Τα εγκαίνια των επιτελείων τους πραγματοποίησαν οι τρεις υποψήφιοι Αντιδήμαρχοι Λάρνακας, οι εικόνες που είδαμε

Τα εγκαίνια των επιτελείων τους πραγματοποίησαν οι τρεις υποψήφιοι Αντιδήμαρχοι Λάρνακας.
Πρώτος έκανε την αρχή ο Κωστάκης Κωνσταντίνου, με το γραφείο του επιτελείου του να βρίσκεται στην Ερμού.
Στη συνέχεια είδαμε τον Άκη Ζανέττο να εγκαινιάζει το επιτελείο του που βρίσκεται στην περιοχή Αγίου Λαζάρου.
Τέλος, ο νυν αντιδήμαρχος Ιάσωνας Ιασωνίδης πραγματοποίησε χθες τη δική του συγκέντρωση στο επιτελείο του.

Για να δούμε αναλυτικά τι έγινε στο επιτελείο του κάθε υποψήφιου Αντιδημάρχου Λάρνακας.

ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Στο επιτελείο του Κωστάκη Κωνσταντίνου είδαμε κόσμο από όλα τα κόμματα.
Στην ανάρτηση του ο Κωστάκης έγραψε:

Τελέστηκαν με τεράστια επιτυχία τα εγκαίνια του επιτελείου μας. Θέλω να εκφράσω τη βαθιά μου ευγνωμοσύνη για την παρουσία γνωστών, φίλων, υποστηρικτών, που έκαναν την εκδήλωση ακόμα πιο ειδική.
Είμαι ευγνώμων για τη στήριξή σας στον αγώνα μου, για την θέση του Αντιδημάρχου Λάρνακας!Σας ευχαριστώ όλους!

ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΚΗ ΖΑΝΕΤΤΟΥ
ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΣΥ
και ΔΗΠΑ
Στο επιτελείο του Άκη Ζανέττου είδαμε σύσσωμη την ηγεσία του ΔΗΣΥ, στελέχη Λευκωσίας, Λάρνακας, καθώς και κόσμος του Δημοκρατικού Συναγερμού.
Στην ανάρτηση του ο Άκης έγραψε:

Δηλώνω έτοιμος, στην πιο παραγωγική μου ηλικία, να αναλάβω την θέση της Αντιδημαρχίας της Λάρνακας, μια θέση που θα έχει πλέον ουσιαστικό και σημαντικό ρόλο να διαδραματίσει στην εξέλιξη της πόλης.
Η μάχη αυτή δεν είναι εύκολη, αλλά η μαζική σας παρουσία μου δίνει δύναμη να συνεχίσω τον αγώνα. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να παραμείνουμε πρωταγωνιστές αυτής της εξέλιξης αλλά και να ενδυναμώσουμε το ρόλο και το λόγο μας στην αυτοδιοίκηση της πόλης από την 10η Ιουνίου.
Το Σάββατο, οι δημότες έστειλαν το δικό τους μήνυμα για την επόμενη μέρα της Λάρνακας. Υποστηρικτές από όλους τους κομματικούς χώρους ήταν παρόντες σε αυτή τη νέα προσπάθεια που αρχίσαμε για τη πόλη μας.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την ΠτΒ και Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημήτριου, τον Πρόεδρο της ΔΗΠΑ, Μάριο Κάρογιαν, εκπροσώπους κομμάτων αλλά και όλους εσάς που με τιμήσατε με την παρουσία σας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Γιώργο Θεοδότου και τον Μιχαλάκη Στεργίδη για την θερμή τους στήριξη από την πρώτη κιόλας στιγμή.
Με καθαρά χέρια, καθαρό βλέμμα και ειλικρίνεια σε κάθε μου βήμα.
Για μια σοβαρή και αξιοπρεπή εκπροσώπηση των δημοτών.
Σας ευχαριστώ από καρδίας.

ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΙΑΣΩΝΑ ΙΑΣΩΝΙΔΗ
ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΠΟ ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ ΚΑΙ ΕΔΕΚ

Στο επιτελείο του Ιάσωνα Ιασωνίδη είδαμε στελέχη από ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ και αρκετό κόσμο από αυτά τα τρία κόμματα.
Στην αναρτηση του ο Ιάσωνας έγραψε:

Η σημερινή συγκέντρωση στο Επιτελείο μου, έστειλε ένα μήνυμα. Το μήνυμα πως μαζί πρέπει να συνεχίσουμε για το καλό της Λάρνακας μας και των κατοίκων της.
Η αγαστή συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα 7 χρόνια με τον Δήμαρχο Ανδρέα Βύρα, απέφερε καρπούς. Η συνεργασία μας είχε μόνο έναν σκοπό: Το καλό της πόλης μας.
Για να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί με τον Δήμαρχο Βύρα για τη Λάρνακα μας, χρειαζόμαστε τη δική σας εντολή, τη δική σας στήριξη.
Σήμερα είχα δίπλα μου εκπροσώπους των 3 κομμάτων που στηρίζουν την υποψηφιότητά μου, τον Νίκο Ιωάννου του ΑΚΕΛ, τον Γιώργο Σολωμού του ΔΗΚΟ και τον Διομήδη Διομήδους της ΕΔΕΚ και φυσικά τον Δήμαρχο μας Ανδρέα Βύρα. Και οι 4 με τίμησαν με την παρουσία τους, αλλά και με τα λόγια τους.
Η στήριξη αυτών των 3 κομμάτων κάνει το αίσθημα ευθύνης που έχω στους ώμους μου, ακόμα μεγαλύτερο.
Σήμερα με τίμησαν επίσης με την παρουσία τους βουλευτές Λάρνακας και Αμμοχώστου, στελέχη του ΑΚΕΛ, του ΔΗΚΟ, της ΕΔΕΚ και πλήθος απλού κόσμου. Κόσμος που εδώ και χρόνια μιλάμε, συνεργαζόμαστε, ανταλλάσσουμε απόψεις και προσπαθούμε όλοι μαζί για ό,τι καλύτερο για την πόλη μας.
Σήμερα, η παρουσία σας δεν τονώνει μόνο το αίσθημα ευθύνης, αλλά και το αίσθημα ευγνωμοσύνης, γιατί εδώ και χρόνια μου δίνετε τη δυνατότητα να υπηρετώ την αγαπημένη μου πόλη μέσα από το Δημοτικό της Συμβούλιο.
Φίλες και Φίλοι, οι εκλογές Ιουνίου δεν είναι εύκολες, αλλά με το χέρι στην καρδιά και με γνώμονα το καλό της Λάρνακας και τίποτα άλλο, μπορούμε να κερδίσουμε και αυτή την εκλογική μάχη.
Μπορούμε η επομένη των εκλογών να μας βρει μαζί με τον Δήμαρχο Ανδρέα Βύρα, να συνεχίζουμε το έργο μας, για να πάρουμε τη Λάρνακα μας ακόμα πιο ψηλά.
Όπως είπε και ο φίλος Γιώργος Σολωμού, με δόση χιούμορ και με ποδοσφαιρικούς όρους, «Ομάδα που κερδίζει, δεν την αλλάζεις».
Ας συνεχίσουμε λοιπόν με την ομάδα που έχει ήδη αποδείξει πως ξέρει να βάζει γκολ υπέρ της Λάρνακας, να φέρνει νίκες για τη Λάρνακα, όχι με λόγια, αλλά με έργα.
Στα λόγια δεν είμαι καλός, στα έργα όμως είμαι. Και αυτό το αποδεικνύει η μέχρι σήμερα πορεία μου ως Αντιδήμαρχος.
Θα μου επιτρέψετε να κλείσω την ανάρτηση αυτή, με ένα «δανεικό» σλόγκαν, αλλά που ταιριάζει με αυτό το κείμενο: ΛΑΡΝΑΚΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

Λάρνακα Συνεχίζουμε, επειδή μας αξίζει ως πόλη να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς επιτυχίας και αγαστής συνεργασίας!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

Ανθεστήρια στη Λάρνακα

ΑΝΘΕΣΤΗΡΙΑ την Κυριακή 19   στη Λεωφόρο Αθηνών (Φοινικούδες) 6:00 μ.μ. Παρέλαση ανθοστόλιστων αρμάτων και ομάδων 7:30 μ.μ. Χορευτικό πρόγραμμα στην εξέδρα της παραλίας

error: Content is protected !!