Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή: Επιστρέφει μετά από 25 χρόνια αλλά όχι ως σειρά – Ετοιμάζονται δύο ταινίες

Η επιτυχημένη σειρά του MEGA είχε ακυρωθεί παρά την υψηλή τηλεθέαση – Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί το καστ

Ευχάριστα τα νέα για τους θαυμαστές της δημοφιλούς σειράς «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή», αφού όπως ανακοινώθηκε θα κυκλοφορήσει στη μεγάλη οθόνη, σε δύο ταινίες.

Ακόμα δεν έχουν βγει στη δημοσιότητα λεπτομέρειες όπως η έναρξη των γυρισμάτων ή το καστ που θα συμμετάσχει. Δεν είναι γνωστό επίσης, αν θα επιστρέψει κάποιος από τους ηθοποιούς που υποδύονταν τους βασικούς χαρακτήρες. 

Σύμφωνα με το δελτίο που κυκλοφόρησε η Showtime Productions, η προβολή στις αίθουσες αναμένεται να γίνει τον Ιανουάριο του 2025. 

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου: «Η τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε στο Mega το 2000 και που γνώρισε τεράστια επιτυχία αν και διακόπηκε πριν την ολοκλήρωσή της, έρχεται 25 χρόνια μετά, στη μεγάλη οθόνη, με τη μορφή δύο ταινιών:

«Τί ψυχή θα παραδώσεις μωρή» – movie 1 και «Τί ψυχή θα παραδώσεις μωρή» – movie 2.

Η παραγωγή της ταινίας θα είναι του Παντελή Καλατζή και της Showtime Productions και το σενάριο και η σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Ρήγα.

Το σενάριο της ταινίας είναι εμπνευσμένο από την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου.

Η μαύρη κωμωδία του Mega δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Παρά το γεγονός ότι η σειρά από την αρχή σημείωνε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης, τα γυρίσματα της σειράς τελικά διακόπηκαν κατά το γύρισμα του 7ου επεισοδίου (το οποίο παρέμεινε και ημιτελές), αφήνοντας την εξέλιξη της υπόθεσης στο πιο ενδιαφέρον της σημείο: στη στιγμή της κατά πρόσωπο αντιπαράθεσης των τεσσάρων πρωταγωνιστριών με τον “εχθρό” τους.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ανδρέας Κουσιάππας συνέντευξη στο SkalaTimes με αφορμή το Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης : “Πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι υπάρχει ομάδα υδατοσφαίρισης στη Λάρνακα και ότι έχει τόσες διακρίσεις”

Ο Ανδρέας Κουσιάππας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας και έφορος υδατοσφαίρισης, ο οποίος εκπροσωπεί τον Όμιλο στα διοικητικά θέματα της ομάδας υδατοσφαίρισης,

Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας για Kition: «Απαράδεκτο και προκλητικό, παίζουν με τη νοημοσύνη μας, το Υπουργείο πρέπει να λάβει αυστηρά μέτρα»

Την οργή του δημάρχου Λάρνακας, Ανδρέα Βύρα, προκάλεσε η πρόθεση της Kition Ocean Marina  να επιβάλει νέα τέλη στους ακτοπλόους που δραστηριοποιούνται στη διατηρητέα αποβάθρα της Μαρίνας

error: Content is protected !!