Be my Guest “Ψαρέψαμε….Facebook post”

 “Ψαρέψαμε” κάποια αξιόλογα facebook post που αφορούν το Δήμο Λάρνακας και τα δημοσιεύουμε.

Skala Times

ΝΙΚΟΣ ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ
(Πολιτικός, Δικηγόρος)

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΠΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΗΓΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ.
Αυτή τη βδομάδα έγινα μάρτυρας έντονων διαμαρτυριών[δεν ήταν η πρώτη φορά] δεκάδων κατοίκων της περιοχής Μακένζυ, που δεν μπόρεσαν να κλείσουν μάτι,αφου μέχρι τις πρωινές ώρες[ξημερώματα] εδίδετο μουσική συναυλία που μπορούσαν να την ακούν ΄΄δωρεάν΄΄μέχρι και 3 χιλιόμετρα μακρυά λόγω της μεγάλης έντασης του ήχου.
Πάμπολες όπως έμαθα οι καταγγελίες προς στην Αστυνομία,που αδυνατούσε να παρέμβει γιατί ο Δήμος Λάρνακας παραχώρησε την άδεια, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΑΔΕΙΑ ΜΕΓΑΦΩΝΩΝ,ΜΈΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΙΣΤΙΚΉ ΠΕΡΙΟΧΉ.
Και εύλογα διερωτάται ο καθένας πως ο Δήμαρχος επιτρέπει και ανέχεται μια τέτοια ασυδοσία; Και εύλογα επίσης πολλοί διερωτούνται για τα κίνητρα αυτής της ανοχής.
Κε Λουρουτζιάτη σας εξέλεξαν οι πολίτες να υπηρετείτε τα συμφέροντα της πόλης και των πολλών και όχι των ολίγων που τους ενδιαφέρει μόνο το δικό τους κέρδος.
Δυστυχώς αποδεκνείετε με τη συμπεριφορά και τη στάση σας ότι ενδιαφέρεστε πρωτίστως για τα συμφέροντα των ολίγων και των οικονομικά ισχυρών, εις βάρος των πολλών και του καλώς νοούμενου συμφέροντος της πόλης.

ΜΑΡΙΟΣ ΚΟΥΚΟΥΜΑΣ
(Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Λάρνακας, Δικηγόρος)

Μίλησε κάποιος για συμφέροντα σε αυτή την πόλη;koukoumas marios1 

Χωρίς ενημέρωση του Δημοτικού Συμβούλιου, ούτε για την παραχώρηση του χώρου ούτε για την διαδικασία. Η παραχώρηση χώρου στο παραλιακό μέτωπο σε ιδιωτικές εταιρείες για διαφημιστικούς σκοπούς είναι και παράτυπη και δεν αποτελεί το όραμα μας για το μέλλον της Λάρνακας και του παραλιακού μετώπου.

Σε καταφανή αντίφαση με το όραμα και το σκεπτικό του Δημοτικού Συμβούλιου που ενέκρινε προ μερών και μετά από σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβούλιου τοποθετηθήκαν δημιουργίες συνδημοτών μας καλλιτεχνών η οποίες άλλαζαν το πρόσωπο του παραλιακού μετώπου προσφέροντας δείγματα των τοπικών καλλιτεχνών και της κουλτούρας, η τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων. Κρίμα…

#Αντρεα_Αυτο_Δεν_Ειναι_η_Λαρνακα_Μας‬

#‎Οι_Τεχνες_Μπροστα‬

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ονοματοδοσία Κοινοτικού Θεάτρου Περβολιών σε “Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Περβολιών Ανδρέας Πασιουρτίδης”

Θα πραγματοποιηθεί απόψε η τελετή ονοματοδοσίας του Κοινοτικού Θεάτρου Περβολιών σε “Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Περβολιών Ανδρέας Πασιουρτίδης”.Τα αποκαλυπτήρια θα τελέσει ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ κ.

Σπύρος Πάμπουλου υποψήφιος Αντιδήμαρχος Τρούλλων: “Να συνεχίσουμε μαζί το ουσιαστικό και παραγωγικό έργο που έχουμε ξεκινήσει”

Υπέβαλε χθες την υποψηφιότητα του για την Αντιδημαρχία των Τρούλλων ο νυν Κοινοτάρχης Σπύρος Πάμπουλου.Μέσα από ανάρτηση του στα ΜΚΔ ο νυν κοινοτάρχης τονίζει: “Ζητώ

error: Content is protected !!