Ανδρέας Βύρας: «Είναι πεποίθηση μου ότι εκεί που υπάρχει καλή θέληση, συνεννόηση και επικοινωνία μπορούμε να ξεπερνούμε δυσκολίες και προβλήματα»


Μετά τις θετικές σημερινές εξελίξεις για την συνέχεια του πρότζεκτ Λιμάνι-Μαρίνα Λάρνακας, ο Δήμαρχος της πόλης, Ανδρέας Βύρας, μέσα από ανάρτηση του στα ΜΚΔ του έγραψε το πιο κάτω:

Είναι πεποίθηση μου ότι εκεί που υπάρχει καλή θέληση, συνεννόηση και επικοινωνία μπορούμε να ξεπερνούμε δυσκολίες και προβλήματα. Αυτός ήταν και παραμένει ο στόχος μας για το σημαντικό για την πόλη μας έργο «Λιμάνι- Μαρίνα Λάρνακας».

Η σημερινή συνάντηση μεταξύ της ανάδοχου εταιρείας και της κυβέρνησης στην παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, επανέφερε το έργο σε τροχιά επίλυσης των ανοικτών ζητημάτων έτσι ώστε να ξεκινήσουν οι κατασκευαστικές εργασίες εντός των χρονοδιαγραμμάτων.

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας για ανάληψη πρωτοβουλίας για επίλυση της διαφοράς καθώς και όλα τα εμπλεκόμενα μέρη για την εποικοδομητική τους στάση.

Από δικής μας πλευράς, θα συνεχίσουμε ενωμένοι, με υπευθυνότητα και σοβαρότητα να επιτελούμε το δικό μας ρόλο προκειμένου να υλοποιηθεί το έργο «Λιμάνι- Μαρίνα Λάρνακας».

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

Ανακοίνωση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας για την Ειδική Έκθεση με θέμα: «Έλεγχος Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας»

Η Ελεγκτική Υπηρεσία γνωστοποιεί ότι η Ειδική Έκθεση με θέμα: «Έλεγχος Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας», που ετοιμάστηκε από την Ελεγκτική Υπηρεσία, έχει αναρτηθεί σήμερα

Συνεχίζεται το “έργο” στην Αραδίππου / ΑΚΕΛ για Εκλογές 2024: Οι αλήθειες για την ανεπαρκή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Αραδίππου, Κρυφτό από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Πάρτο για συμμετοχή σε debate

Εκλογές 2024: Οι αλήθειες για την ανεπαρκή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Αραδίππου. Κρυφτό από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Πάρτο για συμμετοχή σε debate. Σε

Μεγάλη Δευτέρα

Σύμφωνα με το χριστιανικό εορτολόγιο καθιερώθηκε να ονομάζεται Μεγάλη Δευτέρα η επόμενη ημέρα του εορτασμού της Κυριακής των Βαΐων όπου και ξεκινά η εβδομάδα των

error: Content is protected !!