Single & the City “Ο Δεκάλογος της single”

Ο δεκάλογος της “Single κατάστασης”

Γράφει η Νάσια Φράγκου 

Βλέποντας την λέξη “Single” ταυτόχρονα μου έρχονται στο νου οι λέξεις απελευθέρωση, ανεξαρτησία και ηρεμία. Μια Single γυναίκα στις μέρες που ζούμε σημαίνει ότι είναι κυρίαρχος του εαυτού της, δεν στηρίζετε σε κανένα και κάνει πάντα αυτό που η ίδια θέλει.

Η Single κατάσταση είναι η  επίτευξη στόχων στον επαγγελματικό τομέα.

Είναι η ελευθερία που μπορείς να έχεις στη ζωή σου χωρίς να δίνεις εξηγήσεις σε κανένα.

Είναι περισσότερος χρόνος για τα θέλω σου και τις αρέσκειες σου, όπως είναι το shopping therapy στο Attrattivo Λάρνακας.

Είναι οι αμέτρητες ώρες χαλάρωσης μαζί με μια όμορφη παρέα παίζοντας μπιρίμπα στο Six Café και πίνοντας ξέγνοιαστη το καφεδάκι σου.

Είναι οι αυθόρμητοι έξοδοι μαζί με τις κολλητές στα clubs και τα bars της Λάρνακας. Οι ξέφρενοι χοροί της παρέας στο Geometry χωρίς να σε νοιάζει για τους γύρω σου. 

Η Single κατάσταση ταυτίζετε με καλοκαιρινές διακοπές μιας γυναικοπαρέας στις καλύτερες παραλίες της Λάρνακας, οι ολοήμερες εξορμήσεις στις φοινικούδες κάτω από τον ήλιο με frappe και πολύωρα παιχνίδια με τις ρακέτες.

Είναι οι αμέτρητες ώρες μέσα στο αυτοκίνητο μαζί με ακόμα 5 φίλες να αλωνίζετε όλους τους δρόμους της Λάρνακας πάνω από 3 φορές τον κάθε δρόμο.

Η Single κατάσταση είναι οι τρέλες οι οποίες βγαίνουν αυθόρμητα από την ψυχή σου. Το να είναι 12 η ώρα το βράδυ και να σου έρθει η διάθεση για μια νυχτερινή έξοδο με αποτέλεσμα να ξεσηκώνεις όλη τη γυναικοπαρέα χωρίς καμία αντίρρηση.

Είναι η συνήθεια του να είσαι μόνη σου, να είσαι ανεξάρτητη και να έχεις εσύ το control της ζωής σου.

Είναι η ηρεμία του ψυχικού σου κόσμου, γιατί όπως είναι σε όλες μας κατανοητό όταν βρίσκεσαι σε μία σχέση κάτι θα προκύψει για να σου χαλάσει τη διάθεση και να σε ρίξει ψυχολογικά.

Η Single ζωή έχει πολλές θετικές πλευρές, μπορείς να χτίσεις πάνω της πολλά θεμέλια τα όποια θα σε κάνουν μια ξεχωριστή προσωπικότητα, γεμάτη εμπειρίες και ευχάριστες στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάς. Ζήσε αυτές τις όμορφες στιγμές μαζί με τις κολλητές σου προτού μπεις στο group των δεσμευμέν

 

With Love

Νάσια Φ.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ονοματοδοσία Κοινοτικού Θεάτρου Περβολιών σε “Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Περβολιών Ανδρέας Πασιουρτίδης”

Θα πραγματοποιηθεί απόψε η τελετή ονοματοδοσίας του Κοινοτικού Θεάτρου Περβολιών σε “Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Περβολιών Ανδρέας Πασιουρτίδης”.Τα αποκαλυπτήρια θα τελέσει ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ κ.

Σπύρος Πάμπουλου υποψήφιος Αντιδήμαρχος Τρούλλων: “Να συνεχίσουμε μαζί το ουσιαστικό και παραγωγικό έργο που έχουμε ξεκινήσει”

Υπέβαλε χθες την υποψηφιότητα του για την Αντιδημαρχία των Τρούλλων ο νυν Κοινοτάρχης Σπύρος Πάμπουλου.Μέσα από ανάρτηση του στα ΜΚΔ ο νυν κοινοτάρχης τονίζει: “Ζητώ

error: Content is protected !!