Συναυλία «Τενόρων του 21ου Αιώνα από τη Μόσχα» στη Λάρνακα

Συναυλία «Τενόρων του  21ου Αιώνα από τη Μόσχα» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015, στις 9.00 μ.μ., στον αρχαιολογικό χώρο του Κιτίου στη Λάρνακα.

Έξι σπουδαίοι καλλιτέχνες, έξι προσωπικότητες του λυρικού τραγουδιού από τα σπουδαιότερα θέατρα της Μόσχας, Μπολσόι, Νέα Όπερα, Κρεμλίνου – θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια του κλασσικού μα και του σύγχρονου  ρεπερτορίου.

Εκτός από τις ωραίες και γνωστές  άριες οι Τενόροι πρωτοτυπούν και εντυπωσιάζουν και με πολλά άλλα γνωστά τραγούδια, που όλοι αγαπήσαμε, των Beatles και QueenBocceliLucio DallaTom Jones και άλλων μεγάλων συνθετών και συγκροτημάτων.

Είσοδος €15 & €10 (παιδιά μέχρι 12 χρονών)

 

FLYER

 

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ονοματοδοσία Κοινοτικού Θεάτρου Περβολιών σε “Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Περβολιών Ανδρέας Πασιουρτίδης”

Θα πραγματοποιηθεί απόψε η τελετή ονοματοδοσίας του Κοινοτικού Θεάτρου Περβολιών σε “Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Περβολιών Ανδρέας Πασιουρτίδης”.Τα αποκαλυπτήρια θα τελέσει ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ κ.

Σπύρος Πάμπουλου υποψήφιος Αντιδήμαρχος Τρούλλων: “Να συνεχίσουμε μαζί το ουσιαστικό και παραγωγικό έργο που έχουμε ξεκινήσει”

Υπέβαλε χθες την υποψηφιότητα του για την Αντιδημαρχία των Τρούλλων ο νυν Κοινοτάρχης Σπύρος Πάμπουλου.Μέσα από ανάρτηση του στα ΜΚΔ ο νυν κοινοτάρχης τονίζει: “Ζητώ

error: Content is protected !!