Όλο και περισσότερο κερδίζει την εκτίμηση και αγάπη του κόσμου ο Άγγελος Χατζηχαραλάμπους

SkalaTimes

Το μεγαλύτερο στοίχημα είναι η εκτίμηση του απλού κόσμου και αυτό το στοίχημα το κερδίζει όλο και περισσότερο ο Άγγελος Χατζηχαραλάμπους, υποψήφιος Πρόεδρος του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λάρνακας.



Δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της Cyprus Times που τον δείχνουν να προηγείται κατά 11 μονάδες του αντιπάλου του Ευάγγελου Ευαγγελίδη, νυν Δημάρχου Αραδίππου, αλλά και η αγάπη του κόσμου στις καθημερινές συναντήσεις που έχει μαζί του.

Το περασμένο Σάββατο ο Άγγελος Χατζηχαραλάμπους μαζί με τον Βουλευτή ΑΚΕΛ Λάρνακας Ανδρέα Πασιουρτίδη, τον Ντίνο Σκεπαρνίδη Επαρχιακό Γραμματέα ΔΗΚΟ Λάρνακας και τον Πανίκο Ξιούρουπα, πρόεδρο της «Ηλιαχτίδας Ζωής», περπάτησαν μέσα στη πόλη και μίλησαν με καταστηματάρχες, δημότες που έκαναν τα ψώνια τους και άλλους.



“Η αμεσότητα του με τον κόσμο, η απλότητα και η προσωπικότητα του σε κερδίζουν, αλλά περισσότερο από όλα η εντιμότητα, το καθαρό παρελθόν του και η μέχρι σήμερα πετυχημένη πορεία του ως διευθυντής του ΣΑΛ” δήλωσε στο SkalaTimes δημότης Λιβαδιών που είχε πρόσφατα συνάντηση με τον Άγγελο Χατζηχαραλάμπους.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Άγγελος Χατζηχαραλάμπους στηρίζεται επίσημα από τα κόμματα ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΔΗΠΑ, ΕΔΕΚ και από πολίτες όλων των κομμάτων.



Συνέντευξη του Άγγελου Χατζηχαραλάμπους στο SkalaTimes εδώ

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ανδρέας Κουσιάππας συνέντευξη στο SkalaTimes με αφορμή το Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης : “Πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι υπάρχει ομάδα υδατοσφαίρισης στη Λάρνακα και ότι έχει τόσες διακρίσεις”

Ο Ανδρέας Κουσιάππας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας και έφορος υδατοσφαίρισης, ο οποίος εκπροσωπεί τον Όμιλο στα διοικητικά θέματα της ομάδας υδατοσφαίρισης,

Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας για Kition: «Απαράδεκτο και προκλητικό, παίζουν με τη νοημοσύνη μας, το Υπουργείο πρέπει να λάβει αυστηρά μέτρα»

Την οργή του δημάρχου Λάρνακας, Ανδρέα Βύρα, προκάλεσε η πρόθεση της Kition Ocean Marina  να επιβάλει νέα τέλη στους ακτοπλόους που δραστηριοποιούνται στη διατηρητέα αποβάθρα της Μαρίνας

error: Content is protected !!