To παιδικό φωνητικό σύνολο του Ωδείου Γερολέμου στη Λάρνακα, οι Unique Choir, σε παραδοσιακούς ρυθμούς

Το παιδικό φωνητικό σύνολο του Ωδείου Γερολέμου, οι Unique Choir, με αφορμή τη μεγάλη παραδοσιακή γιορτή του κατακλυσμού στη Λάρνακα, διδάχθηκε ένα πολύ γνωστό Κυπριακό τραγούδι. Την “Μηλιά”.

Χθες Σάββατο, το SkalaTimes βρέθηκε στις πρόβες των παιδιών και τα απόλαυσε.
(Κάποια παιδάκια απουσίαζαν λόγω ασθένειας και λόγω τριημέρου).

Το αποτέλεσμα;
Αυτό:

Η παιδική -νεανική χορωδία Unique Choir του ωδείου Ανδρέα Γερολέμου στη Λάρνακα ξεκίνησε φέτος το μουσικό της ταξίδι.
Οι πρόβες γίνονται κάθε Σάββατο πρωί, 10.30-12.00 στο Ωδείο Ανδρεάς Γερολέμου. 
Μπορούν να συμμετέχουν παιδιά από 7 μέχρι 18 ετών.
Στη χορωδία γίνονται δεκτά και παιδιά που δεν φοιτούν στο Ωδείο.
Τηλέφωνα: 24 652964 & 99 634319

Μαέστρος της παιδικής χορωδίας, η καθηγήτρια του ωδείου κ. Μαργαρίτα Αντωνιάδου.
Η κ. Αντωνιάδου είναι απόφοιτος μεταπτυχιακού κλασσικού τραγουδιού και πτυχιούχος κλασσικού τραγουδιού από το National University of Music of Bucharest στη Ρουμανία με υποτροφία παίρνοντας μέρος σε μεγάλο αριθμό παραστάσεων τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Κύπρο λαμβάνοντας εξαιρετικές διακρίσεις.
Έλαβε μέρος σε καταρτισμένα σεμινάρια (Master-class) με επίκεντρο τη ψωνητική τεχνική, ρεπετρόριο και μουσική εκφραστικότητα από τις Marina Krilovici, Elisabeth Cornelius Lund και Maria Diaconu. Από το 2015-2018 ήταν σοπράνο στην Opera Comica Pentru Copii στο Βουκουρέστι, Ρουμανία.
Έλαβε αρκετές διακρίσεις όπως:
το 2017 στο διαγωνισμό Victor Giuleanu στο Βουκουρέστι στη Ρουμανία παίρνοντας το πρώτο βραβείο εξαιρετικής διάκρισης στον κλάδο τραγουδιού όλων των ηλικιών. 
Το 2016 στον διαγωνισμό Paul Constantinescu στο Βουκουρέστι στη Ρουμανία το πρώτο βραβείο εξαιρετικής διάκρισης στον κλάδο τραγουδιού όλων των ηλικιών. 
Το 2015 έλαβε μέρος στον διαγωνισμό Victor Giuleanu και Διαγωνισμό Mihail Jora στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας παίρνοντας το πρώτο βραβείο στον κλάδο τραγουδιού. 
Επίσης στον διαγωνισμό Vox Artis όπου κέρδισε το ειδικό βραβείο τραγουδιού «Opersanger Viena».

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Λάρνακα: Το Κέντρο Ημέρας “Δικαίωμα Ελπίδας” για άτομα με αναπηρίες άνω των 21 ετών μας φέρνει καλοκαιριάτικα τη χρυσή δεκαετία του ‘60!

Το Κέντρο Ημέρας “Δικαίωμα Ελπίδας” για άτομα με αναπηριες άνω των 21 ετών, καλωσορίζει το Καλοκαίρι με την μουσική παράσταση του Μάκη Δελαπόρτα “Η Χρυσή

Η Μαρία Ζαχαρίου Καραπίττα, της σχολής χορού Mambo, σε μια συνέντευξη έξω από τα δόντια, με αφορμή τη παράσταση “Ανατέμνοντας”

Η Μαρία Ζαχαρίου Καραπίττα διευθύντρια της σχολής χορού MAMBO ετοιμάζεται να ανεβάσει την μουσικοχορευτική παράσταση “Ανατέμνοντας”, στο δημοτικό θέατρο Λάρνακας στις 9 και 10 Μαίου,

Άθως Καζαντζής: “Καμιά πόλη δεν μπαίνει σε τροχιά ανάπτυξης αν δεν έχει τον κατάλληλο δήμαρχο και δημοτικό συμβούλιο”

Ο Άθως Καζαντζής επανεδιεκδικεί μία θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας με το ψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛ και εξηγεί στο SkalaTimes τους λόγους επαναδιεκδίκησης, αναλύει τα όσα

Μιχάλης Ρέππας για Άννα Παναγιωτοπούλου: “Τέτοιας ποιότητας ταλέντα δεν περνάνε από ζύγι και υποδεκάμετρο. Γιατί η ζωή, ούτε ζυγίζεται, ούτε μετριέται”

Δύο ημέρες μετά τον θάνατο της Άννας Παναγιωτοπούλου σε ηλικία 76 ετών, ο Μιχάλης Ρέππας μοιράστηκε το δικό του αντίο στην ηθοποιό. Ο γνωστός σκηνοθέτης και σεναριογράφος είχε συνεργαστεί

error: Content is protected !!