Η Λάρνακα εγκαινιάζει πάρκα και έργα ουσίας, πάρκο “Άρτεμις”

Σε μια εποχή που οι σύγχρονες συνθήκες διαβίωσης μας ωθούν σε τρελούς και γρήγορους ρυθμούς με αποτέλεσμα να χάνεται η ανθρώπινη επαφή, αλλά και να απομονώμαστε από το περιβάλλον στο οποίο ζούμε και πολλές φορές να μην γνωρίζουμε τους γειτόνες μας ή να μην ανταλλάσουμε κουβέντες, οι κάτοικοι της περιοχής Δροσιάς (Άγιο Νικόλαο) αλλάζουν τα δεδομένα.

Συγκεκριμένα, όπως και πέρσι 2023 έτσι και φέτος, συναντιόνται στο πάρκο της γειτονιάς φιλεύουν ο ένας τον άλλο με κεραστικά και συζητούν.

Την ίδια ώρα προχωρούν στην υλοποίηση μιας συγκινητικής απόφασης που έχουν πάρει, μετονομάζουν το πάρκο της γειτονιάς σε ΑΡΤΕΜΙΣ εις μνήμη της αδικοχαμένης τους γειτόνισσας Αρτέμιδος Παπαμιχαήλ. Συγκεκριμένα οι κάτοικοι μάζεψαν υπογραφές, έθεσαν το αίτημα τους στο Δήμο Λάρνακας και έχει εγκριθεί.
Τα εγκαίνια του πάρκου ΑΡΤΕΜΙΣ θα γίνουν την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στις 11 το πρωί από το Δήμαρχο Βύρα και θα γίνει η αποκάλυψη της ειδικής πλάκας με το όνομα ΑΡΤΕΜΙΣ.

Η όλη εκδήλωση γίνεται υπό την Αιγίδα του Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα.

Στην εκδήλωση θα υπάρχουν φουσκωτά για απασχόληση των παιδιών.
Τον Κυπριακό καφέ θα τον προσφέρει δωρεάν το 40 Feet Cafe της γειτονιάς.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

Λάρνακα: Το Κέντρο Ημέρας “Δικαίωμα Ελπίδας” για άτομα με αναπηρίες άνω των 21 ετών μας φέρνει καλοκαιριάτικα τη χρυσή δεκαετία του ‘60!

Το Κέντρο Ημέρας “Δικαίωμα Ελπίδας” για άτομα με αναπηριες άνω των 21 ετών, καλωσορίζει το Καλοκαίρι με την μουσική παράσταση του Μάκη Δελαπόρτα “Η Χρυσή

Η Μαρία Ζαχαρίου Καραπίττα, της σχολής χορού Mambo, σε μια συνέντευξη έξω από τα δόντια, με αφορμή τη παράσταση “Ανατέμνοντας”

Η Μαρία Ζαχαρίου Καραπίττα διευθύντρια της σχολής χορού MAMBO ετοιμάζεται να ανεβάσει την μουσικοχορευτική παράσταση “Ανατέμνοντας”, στο δημοτικό θέατρο Λάρνακας στις 9 και 10 Μαίου,

error: Content is protected !!