Την Υποψηφιότητα του για την Αντιδημαρχία Λάρνακας, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Βορόκληνης, υπέβαλε ο νυν Πρόεδρος του Κ.Σ Ορόκλινης Νεόφυτος Φακοντής

Την υποψηφιότητα του για την Αντιδημαρχία Ορόκλινης, στην περιφέρεια Λάρνακας, υπέβαλε σήμερα ο νυν Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης Νεόφυτος Φακοντής.

Σε γραπτή δήλωση του ο κ. Φακοντής αναφέρει: “Με μεγάλη τιμή και αίσθημα ευθύνης υπέβαλα σήμερα την υποψηφιότητα μου για την Αντιδημαρχία Λάρνακας, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Βορόκληνης.
Με την εμπειράι μου, την αφοσίωση μου στην κοινότητα μου και την προσήλωση στις αξίες της δικαιοσύνης, της διαφάνειας και της συνεργασίας, ζητώ την ψήφο σας, για ακόμη μια θητεία.
Όραμά μου, να συνεχίσουμε με αξιοπιστία, την πρόοδο, την οικονομική σταθερότητα, τις προσπάθειες για αειφόρο ανάπτυξη και ευημερία στην κοινότητα μας”.

Να υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα το Κοινοτικό Συμβούλιο Ορόκλινης παρουσίασε σε δημοσιογράφους, φορείς Λάρνακας και κοινό, τα επιτεύγματα και το έργο που έχει παράξει τα τελευταία επτά χρόνια, επί θητείας Νεόφυτου Φακοντή.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

error: Content is protected !!