσης προσφέρεται και απογευματινό κολατσιό) με την καθοδήγηση επαγγελματία διατροφολόγου και συμπληρώνουν την κατ’ οίκον εργασία τους υπό την επίβλεψη πτυχιούχου εκπαιδευτικού.  Στη συνέχεια έχουν την ευκαιρία να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά το απόγευμά τους με τις ακόλουθες δραστηριότητες:

  • Χειροτεχνία
  • Ζωγραφική   
  • Παραμύθι                                                      HAPPY FACES
  • Δημιουργικό παιχνίδι
  • Μαγειρική
    Πειράματα

 Σε συνεργασία με σχολές:
Αγγλικών
Ηλεκτρονικών Υπολογιστών
Χορού
Γυμναστικής
Τάε-Κβο-Ντο
το Happy Faces έχει εξασφαλίσει χαμηλότερες τιμές για τα παιδιά και μπορεί να τα μεταφέρεί προς την σχολή της επιλογής των γονιών και να τα επιστρέφεί  πίσω στο κέντρο.

Το ελεύθερο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό στη ζωή του παιδιού και γι’ αυτό αφιερώνεται χρόνος και σε αυτό.

Στόχος του κέντρου Happy Faces είναι τα παιδιά να περνούν ευχάριστα δημιουργώντας και μαθαίνοντας καινούρια πράγματα, να είναι χαρούμενα, να παίζουν και να γελούν.

Το κέντρο Happy Faces προσφέρει την δυνατότητα απασχόλησης με την ώρα ή με την ημέρα, ακολουθώντας το τρέχον πρόγραμμα. 

FACEBOOK PAGE: https://www.facebook.com/HappyFacesAfterSchool/

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ονοματοδοσία Κοινοτικού Θεάτρου Περβολιών σε “Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Περβολιών Ανδρέας Πασιουρτίδης”

Θα πραγματοποιηθεί απόψε η τελετή ονοματοδοσίας του Κοινοτικού Θεάτρου Περβολιών σε “Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Περβολιών Ανδρέας Πασιουρτίδης”.Τα αποκαλυπτήρια θα τελέσει ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ κ.

Σπύρος Πάμπουλου υποψήφιος Αντιδήμαρχος Τρούλλων: “Να συνεχίσουμε μαζί το ουσιαστικό και παραγωγικό έργο που έχουμε ξεκινήσει”

Υπέβαλε χθες την υποψηφιότητα του για την Αντιδημαρχία των Τρούλλων ο νυν Κοινοτάρχης Σπύρος Πάμπουλου.Μέσα από ανάρτηση του στα ΜΚΔ ο νυν κοινοτάρχης τονίζει: “Ζητώ

error: Content is protected !!