Έδωσαν το στίγμα των προθέσεων τους οι πέντε της Λάρνακας (ΒΙΝΤΕΟ)

Με σύντομες αλλά στοχευμένες τοποθετήσεις, ώστε να προσδώσουν το στίγμα των προθέσεων τους κατέθεσαν υποψηφιότητα οι ενδιαφερόμενοι για τον Δήμο Λάρνακας και τον Επαρχιακό Οργανισμό Αυτοδιοίκησης Λάρνακας.

Η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων δεν έκρυβε εκπλήξεις, ως εκ τούτου για τον νεοσύστατο Δήμο Λάρνακας υπάρχουν τρεις υποψήφιοι.  Σημειώνεται πως η νέα οντότητα, από την 1η Ιουλίου θα περιλαμβάνεις τους σημερινούς Δήμους Λάρνακας, Λειβαδιών και Ορόκλινης.

Υποψήφιοι ως αναμένετο, είναι ο νυν δήμαρχος Λάρνακας, Ανδρέας Βύρας, και οι Μιχάλης Ππεκρής και Σωτήρης Ιωάννου.

Μηνύματα με στοχευμένο ακροατήριο
Ο Ανδρέας Βύρας επανέλαβε διαρκώς στην τοποθέτηση του το ρήμα «συνεχίζουμε», με αναφορά τόσο στα μεγάλα έργα που δρομολογούνται στην πόλη, όσο και στα μικρά-καθημερινά που απασχολούν την καθημερινότητα των πολιτών, όπως ο ίδιος σημείωσε.

Τον κ. Βύρα στηρίζουν ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ.

Ο Μιχάλης Ππεκρής, υποστηριζόμενος από τον ΔΗΣΥ, ανέφερε όσα και το προηγούμενο διάστημα, ότι δηλαδή στην Λάρνακα αξίζει μια καλύτερη ημέρα. Ενώ έστειλε και μήνυμα ότι οι Λαρνακείς, με μπροστάρη τον ίδιον, θα υπερασπιστούν το μεγαλεπήβολο έργο της ανάπτυξης του λιμανιού-μαρίνας της πόλης.

Ο Σωτήρης Ιωάννου, βουλευτής και υποστηριζόμενος από το ΕΛΑΜ, ανέφερε πως η δική του υποψηφιότητα δεν είναι ούτε έσχατης επιλογής, ούτε λύση ανάγκης. Έκανε λόγο για υποψηφιότητα που μπορεί να δώσει τα κατάλληλα μηνύματα, εστιάζοντας στα προβλήματα που κατά τον ίδιο αντιμετωπίζει σήμερα η πόλη της Λάρνακας.

Κούρσα για δυο
Δυο θα είναι οι μονομάχοι για το νέο θεσμό του Επαρχιακού Οργανισμού στη Λάρνακα.

Ο Άγγελος Χατζηχαραλάμπους, ο οποίος έθεσε ως στόχο «όπως έπραξα και ως Διευθυντής του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λάρνακας, είναι η δημιουργία ενός αποτελεσματικού και εξειδικευμένου οργανισμού ο οποίος να μπορεί να παρέχει καλές και άμεσες υπηρεσίες σε χαμηλότερο κόστος».

Τον κ. Χατζηχαραλάμπους στηρίζουν ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ-Συνεργασία και Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολίτων.

Ο έτερος διεκδικητής, είναι ο απερχόμενος δήμαρχος Αραδίππου, και υποστηριζόμενος από τον ΔΗΣΥ, Ευάγγελος Ευαγγελίδης, ο οποίος εξέφρασε βεβαιότητα του θα φανούν αντάξιοι των προσδοκιών των πολιτών της επαρχίας Λάρνακας.

Εστιάζοντας στην οικονομία κλίμακας που θα έρθει με τη μεταρρύθμιση, τονίζοντας ότι «ο κόσμος δεν μπορεί πλέον να πληρώνει περισσότερα.»

Πηγή: https://www.alphanews.live/

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

error: Content is protected !!