Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΡΓΗΣΕ ΑΛΛΑ ΗΡΘΕ! Ξέσπασε σε κλάματα η οικογένεια μετά τη δικαίωση-Συγκινήθηκε η δικαστής

Δικαιώθηκε η οικογένεια του Θανάση Νικόλαου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός κάτω από τη γέφυρα στην Άλασσα στις 29 Σεπτεμβρίου 2005, καθώς η θανατική ανακρίτρια, Ντόρια Βαρωσιώτου, με συγκινημένη και ταραγμένη φωνή ανακοίνωσε πως ο θάνατος του Θανάση Νικολάου αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια.

Η θανατική ανακρίτρια έκανε αποδεκτή, χωρίς κανένα δισταγμό, τη θέση της παθολογοανατόμου, Δήμητρας Καραγιάννη και μετά από αυτή την εξέλιξη, η απόφαση του τελικού πορίσματος είναι πως ο Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμό.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, η συγκίνηση ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των συγγενών και φίλων της οικογένειας, οι οποίοι χειροκρότησαν την εν λόγω απόφαση. Μάλιστα, τόσο η μητέρα του Θανάση, όσο και πατέρας του ξέσπασαν σε κλάματα, ενώ συγκινήθηκε και η ίδια η δικαστής.

Έξω από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού μαζεύτηκε πλήθος κόσμου, το οποίο πραγματοποίησε εκδήλωση προς στήριξη της οικογένειας.

Δεκαεννέα χρόνια μετά, ο θάνατος του Θανάση δίνει… ζωή στην οικογένεια του, η οποία όλα αυτά τα χρόνια έδινε το δικό της αγώνα, κόντρα σε όλους και σε όλα για δικαίωση.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

Ανθεστήρια Λάρνακας 2024 και βραβεία

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 19  Μαΐου 2024, η Γιορτή των Ανθεστηρίων στη Λάρνακα. Στις 6.00 μ.μ. στη Λεωφόρο Αθηνών (Φοινικούδες) έγινε η παρέλαση στην οποία έλαβαν

error: Content is protected !!