Εκδήλωση προς τιμή του Γεώργιου Γερασίμου Υπεύθυνου Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λάρνακας

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 εκδήλωση προς τιμή του κ. Γεώργιου Γερασίμου, Υπευθύνου του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λάρνακας, για την πολύχρονη Εθελοντική προσφορά του. 

Ο κ. Γερασίμου προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λάρνακας τα τελευταία 11 χρόνια. Ένας ακούραστος άνθρωπος ο οποίος έχει κάνει σκοπό της ζωής του την προσφορά προς τον συνάνθρωπο.

Στην εκδήλωση απεύθυναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας και η Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας, Εθελοντισμού και Προσφυγικών Θεμάτων κ. Άντρη Ανδρέου. Επίσης παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους τον κ. Γερασίμου,  Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, Λειτουργοί του Δήμου Λάρνακας, συνεργάτες του Δήμου Λάρνακας που στηρίζουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο και η οικογένεια του.  

ΛΑΡΝΑΚΑ, 29 Mαρτίου 2024

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Κύπρου: Συζήτηση με θέμα ” Καλλιτέχνες εν κινήσει: Αλλάζοντας τόπο διαμονής, Επανακαθορίζοντας την τέχνη, Προάγοντας την ιδέα της αλλαγής”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συζήτηση: ” Καλλιτέχνες εν κινήσει: Αλλάζοντας τόπο διαμονής, Επανακαθορίζοντας την τέχνη, Προάγοντας την ιδέα της αλλαγής”. 29 Απριλίου, 3 μ.μ. Θέατρο Παττίχειο, Λεμεσός.

Ολοκληρώνεται σήμερα το Εθνικό Πρωτάθλημα στον Ο.Α. Λάρνακας αφιερωμένο στη μνήμη Φώτου Φωτιάδη

Ολοκληρώνεται το Σάββατο το Εθνικό Πρωτάθλημα στον Ο.Α.ΛάρνακαςΑφιερωμένο στη μνήμη Φώτου Φωτιάδη Ολοκληρώνεται το Σάββατο 27 Απριλίου το Εθνικό Πρωτάθλημα που διοργανώνεται τις τελευταίες δύο

error: Content is protected !!