To ΑΚΕΛ Αραδίππου καταγγέλνει Δήμαρχο Ευαγγελίδη και Αντιδήμαρχο Χριστόδουλο Πάρτου ότι προχώρησαν σε προαγωγή με διαδικασία φωτογραφικού χαρακτήρα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΚΕΛ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ

Θέμα: Μεθοδευμένη Προαγωγή Υπαλλήλου και Εργαλειοποίηση του Προσωπικού και των Μέσων του Δήμου για Προεκλογικούς Σκοπούς

Δύο μήνες πριν από τις εκλογές, ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος της Αραδίππου προχώρησαν σε προαγωγή με διαδικασία φωτογραφικού χαρακτήρα. Παρά την απόφαση του Δ.Σ. για προκήρυξη θέσεων εργασίας, προχώρησαν σε προαγωγή ενός υπαλλήλου, περιορίζοντας την διαδικασία σε μία μόνον αίτηση.

Επιπλέον, υπάλληλος του Δήμου, κατά τη διάρκεια άδειας, έλαβε πληρωμή για διανομή “αλληλογραφίας – λογαριασμών” του Δήμου ενώ ταυτόχρονα διένεμε  προεκλογικό υλικό σχετικό με τον Αντιδήμαρχο και υποψήφιο Δήμαρχο κ. Πάρτου. Αυτές οι πρακτικές είναι απαράδεκτες. Η Δημοτική Ομάδα του ΑΚΕΛ Αραδίππου προειδοποίησε τον κ. Πάρτου ότι η θέση του ως αντιδήμαρχος δεν του δίνει δικαίωμα εκμετάλλευσης των μέσων του Δήμου για προεκλογικούς σκοπούς. 

ΑΚΕΛ Αραδίππου
19 Απριλίου, 2024

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

Σπυρίδωνας Π.Κ Σπύρου: “Αυτό το νέο μου θεατρικό έχει στόχο να αναδείξει την αξία του χρόνου, της ζωής, της οικογένειας και των φίλων και πως πρέπει να ζούμε την στιγμή”

Ο Σπυρίδωνας Π. Κ Σπύρου, θεατρικός συγγραφέας, σκηνοθέτης και ηθοποιός, ετοιμάζεται να ανεβάσει το νέο του έργο με τίτλο “Χρόνια Πολλά να μεν τα εκατοστήσεις”

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Δήμου Λάρνακας

ΕΚΘΕΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ Έκθεση της Τούλας Λιασή με τίτλο «Συγχρονίζοντας την Ιστορία» Διοργανωτής: Δήμος Λάρνακας Διάρκεια έκθεσης: 26 Απριλίου –  31 Ιουλίου 2024 Ώρες Λειτουργίας:

error: Content is protected !!