Νίκη για την Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης U19 αθλητές από Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας

Επέστρεψε η Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης U19 από την Ρουμανία, στην οποία συμμετείχαν 4 παίχτες από τον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας:
Ιάκωβος Ιακώβου
Γιωργος Προδρόμου
Μιχαήλ Νικολαου
Παναγιώτης Κουσιάππας

Συγχαρητήρια στα παιδιά και σε ολόκληρη την Ομάδα, στους προπονητές και τους συνοδούς για την πολύ καλή εμφάνιση.

Περισσότερα από τη σελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κολύμβησης (koek.org.cy) :

Με μια νίκη στις αποσκευές της επιστρέφει η εθνική κάτω των 19 (U19), μετά τη συμμετοχή της στην προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης, στον τέταρτο όμιλο, που διεξήχθη στη Ρουμανία (Βουκουρέστι) στις 15-17 Μαρτίου. Επιτυχία το δίχως άλλο για την ομάδα μας, αφού πέρα από τη νίκη και τις εμπειρίες η εθνική μας έδειξε πως πραγματοποίησε και βήματα προόδου στη διεθνή σκηνή. Η νίκη ήρθε και «κούμπωσε» με την περσινή συμμετοχή της U17, στην Τιφλίδα, όπου και πάλι πέτυχε μια νίκη, επί της Τσεχίας, ενώ εξίσου ενδεικτικό και το γεγονός ότι στην περσινή διοργάνωση (των U17) η εθνική μας γνώρισε την ήττα από την Λιθουανία με 14-10. Αυτή τη φορά η εθνική επικράτησε της Λιθουανίας με 15-8, ενώ γνώρισε και τρεις ήττες, μια από την οικοδέσποινα Ρουμανία με 27-4, άλλη μια από την Ολλανδία με 21-3 και την τρίτη από την Ουκρανία με 14-5.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της ομάδας μας, Γιάννης Φράγκος σε δηλώσεις του, μετά την ολοκλήρωση των αγώνων ανέφερε: «Η συμμετοχή μας στην προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης κάτω των 19, σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό όμιλο κρίνεται απόλυτα ικανοποιητική.

Όπως έχω προαναφέρει η ομάδα μας με μέσο όρο ηλικίας πολύ μικρότερο από τις άλλες ομάδες, πέρα από την νίκη που κάναμε με την Λιθουανία, κέρδισε και πολλές σημαντικές διεθνείς εμπειρίες.

Στις μικρότερες κατηγορίες που έρχονται θα είμαστε πολύ πιο ανταγωνιστικοί και είμαι σίγουρος ότι η κυπριακή υδατοσφαίριση θα πάρει την θέση που της αξίζει. Εκτός από τα παιδιά που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό θέλω να ευχαριστήσω τον έφορο μου Νίκο Νικολάου και τον συνεργάτη μου προπονητή Φέλιξ Σιδηρόπουλο, που όλες αυτές τις ημέρες πρόσφεραν τα πάντα για το καλό των παιδιών και της Εθνικής».

Οι αγώνες της ομάδας μας:

ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΚΥΠΡΟΣ 27-4 (7-1, 6-2, 6-1, 8-0)

ΚΥΠΡΟΣ (Γιάννης Φράγκος): Ιωάννης Λεμέσιος, Ιωάννης Θεοδοσίου, Γιώργος Προδρόμου (1), Ιάκωβος Ιακώβου, Παναγιώτης Κουσιάππας, Μιχαήλ Νικολάου (1), Στέφανος Οικονομίδης, Στέφανος Μιχαηλίδης, Ιωάννης Τράντας, Νικόλας Παπαφιλίππου (1), Χαράλαμπος Κωνσταντίνου (1), Νικόλας Κουτσαβάκης, Παναγιώτης Δημητρίου.

