Σε ταχύτητα φωτός “Ταξίδι 5ο”

 Γράφει η Έλενα Χατζηγεωργίου
Life & Business Coach, Spiritual Healer, Licensed NLP Master Practitioner, Colour Life Coach, Colour Counsellor and Healer, Master Practitioner IWOC
T: +357 99616773 ■  Email: info@purecolour.eu  ■  Website: www.purecolour.eu

imagesΈτοιμοι; Για ακόμη ένα ταξίδι σε ταχύτητα Φωτός; Ή καλύτερα σε ταχύτητα ΕΡΩΤΙΚΗ, αφού αυτή τη φορά θα ταξιδέψουμε στο πολυδιάστατο κόσμο τωνερωτικώνσας σχέσεων!
Για να μιλήσουμε για τα μπερδέματα τον ενθουσιασμό, την απογοήτευση και τον πόνο, και φυσικά θα εξερευνήσουμε και τον τρόπο με τον οποίο παίζεται αυτό το Ερωτικό παιχνίδι, για να κάνουμε μαζί, τα πράγματα πιο απλά, πιο χαρούμενα, και να τα φέρουμε στα δικά σας μέτρα!

Για να ξεκινήσουμε όμως, σας ζητώ να έχετε στο μυαλό σας, όλα αυτά για τα οποία μιλήσαμε στο προηγούμενο μας ταξίδι, περί Αξίας! Γιατί η αλήθεια είναι ότι οι επιλογές σας, αλλά και όσα θα επιτρέψετε να συμβούν στη ζωή σας, θα είναι ίσα με αυτά που πιστεύεται ότι αξίζετε!

Αξία λοιπόν, είναι η ΠΡΩΤΗ λέξη κλειδί για το σημερινό μας ταξίδι, που για να καλλιεργηθεί χρειάζεται να γνωρίσετε τον μοναδικό σας εαυτό! Γνωρίζετε λοιπόν ποιοι στ’ αλήθεια είστε; Τι θέλετε;  Ποια είναι τα δικά σας όρια; Ποια είναι τα δικά σας θέλω; Ποιες είναι οι δικές σας αξίες; Ποια τα δικά σας όνειρα; Όλα αυτά τα έχετε διεκδικήσει;  Έχετε δημιουργήσει μια ζωή αξιόλογη, όμορφη, βάση όλων αυτών, που σας κάνει να νοιώθετε δυνατοί, σταθεροί και περήφανοι για το ποιοι είστε;

Γιατί σας κάνω όλες αυτές τις ερωτήσεις;
Γιατί απλούστατα εάν δεν έχετε φτάσει να δημιουργήσετε μια ζωή όμορφη, πολύτιμη για εσάς, εάν δεν γνωρίζετε ποιοι είστε, τότε πως θα διεκδικήσετε και στο παιχνίδι των ερωτικών σχέσεων αυτό που στ’ αλήθεια σας ταιριάζει; Πως θα βεβαιωθείτε ότι δεν σας παρασέρνουν δεξιά και αριστερά τα θέλω των άλλων ανθρώπων, οι συνήθειες τους, αυτά που για εκείνους είναι σημαντικά; Πως θα βεβαιωθείτε ότι δεν θα βρεθείτε να παίζετε παιχνίδια που δες σας ταιριάζουν, αλλά σας αφήνουν εκτεθειμένους;

Πως εάν δεν είστε εσείς δυνατοί μέσα σας και εάν δεν απολαμβάνετε την ομορφιά της Ζωής σας, με η χωρίς ερωτική σχέση, θα μπορέσετε να αφεθείτε σε κάποια ερωτική περιπέτεια, χωρίς να χάσετε τον εαυτό σας, παρασυρόμενοι από την ένταση των συναισθημάτων; Με κίνδυνο όταν αυτό τελειώσει να μην υπάρχει τίποτα άλλο να σας περιμένει.

Πως εάν δεν έχετε γνωρίσει την αξία και την ομορφιά της δικής σας ζωή, δεν θα θεωρήσετε πολύτιμο ακόμη και το παραμικρό ενδιαφέρον από ένα άνθρωπο που σας φλερτάρει, έστω και με τον πιο άτσαλο τρόπο… από ένα άνθρωπο που μπορεί να μην έχει και τίποτα να σας δώσει;

«Μην εμπιστεύεσαι αυτούς που σ’ αγαπάνε πολύ μόνο με μια απλή γνωριμία και χωρίς κάποιο προφανή λόγο.» Λόρδος Τσέστερφηλντ

S.O.S λοιπόν! Μην αφήνετε τον εαυτό σας ανεπανόρθωτα εκτεθειμένο. Γνωρίστε τον, φτιάξετε του μια αξιόλογη ζωή, έτσι ώστε όποια ερωτική περιπέτεια, σχέση, προστεθεί στη δική σας ζωή… ΝΑΙ! Να σας ταξιδέψει, αλλά να μην σας διαλύσει. Να είναι πιο κοντά στα δικά σας θέλω, και να σας δώσει χαρά! Μια και όσο πιο ξεκάθαρα είναι τα θέλω σας, όσο πιο πολύ πιστεύεται στον εαυτό σας, όση πιο πολλή αξία δίνετε στη δική σας ζωή, τόσο πιο εύκολα φέρνετε κοντά σας αυτό που θέλετε! 

