Πρόωρα εκλογικά αποτελέσματα στο Δήμο Λιβαδιών: Τελετή ανακήρυξης Αντιδημάρχου Λιβαδιών,Μάριου Αρμένη

Τελετή ανακήρυξης Αντιδημάρχου Λιβαδιών,Μάριου Αρμένη:

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή,26/04/24,στις 4:00 μ.μ. στο γραφείο του επάρχου Λάρνακας η τελετή ανακήρυξης του Αντιδημάρχου Δημοτικού Διαμερίσματος Λιβαδιών,Μάριου Αρμένη,ο οποίος επανεξελέγη(για 3η φορά στην πορεία του) άνευ ανθυποψηφίου.
Στη λιτή και ολιγόλεπτη τελετή,που πραγματοποίησε η βοηθός επάρχου κ.Έμιλυ Διονυσίου παρευρέθηκαν οι βουλευτές Γιώργος Κάρουλλας και Πρόδρομος Αλαμπρίτης ΔΗΣΥ,Ανδρέας Πασιουρτίδης ΑΚΕΛ,Χρίστος Σενέκκης ΔΗΚΟ,Ανδρέας Αποστόλου ΕΔΕΚ,η επαρχιακή γραμματέας ΑΚΕΛ Χρυστάλλα Αντωνίου,Ντίνος Σκεπαρνίδης πρόεδρος επαρχιακής επιτροπής ΔΗΚΟ Λάρνακας,οι ιερείς του Δήμου μας Πάτερ Χριστόδουλος και Πάτερ Ευθύμιος,τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Κωνσταντίνου,Φρόσω Αντωνίου,Χάρης Κίτσιος,Νίκος Γιαννακού και Αναστασία Ανδρέου,συγγενείς και φίλοι.
Στο τέλος της τελετής δέχθηκε τα συγχαρητήρια και τις ευχές από όλους τους παρευρισκόμενους.

Στο τέλος της Τελετής Ανακήρυξης που πραγματοποιήθηκε στις 26/04/24 ο επανεκλεγής Μάριος Αρμένης απηύθηνε τον κάτωθι σύντομο ευχαριστήριο λόγο:

Ευχαριστώ θερμά την οικογένειά μου,από τους οποίους στερώ πολύ χρόνο λόγω της ανάμιξής μου στα κοινά.
Ευχαριστώ με συγκίνηση,όλους εσάς,τους απλούς δημότες που με τη στήριξη,την αληθινή αγάπη,τον σεβασμό και την εκτίμησή σας πορευόμαστε μαζί τόσα χρόνια.
Ευχαριστώ τα κόμματα που στήριξαν την ανεξάρτητη υποψηφιότητά μου και για 3η φορά στην πορεία μου επανεκλέγομαι χωρίς ανθυποψήφιο.
Θα συνεχίσω,με τη βοήθεια του Θεού και της Παναγίας μας να εργάζομαι αμερόληπτα και με πρώτιστο μέλημά μου το καλό και την πρόοδο των Λιβαδιών μας.
Δεν θα μπορούσα όμως να μην αναφερθώ και στα 3 πρόσωπα που λείπουν από αυτή μου τη χαρά. Τους γονείς μου,τον πατέρα μου που με μύησε στα κοινά των Λιβαδιών μας αλλά και τον Χρίστο μας, που χάσαμε τόσο νωρίς και άδικα.

Σας ευχαριστώ θερμά,από καρδιάς και εύχομαι σε όλους Καλή Ανάσταση.

                           Μάριος Αρμένης

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

Να καθαρίσει η πόλη από την προεκλογική προπαγάνδα!

Της Γιώτας Δημητρίου Δημοσιογράφος,  Αρχισυντάκτρια SkalaTimes  Αντιλαμβάνομαι ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και οι δημοσκοπήσεις έχουν κινητοποιήσει στο κόκκινο κάποιους υποψήφιους με χαμηλά ποσοστά στις δημοσκοπήσεις.

Το Υπουργείο Παιδείας οφείλει να δώσει πειστικές απαντήσεις για το βιβλίο του Ανδρέα Νικολαϊδη ή έστω να αναθεωρήσει τη στάση του

Της Γιώτας Δημητρίου Το βιβλίο του ταλαντούχου συγγραφέα, σκηνοθέτη και ηθοποιού Ανδρεά Νικολαϊδη, με τίτλο  «Η νήσος του Χαλκουντάν, μια κωμικοτραγική ιστορία», είναι ένα από

Συνέντευξη Ιάσωνα Ιασωνίδη: «Ζητούμε τη στήριξή σας για να συνεχίσουμε τον δρόμο της ανάπτυξης, της ευημερίας και της προόδου, την οποία εμείς έχουμε ξεκινήσει εδώ και 7 χρόνια»

Ο Αντιδήμαρχος Λάρνακας Ιάσωνας Ιασωνίδης επαναδιεκδικεί τη θέση του στο νέο πλέον Δήμοτης Λάρνακας που περνά μέσα από τη μεταρρύθμιση και ενώνεται με Λιβάδια και

error: Content is protected !!