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ – ΚΥΠΡΟΣ 8-15 (1-5, 3-5, 3-1, 1-4)

ΚΥΠΡΟΣ (Γιάννης Φράγκος): Ιωάννης Λεμέσιος, Ιωάννης Θεοδοσίου, Γιώργος Προδρόμου (1), Ιάκωβος Ιακώβου (1),  Παναγιώτης Κουσιάππας (2),  Μιχαήλ Νικολάου (2), Στέφανος Οικονομίδης (3),  Στέφανος Μιχαηλίδης (1), Ιωάννης Τράντας (1),  Νικόλας Παπαφιλίππου (1), Χαράλαμπος Κωνσταντίνου (3), Χρήστος Κυριάκου, Παναγιώτης Δημητρίου.

ΚΥΠΡΟΣ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ 3-21 (1-4, 0-6, 1-6, 1-5)

ΚΥΠΡΟΣ (Γιάννης Φράγκος): Ιωάννης Λεμέσιος, Ιωάννης Θεοδοσίου, Γιώργος Προδρόμου, Ιάκωβος Ιακώβου (1),   Παναγιώτης Κουσιάππας, Μιχαήλ Νικολάου, Στέφανος Οικονομίδης (1),  Χρήστος Κυριάκου,  Ιωάννης Τράντας, Νικόλας Παπαφιλίππου, Χαράλαμπος Κωνσταντίνου (1), Νικόλας Κουτσαβάκης, Παναγιώτης Δημητρίου.

ΚΥΠΡΟΣ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ 5-14 (1-3, 2-3, 1-5, 1-3)

ΚΥΠΡΟΣ (Γιάννης Φράγκος): Ιωάννης Λεμέσιος, Ιωάννης Θεοδοσίου, Γιώργος Προδρόμου, Ιάκωβος Ιακώβου,   Παναγιώτης Κουσιάππας, Μιχαήλ Νικολάου (2),  Στέφανος Οικονομίδης (1),  Στέφανος Μιχαηλίδης (1), Χρήστος Κυριάκου, Νικόλας Παπαφιλίππου (1),   Χαράλαμπος Κωνσταντίνου, Νικόλας Κουτσαβάκης, Παναγιώτης Δημητρίου.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ Δ’ ΟΜΙΛΟΥ

Ολλανδία-Λιθουανία 25-2
Ρουμανία-Κύπρος 27-4
Λιθουανία-Κύπρος 8-15
Ουκρανία-Ολλανδία 8-13
Ουκρανία-Λιθουανία 25-5
Ρουμανία-Ολλανδία 11-19
Κύπρος-Ολλανδία 3-21
Ουκρανία-Ρουμανία 6-14
Κύπρος -Ουκρανία 5-14
Λιθουανία – Ρουμανία 3-11

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ολλανδία           12
Ρουμανία            9
Ουκρανία           6
Κύπρος               3
Λιθουανία          0

Στην αποστολή, πέραν του Ομοσπονδιακού τεχνικού Γιάννη Φράγκου, συμμετείχαν ο έφορος της Ομοσπονδίας Νίκος Νικολάου και ως βοηθός προπονητής ο Φέλιξ Σιδηρόπουλος.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ανακοίνωση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας για την Ειδική Έκθεση με θέμα: «Έλεγχος Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας»

Η Ελεγκτική Υπηρεσία γνωστοποιεί ότι η Ειδική Έκθεση με θέμα: «Έλεγχος Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας», που ετοιμάστηκε από την Ελεγκτική Υπηρεσία, έχει αναρτηθεί σήμερα

Συνεχίζεται το “έργο” στην Αραδίππου / ΑΚΕΛ για Εκλογές 2024: Οι αλήθειες για την ανεπαρκή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Αραδίππου, Κρυφτό από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Πάρτο για συμμετοχή σε debate

Εκλογές 2024: Οι αλήθειες για την ανεπαρκή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Αραδίππου. Κρυφτό από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Πάρτο για συμμετοχή σε debate. Σε

Μεγάλη Δευτέρα

Σύμφωνα με το χριστιανικό εορτολόγιο καθιερώθηκε να ονομάζεται Μεγάλη Δευτέρα η επόμενη ημέρα του εορτασμού της Κυριακής των Βαΐων όπου και ξεκινά η εβδομάδα των

error: Content is protected !!