Μεγάλη επιτυχία για το θεατρικό του Σπυρίδωνα Π.Κ Σπύρου “Βούκκο Βρόκκο” και την θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Ομίλου Αρχάγγελου Κιτίου

Σε ένα κατάμεστο δημοτικό θέατρο Λάρνακας έγινε την 1η Ιουνίου η πρεμιέρα του θεατρικού έργου του Σπυρίδωνα Π.Κ Σπύρου “Βούκκο Βρόκκο”

SkalaTimes

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, την Τετάρτη 1η Ιουνίου, η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Βούκκο Βρόκκο”, του Σπυρίδωνα Π.Κ Σπύρου, που ανεβάζει η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Ομίλου “Αρχάγγελος Κιτίου”.

Μετά τις δύο πρώτες παραστάσεις 1η και 2 Ιουνίου, σε ένα κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, το έργο θα ταξιδέψει σε Κοινοτικά Συμβούλια και Δήμους, σε όλη τη Κύπρο.
Στα τέλη του Αύγουστο η παράσταση θα ταξιδέψει για μία παράσταση στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Ρόδο.

Αξίζει να αναφερθεί πως την πρεμιέρα του έργου, στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, τίμησαν με την παρουσία τους βουλευτές και δημοτικοί σύμβουλοι.

Την παράσταση σκηνοθετούν ο συγγραφέας του έργου Σπυρίδωνας Π.Κ Σπύρου και η Νίκη Πλύση, οι οποιοι συμμετέχουν και επί σκηνής.

Σπυρίδωνας Π.Κ Σπύρου και Νίκη Πλύση σκηνοθετούν την παράσταση

Επίσης συμμετέχουν οι ηθοποιοί της θεατρικής ομάδας: Αγαμέμνων Παττίχης, Γιώργος Χριστοδούλου, Σπυριδώνα Θεοχάρους, Πανίκος Αναστασίου, Αντρούλα Νικολάου, Ευγένιος Ευγενίου, Σκεύη Ανδρονίκου.
Στην παράσταση λαμβάνουν μέρος και οι μουσικοί Χρήστο Σέα και Γιώργο Γεωργίου.
Την επιμέλεια των σκηνικών ανέλαβε η Σκεύη Ανδρονίκου και τον φωτισμό και ήχο ο Μάριος Σπύρου.

Το δημόσιο ευχαριστώ του θεατρικού συγγραφέα Σπυρίδωνα Π.Κ Σπύρου

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

ΔΗΣΥ για Βασιλικό: “Αναμένουμε από την κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις αλλά και να αναλάβει τις ευθύνες της, έτσι ώστε ένα έργο ζωτικής σημασίας να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί”

Δήλωση Αντιπροέδρου και Βουλεύτριας, κ. Σάβιας Ορφανίδου για το τερματικό στο Βασιλικό Τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση

error: Content is protected !!