Ότι να ναι…..From Salonika “Κασιδιάρης Vs Κανέλη”

Γράφει και φωτογραφίζει ο Αντρέας Κωνσταντινίδης

Άλλη μια βδομάδα έφτασε στο τέλος της…και εκεί που έλεγα ότι δεν έγινε κάτι σημαντικό αυτές τις μέρες, ξαφνικά βλέπω, από το πρωί της Πέμπτης, στο facebook όλοι να ποστάρουν το συγκεκριμένο βίντεο “ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ VS ΚΑΝΕΛΗ”. Όταν είδα απλά τον τίτλο σκέφτηκα “εντάξει θα είναι τα γνωστά, δύο Έλληνες πολιτικοί να πουλούν τσαμπουκά στην τηλεόραση και να λένε στον κόσμο τις ίδιες μαλακίες”.

Μετά από αρκετή ώρα όταν συνειδητοποίησα ότι σχεδόν όλοι μιλάνε για αυτό, έβαλα να δω αυτό το περιβόητο βίντεο για το οποίο όλοι έκαναν λόγο…Πραγματικά σοκαρίστηκα!
Ένας άντρας να χτυπάει μια γυναίκα και μάλιστα στην τηλεόραση μπροστά από χιλιάδες τηλεθεατές.

Δεν θα πω ούτε για χρυσή αυγή ούτε για ΚΚΕ, δεν θα μιλήσω για κομματικά, ούτε θα πάρω μέρος σε πολιτικές συζητήσεις! Αυτό που με ενόχλησε ως άνθρωπο ήταν το να βλέπω έναν άντρα να χτυπάει μια γυναίκα στο πρόσωπο! Όποια και αν ήταν η αφορμή, ότι και αν προηγήθηκε εμένα δεν με ενδιαφέρει.

Και σας ρωτώ: προς τα που οδεύουμε; που θα πάμε τελικά;

Οι περισσότεροι λένε ότι είναι μεμονωμένα περιστατικά και ότι ευθύνεται ο φασισμός του συγκεκριμένου κόμματος για τα χαστούκια που είδα, διαφωνώ, η κοινωνία μας καταστρέφεται και αυτό είναι ένα από τα πολλά κομμάτια του παζλ.

Και με μεγάλη έκπληξη είδα ότι η Κανέλη δεν θα καταθέσει μύνηση και επανέρχομαι στην κοινωνία μας, πόσα περιστατικά ακούμε για γυναίκες θύματα από τους συντρόφους τους χωρίς να τους καταγγέλνουν; Έστω να το πουν σε μια φίλη τους. Όχι δεν θα το πουν…

Αυτή είναι η κοινωνία μας, αυτά είναι τα πιστεύω και η ιδεολογία μας;

Ελλαδα 2012…ο δρόμος προς την καταστροφή δεν είναι πολύ μεγάλος.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ονοματοδοσία Κοινοτικού Θεάτρου Περβολιών σε “Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Περβολιών Ανδρέας Πασιουρτίδης”

Θα πραγματοποιηθεί απόψε η τελετή ονοματοδοσίας του Κοινοτικού Θεάτρου Περβολιών σε “Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Περβολιών Ανδρέας Πασιουρτίδης”.Τα αποκαλυπτήρια θα τελέσει ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ κ.

Σπύρος Πάμπουλου υποψήφιος Αντιδήμαρχος Τρούλλων: “Να συνεχίσουμε μαζί το ουσιαστικό και παραγωγικό έργο που έχουμε ξεκινήσει”

Υπέβαλε χθες την υποψηφιότητα του για την Αντιδημαρχία των Τρούλλων ο νυν Κοινοτάρχης Σπύρος Πάμπουλου.Μέσα από ανάρτηση του στα ΜΚΔ ο νυν κοινοτάρχης τονίζει: “Ζητώ

error: Content is protected !!