Ανδρέας Πασιουρτίδης Βουλευτής Λάρνακας με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού: Κανένας Μόνος!

Με ανάρτηση του στα ΜΚΔ ο Βουκευτής Λάρνακας (ΑΚΕΛ) Ανδρέας Πασιουρτίδης στέλνει το δικό του μήνυμα με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού.
Ο βουλευτής στην ανάρτηση του τονίζει πως “Είναι χρέος της Κυβέρνησης και των αρμόδιων υπουργείων, υπηρεσιών και φορέων, να στηρίξουν τα παιδιά με αυτισμό και τις οικογένειές τους. Και γι’ αυτό αγωνιζόμαστε”.

Και μας καλεί όλους στη πορεία που γίνεται σήμερα στη Λάρνακα με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από το θέμα του αυτισμού. “Σήμερα, περπατάμε στη Λάρνακα στις 19.00 μ.μ., ξεκινώντας από το Μουσείο Πιερίδη προς την πλατεία Ζουχούρι, για ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από το θέμα του αυτισμού”.

Αυτούσια η ανάρτηση του κ. Πασιουρτίδη:

Η 2α Απριλίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης για τον Αυτισμό.

Σήμερα, τα ποσοστά παιδιών με αυτισμό παγκόσμια, παρουσιάζονται αυξημένα. Σε κάθε 58 γεννήσεις έχουμε ένα παιδί με αυτισμό.

Στηρίζουμε τις δράσεις του Παγκύπριου Συνδέσμου για Άτομα με Αυτισμό, ενημερωνόμαστε για το θέμα αυτό και στηρίζουμε τα παιδιά με αυτισμό και τις οικογένειές τους.

Υπενθυμίζουμε πως αυτά τα παιδιά είναι παιδιά με ειδικές ικανότητες, παιδιά που μας χρειάζονται δίπλα τους.

Σύμφωνα με την Πρόεδρο του Παγκύπριου Συνδέσμου για Άτομα με Αυτισμό, ο Σύνδεσμος εξυπηρετεί αυτή τη στιγμή 600 οικογένειες, οι οποίες λαμβάνουν υπηρεσίες και στήριξη, αν και οι οικογένειες είναι με βεβαιότητα πολύ περισσότερες. Δυστυχώς όμως, ο Σύνδεσμος αντιμετωπίζει δυσκολίες για να εξυπηρετήσει περισσότερες οικογένειες. Είναι χρέος της Κυβέρνησης και των αρμόδιων υπουργείων, υπηρεσιών και φορέων, να στηρίξουν τα παιδιά με αυτισμό και τις οικογένειές τους. Και γι’ αυτό αγωνιζόμαστε.

Σήμερα, περπατάμε στη Λάρνακα στις 19.00 μ.μ., ξεκινώντας από το Μουσείο Πιερίδη προς την πλατεία Ζουχούρι, για ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από το θέμα του αυτισμού.

Κανένας μόνος, όλοι μαζί μπορούμε να φωτίσουμε ο ένας τη ζωή του άλλου.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

Ανακοίνωση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας για την Ειδική Έκθεση με θέμα: «Έλεγχος Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας»

Η Ελεγκτική Υπηρεσία γνωστοποιεί ότι η Ειδική Έκθεση με θέμα: «Έλεγχος Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας», που ετοιμάστηκε από την Ελεγκτική Υπηρεσία, έχει αναρτηθεί σήμερα

Συνεχίζεται το “έργο” στην Αραδίππου / ΑΚΕΛ για Εκλογές 2024: Οι αλήθειες για την ανεπαρκή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Αραδίππου, Κρυφτό από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Πάρτο για συμμετοχή σε debate

Εκλογές 2024: Οι αλήθειες για την ανεπαρκή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Αραδίππου. Κρυφτό από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Πάρτο για συμμετοχή σε debate. Σε

Μεγάλη Δευτέρα

Σύμφωνα με το χριστιανικό εορτολόγιο καθιερώθηκε να ονομάζεται Μεγάλη Δευτέρα η επόμενη ημέρα του εορτασμού της Κυριακής των Βαΐων όπου και ξεκινά η εβδομάδα των

error: Content is protected !!