Μεγάλη επιτυχία για το θεατρικό του Σπυρίδωνα Π.Κ Σπύρου “Βούκκο Βρόκκο” και την θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Ομίλου Αρχάγγελου Κιτίου

Σε ένα κατάμεστο δημοτικό θέατρο Λάρνακας έγινε την 1η Ιουνίου η πρεμιέρα του θεατρικού έργου του Σπυρίδωνα Π.Κ Σπύρου “Βούκκο Βρόκκο”

SkalaTimes

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, την Τετάρτη 1η Ιουνίου, η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Βούκκο Βρόκκο”, του Σπυρίδωνα Π.Κ Σπύρου, που ανεβάζει η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Ομίλου “Αρχάγγελος Κιτίου”.

Μετά τις δύο πρώτες παραστάσεις 1η και 2 Ιουνίου, σε ένα κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, το έργο θα ταξιδέψει σε Κοινοτικά Συμβούλια και Δήμους, σε όλη τη Κύπρο.
Στα τέλη του Αύγουστο η παράσταση θα ταξιδέψει για μία παράσταση στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Ρόδο.

Αξίζει να αναφερθεί πως την πρεμιέρα του έργου, στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, τίμησαν με την παρουσία τους βουλευτές και δημοτικοί σύμβουλοι.

Την παράσταση σκηνοθετούν ο συγγραφέας του έργου Σπυρίδωνας Π.Κ Σπύρου και η Νίκη Πλύση, οι οποιοι συμμετέχουν και επί σκηνής.

Σπυρίδωνας Π.Κ Σπύρου και Νίκη Πλύση σκηνοθετούν την παράσταση

Επίσης συμμετέχουν οι ηθοποιοί της θεατρικής ομάδας: Αγαμέμνων Παττίχης, Γιώργος Χριστοδούλου, Σπυριδώνα Θεοχάρους, Πανίκος Αναστασίου, Αντρούλα Νικολάου, Ευγένιος Ευγενίου, Σκεύη Ανδρονίκου.
Στην παράσταση λαμβάνουν μέρος και οι μουσικοί Χρήστο Σέα και Γιώργο Γεωργίου.
Την επιμέλεια των σκηνικών ανέλαβε η Σκεύη Ανδρονίκου και τον φωτισμό και ήχο ο Μάριος Σπύρου.

Το δημόσιο ευχαριστώ του θεατρικού συγγραφέα Σπυρίδωνα Π.Κ Σπύρου

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Μιχάλης Ρέππας για Άννα Παναγιωτοπούλου: “Τέτοιας ποιότητας ταλέντα δεν περνάνε από ζύγι και υποδεκάμετρο. Γιατί η ζωή, ούτε ζυγίζεται, ούτε μετριέται”

Δύο ημέρες μετά τον θάνατο της Άννας Παναγιωτοπούλου σε ηλικία 76 ετών, ο Μιχάλης Ρέππας μοιράστηκε το δικό του αντίο στην ηθοποιό. Ο γνωστός σκηνοθέτης και σεναριογράφος είχε συνεργαστεί

Ο Γάτος με τις Μπότες στη Λάρνακα

«Ο Γάτος με τις μπότες» επιστρέφει!Το θέατρο Piccolo, μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε, επαναφέρει στη σκηνή τη θεατρική παράσταση «Ο Γάτος με τις μπότες»

error: Content is protected !!