Ενδιαφέρον από Λονδίνο για τα φυσικά προϊόντα ομορφιάς Opsis

Η Μαρίνα Παπαρίδου, κάτοικος επαρχίας Λάρνακας, φτιάχνει τα δικά της καλλυντικά προϊόντα από φυσικά υλικά. ” Στα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται οργανικές πρώτες ύλες και οι φόρμουλες προέρχονται από αρχαίες συνταγές, με ειδικές θεραπευτικές ιδιότητες.” λέει η Μαρίνα, η οποία τονίζει πως η φύση έχει τις απαντήσεις για την υγεία μας, αλλά και για την ομορφιά μας.

Η Μαρίνα πιστεύει πως “η φύση έχει τις απαντήσεις για όλα! Τα φυσικά καλλυντικά είναι σίγουρα καλύτερα για την υγεία του σώματος και της επιδερμίδας. Είναι ασφαλή, συμβατά με τον οργανισμό μας, δεν περιέχουν χημικές ουσίες, σέβονται το περιβάλλον, δεν δοκιμάζονται σε ζώα, ειναι ποιοτικά, προάγουν την ομορφιά και την ευεξία με απόλυτα φυσικό τρόπο και είναι πιο αποτελεσματικά. Πιστεύω πως πλέον είναι καλά να ενημερωνόμαστε για τα πολλά οφέλη που μπορούμε να πάρουμε από τη φύση, αντί η πρώτη μας λύση να είναι τα χημικά προϊόντα”.

Τα φυσικά προϊόντα opsis είναι εμπλουτισμένα με ωφέλιμα θρεπτικά ενεργά συστατικά και βλέπουμε τα αποτελέσματα από τις πρώτες κιόλας χρήσεις. Η απαλή υφή, η ξεχωριστή μυρωδιά και το υπέροχο αίσθημα που νιώθουμε μετά την τοποθέτηση τους, είναι αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζουν.

Σε παλαιότερη συνέντευξη της στο SkalaTimes η Μαρίνα είχε πει: “Τα προϊόντα παρασκευάζονται σε πιστοποιημένο χημείο, με το οποίο συνεργαζόμαστε για τα σωστά συστατικά, αλλά και ιδιότητες του κάθε προϊόντος. Στα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται οργανικές πρώτες ύλες και οι φόρμουλες προέρχονται από αρχαίες συνταγές με ειδικές θεραπευτικές ιδιότητες”.

Σήμερα υπάρχει ενδιαφέρον για τα προϊόντα opsis από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από το Λονδίνο. “Υπάρχει ενδιαφέρον, έγιναν ήδη κάποιες συζητήσεις και για μένα θα είναι μεγάλη χαρά να δω τα προϊόντα μας να εξάγονται στο Λονδίνο και να κερδίζουν τον κόσμο εκεί” δήλωσε στο SkalaTimes η Μαρίνα.



Τα προϊόντα Opsis βρίσκονται σε επιλεγμένα φαρμακεία σε όλη τη Κύπρο.
Περισσότερα για τα σημεία πώλησης στη πόλη και επαρχία Λάρνακας εδώ.

  • Μπορείτε να ενημερώνεστε από τις σελίδες του Opsis στα social media
    (Facebook: Όψις CosMeceutical Recipes Est 1860 Instagram: opsis_beauty ),
    για τις προσφορές, τα events, τα σημεία πώλησης σε όλη τη Κύπρο και κυρίως για τις ιδιότητες των προϊόντων opsis. Αλλά και στο τηλέφωνο: 99202692
    Στις σελίδες του Opsis στα social media υπάρχουν στοιχεία επικοινωνίας όπου μπορείτε να πάρετε καθημερινά συμβουλές σχετικά με τις ανάγκες σας, αλλά και κατευθύνση προς το σωστό προϊόν.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας για Kition: «Απαράδεκτο και προκλητικό, παίζουν με τη νοημοσύνη μας, το Υπουργείο πρέπει να λάβει αυστηρά μέτρα»

Την οργή του δημάρχου Λάρνακας, Ανδρέα Βύρα, προκάλεσε η πρόθεση της Kition Ocean Marina  να επιβάλει νέα τέλη στους ακτοπλόους που δραστηριοποιούνται στη διατηρητέα αποβάθρα της Μαρίνας

Λούσια Νικολαϊδου για Τσβέτα Χριστοφόρου: “θα την ευγνωμονώ αιώνια που έφερε την όπερα στις ζωές μας”

SkalaTimes Team Με αφορμή τη ψεσινή παράσταση όπερας του Κυπριακού Οργανισμού Όπερας που ανέβηκε στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, η συνδημότισσα μας Λούσια Νικολαϊδου έχει γράψει

error: Content is protected !!