«Πολλοί άνθρωποι φοβούνται να πουν τι θέλουν. Γι’ αυτό δεν παίρνουν αυτό που θέλουν.» Madonna, Αμερικανίδα Τραγουδίστρια.

Αφήστε που οι πιο γοητευτικοί άνθρωποι, είναι αυτοί που γνωρίζουν τον εαυτό τους, αυτοί που ζουν την κάθε τους μέρα με νόημα, αυτοί που έχουν στόχους, όνειρα και τα διεκδικούν. Και η ΓΟΗΤΕΙΑ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο ερωτικό αυτό παιχνίδι!

Πως μπορείτε λοιπόν να γίνετε πιο γοητευτικοί; Σίγουρα όχι με τον να εστιάσετε την προσοχή σας μονάχα στην εξωτερική σας εμφάνιση, γιατί απλούστατα δεν μπορείτε να κερδίσετε τίποτα αξιόλογο με τον να δημιουργήσετε μονάχα μια βιτρίνα. Μια βιτρίνα, η οποία καταλήγει να μην είναι ποτέ αρκετά καλή, ούτε για εσάς τους ίδιους. Αφήνοντας σας να νοιώθετε μειονεκτικά, άβολα, και σε συνεχή σύγκριση με άλλους, για το αν είναι πιο όμορφοι, αν έχουν πιο ωραίο σώμα…. Μια σύγκριση βασανιστική, που αφήνει στην άκρη την πραγματική αξία σας, μια και δεν βασίζετε στη δική σας μοναδικότητα. Αυτή πάει περίπατο.

Ναι δεν μπορείτε να κερδίσετε τίποτα, αν δεν είστε ο εαυτό σας, μια και η αληθινή γοητεία βρίσκετε στην προσωπικότητα σας. Μια προσωπικότητα, που για να αναπτυχθεί επιβάλλετε να τη υποστηρίξετε συνολικά, με το να φροντίσετε τον εαυτό σας, να φροντίσετε να είστε υγιείς, με θετικά συναισθήματα και σκέψεις, με συνήθειες που σας δίνουν χαρά, και άλλα πολλά, που όλα μαζί θα σας κάνουν να λάμπετε με ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΜΟΡΦΙΑ, όλα αυτά θα εκπέμπονται μέσα από την ενέργεια σας, την αύρα σας, και θα λάμπετε με το κάθε σας χαμόγελο, θα γοητεύετε στο πέρασμα σας. Θα είστε εσείς μοναδικοί, και έτοιμοι να αγαπηθείτε γιατί απλά, είστε εσείς! Έτοιμοι να αγαπήσετε με τον δικό σας μοναδικό τρόπο!

Και όπως λέει ο Ινδός αυτό σοφός, «Όταν το λουλούδι ανθίζει, οι μέλισσες έρχονται απρόσκλητες» Sri Ramakrishna.

εσείς είστε έτοιμοι να ανθίσετε, να αναδείξετε το αληθινό σας χρώμα, φως, ενέργεια, άρωμά, για να μαγνητίσετε όλα αυτά που σας ενδιαφέρουν, χωρίς να πρέπει να κάνετε τίποτα, παρά μονάχα να ανθίσετε!

Είστε έτοιμοι να ζήσετε αληθινά, αφυπνίζοντας κάθε πτυχή της ζωής σας, γοητεύοντας πρώτα τον εαυτό σας; Χωρίς να κρύβετε τη δική σας ζωή πίσω από όποια ερωτική σχέση; Είστε έτοιμοι να ζήσετε τον έρωτα, για όσο μπορεί να διαρκέσει κάθε φορά; Επιλέγοντας να κρατήσετε αυτό μονάχα που στ’ αλήθεια σας ταιριάζει και θα σας δώσει αληθινή χαρά;

Εσύ ποια είσαι τελικά; Εσύ ποιος είσαι τελικά; Τι Αξίζεις; Και τι είσαι σε θέση να διεκδικήσεις;

«Ζήτα αυτό που θέλεις και να είσαι προετοιμασμένος να το αποκτήσεις.» Maya Angelou

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ονοματοδοσία Κοινοτικού Θεάτρου Περβολιών σε “Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Περβολιών Ανδρέας Πασιουρτίδης”

Θα πραγματοποιηθεί απόψε η τελετή ονοματοδοσίας του Κοινοτικού Θεάτρου Περβολιών σε “Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Περβολιών Ανδρέας Πασιουρτίδης”.Τα αποκαλυπτήρια θα τελέσει ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ κ.

Σπύρος Πάμπουλου υποψήφιος Αντιδήμαρχος Τρούλλων: “Να συνεχίσουμε μαζί το ουσιαστικό και παραγωγικό έργο που έχουμε ξεκινήσει”

Υπέβαλε χθες την υποψηφιότητα του για την Αντιδημαρχία των Τρούλλων ο νυν Κοινοτάρχης Σπύρος Πάμπουλου.Μέσα από ανάρτηση του στα ΜΚΔ ο νυν κοινοτάρχης τονίζει: “Ζητώ

error: Content is protected !!