My View “Ξανά”

Γράφει ο David Fowles
david@skalatimes.com

sad-man1Είχα ένα όνειρο, ένα αίσθημα ότι όταν μεγάλωνα όλα θα πάνε τέλεια.
Ότι όλα στην ζωή μου θα ήταν εύκολα, ότι όλα τα κομμάτια θα ταίριαζαν μεταξύ τους. Ότι το χαλί πάντοτε θα ξεδιπλωνόταν μπροστά μου.
Αυτός ο κόσμος όμως είναι χαλασμένος, κομματιασμένο και το χαλί. Δεν ξεδιπλωνοταν, όπως ανάμενα. Και γι αυτό έπρεπε εγώ να το ανοίξω. Ξανά και ξανά. Κάθε τόσο όμως κάτι χαλούσε και έπρεπε να το ξανα ξεδιπλώσω. Πολλές φορές βαριόμουν ή έβρισκα όποια δικαιολογία μπορείτε να φανταστειτε.
Σε κάποια φάση τα είχα παρατήσει. Βολεύτηκα. Ήμουν «ευτυχισμένος» εκεί που ήμουν και άρχισα και…. χαλούσα και εγώ.
Κάποιοι ανθρώποι, σαν αγγέλοι, με ενέπνευσαν. Μου έδωσαν να πιω απο το φως τους. Όταν άνοιξα τα μάτια και είδα λίγο το βουνό μπροστά μου, ευτυχώς δεν σταμάτησα. Ήμουν πλέον αποφασισμένος. Το βουνό ήταν τεράστιο, και ακόμα είναι. Αλλά δεν πρόκειται να με αφήσω να μπλέξω πάλι. Τότε το βουνό θα είναι ακόμα ποιό μεγάλο.
Τώρα, εδώ που βρίσκομαι, το όνειρο μπορεί να μην έχει τα παλάτια στην γη που είχε όταν ήμουν μικρός.
Αλλά τα αισθήματα είναι τα ίδια. Ίσως και πιο όμορφα!
Επειδή κάποτε ήμουν μέσα στην στάχτη, αλλά τώρα στέκω.
Επειδή κάποτε ήμουν τυφλός, αλλά τώρα βλέπω.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ονοματοδοσία Κοινοτικού Θεάτρου Περβολιών σε “Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Περβολιών Ανδρέας Πασιουρτίδης”

Θα πραγματοποιηθεί απόψε η τελετή ονοματοδοσίας του Κοινοτικού Θεάτρου Περβολιών σε “Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Περβολιών Ανδρέας Πασιουρτίδης”.Τα αποκαλυπτήρια θα τελέσει ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ κ.

Σπύρος Πάμπουλου υποψήφιος Αντιδήμαρχος Τρούλλων: “Να συνεχίσουμε μαζί το ουσιαστικό και παραγωγικό έργο που έχουμε ξεκινήσει”

Υπέβαλε χθες την υποψηφιότητα του για την Αντιδημαρχία των Τρούλλων ο νυν Κοινοτάρχης Σπύρος Πάμπουλου.Μέσα από ανάρτηση του στα ΜΚΔ ο νυν κοινοτάρχης τονίζει: “Ζητώ

error: Content is protected !!